Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Αντωνίου

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να απευθύνω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σε εκείνες και εκείνους τους συναδέλφους που πορεύτηκαν εξ αρχής με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε, αλλά και σε εκείνες και εκείνους τους συναδέλφους που στον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών στήριξαν κάποια άλλη παράταξη, αλλά διέκριναν, στην υποψηφιότητά μου, την καθαρότητα, την ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό των απόψεων και των θέσεών μας και αποτέλεσα την τελική επιλογή τους για τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας.

Τιμώ όμως, και τους συναδέλφους που επέλεξαν να υποστηρίξουν το συνυποψήφιό μου κ. Νικολάου, τον οποίο και συγχαίρω.

Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από την θέση του Προέδρου, δεσμεύομαι απέναντί σας, απέναντι σε όλο το σώμα, ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά.

Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια ώστε ο τρόπος λειτουργίας και διοίκησης του Συλλόγου να εδράζεται σε ένα πνεύμα συνεργασίας και συμπόρευσης με όλες και όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους σας, ανεξαρτήτου παρατάξεως, με σκοπό το μέγιστο δυνατό θετικό αποτέλεσμα για κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο, για την επίλυση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που θα ανακύπτει.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να αναγεννήσουμε το Σύλλογο μακριά από διχασμούς, λαϊκισμούς και ακρότητες.

Σε αυτό προσβλέπω και αυτό θα επιδιώξω.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Νίκος Αντωνίου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2022

Α’ ΓΥΡΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ (12-3-2022)

ΠΑΡΑΤΑΞΗΨΗΦΟΙΕΔΡΕΣ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δ.Ε.2063
ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.1613
ΙΡΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ1362
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ1022
Α.Σ.Π.Δ.Ε. 471
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ451
ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ11

Β’ ΓΥΡΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ (19-3-2022)

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη (ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.) έλαβε 251 ψήφους

ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΧΑΪΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη (ΣΥΜΜΑΧΙΑ) έλαβε 247 ψήφους

ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ 51

Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Εφετείου Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου – Δωδεκανήσου – Λαμίας – Βορείου Αιγαίου – Ευβοίας εκλέγεται o Αντωνίου Νικόλαος του Ιωάννη!

Από το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. επίσης εκλέγονται,

Σύμβουλοι για το Σύλλογο:

Γρηγόρης – Γληγόρης Γεώργιος του Άλκη – Ηλία

Καπότου Ελένη του Κωνσταντίνου

Μούστος Ηλίας του Παύλου

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία:

Αντωνίου Νικόλαος του Ιωάννη

Γρηγόρης – Γληγόρης Γεώργιος του Άλκη – Ηλία

Κοττικιάς Χαράλαμπος του Νικολάου

Η στιγμή έφτασε, εμείς όμως θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα;

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Προσωπικά ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την δυνατότητα να διεκδικήσω για δεύτερη φορά την θέση του προέδρου του Συλλόγου. Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα σας έχετε αποδεχθεί το γεγονός ότι κάτι πρέπει ν’ αλλάξει επιτέλους, είτε στην καθημερινότητά σας, είτε στην επαφή σας με το Σύλλογο, είτε στα πρόσωπα που σας εκπροσωπούν.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, πριν τρία χρόνια τέτοιες μέρες, σταθήκατε μπροστά στο ίδιο ακριβώς δίλημμα που βρίσκεστε και σήμερα. Η πλειοψηφία τότε,  αποφάσισε να αφήσει την ίδια ηγεσία στο συλλογικό μας όργανο, με τα ίδια πρόσωπα στις θέσεις ευθύνης, πιστεύοντας ή προσδοκώντας ότι υπήρχε ελπίδα να γίνει κάτι διαφορετικό, να υπάρξει  αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς κυρίες και κύριοι, τίποτα δεν άλλαξε!!  

Με αυτά τα δεδομένα ζητώ από όλους σας να κάνετε κάτι απλό, να επαναφέρετε στη μνήμη σας τους λόγους για τους οποίους δώσατε, πριν τρία χρόνια,  μια ακόμα ευκαιρία  στα πρόσωπα που ανελλιπώς διοικούν το Σύλλογο για πάνω από μια δεκαετία και είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, πως κάθε προσδοκία κατέληξε σε ένα αίσθημα βαθιάς απογοήτευσης.  Σας καλώ, αυτή τη φορά  να μην επαναλάβετε το ίδιο σφάλμα.  Να μου δώσετε την ευκαιρία και παράλληλα τη μεγάλη τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος του Συλλόγου μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι απέναντί σας,  ότι από την επόμενη κιόλας μέρα θα είμαστε όλοι μαζί για να δουλέψουμε με υπευθυνότητα, όραμα και  πλάνο, προκειμένου να επιτύχουμε στόχους που θα δώσουν μια νέα πνοή στο Σύλλογο και θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Να δημιουργήσουμε τις βάσεις για το Δικαστικό Επιμελητή της επόμενης γενιάς, το Δικαστικό Επιμελητή της νέας εποχής.  Η στήριξη της καθεμίας και του καθενός από σας είναι απαραίτητη για να κάνουμε πράξη το όραμα που έχουμε στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. προκειμένου να οδηγήσουμε τον Κλάδο στην ανάπτυξη και στην πρόοδο. Να αναβαθμίσουμε το κύρος και την αξιοπιστία του Νομικού μας Προσώπου.  Να ξανακάνουμε το Σύλλογο «το σπίτι» του/της  κάθε συναδέλφου. Με πρόσωπα που θα ασκούν διοίκηση προς όφελος των πολλών, που θα στέκονται αρωγοί σε κάθε επαγγελματική δυσκολία, σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην επαγγελματική μας καθημερινότητα  άμεσα και αποτελεσματικά.

Δεσμεύομαι προσωπικά απέναντί σας, πως από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες θα αντιληφθείτε τη διαφορά στον τρόπο διοίκησης του Συλλόγου μας, τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, γιατί ο ρόλος ενός Συλλόγου είναι ένας και μοναδικός: «η διασφάλιση των συμφερόντων των μελών του με ισοτιμία και ισονομία».

Είμαι σίγουρος ότι, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα κερδίσουμε κι αυτούς που το προσεχές Σάββατο θα επιλέξουν διαφορετικά, γιατί κι αυτούς τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί κι αυτοί έχουν σκέψεις για το μέλλον, γιατί κι αυτοί ενδιαφέρονται για τον συνάδελφο και αυτό για εμάς στην  ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και για εμένα προσωπικά είναι στοίχημα.

Με την ελπίδα ότι την 20η  Μαρτίου, θα ξημερώσει μία  μέρα δημιουργίας και ελπίδας που όλοι προσδοκούμε, σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να μου εμπιστευτείτε τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας.

Σας περιμένω όλες και όλους να σταθούμε, εσείς κι εγώ, δίπλα δίπλα και να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να πετύχουμε το μεγάλο στοίχημα, να ανεβάσουμε επιτέλους το Σύλλογο στο ύψος που του αρμόζει. Στην κορυφή!

Με εκτίμηση

Νίκος Αντωνίου

Υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου

Το μήνυμα ελήφθη…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Πλησιάζει η 19η Μαρτίου όπου θα κληθείτε να αποφασίσετε για τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας την επόμενη τριετία. Κατά την άποψή μας οι επιλογές σας είναι σαφείς και είναι τρεις:

 Η πρώτη είναι να θεωρείτε ότι τα τελευταία πολλά χρόνια, με τους ίδιους ανθρώπους στις ίδιες ακριβώς θέσεις όλα ήταν καλώς καμωμένα και να επιλέξετε τον κ. Νικολάου. Εάν η επιλογή σας είναι αυτή,  δεν έχετε κανένα λόγο να συνεχίσετε να διαβάζετε το υπόλοιπο κείμενο.

Η δεύτερη συνοψίζεται στο δόγμα «όλοι εναντίον όλων» και αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων, θα συμπληρώσω εγώ…  Είναι κι αυτή μία άποψη η οποία θα εκφραστεί κυρίως με την αποχή, το λευκό ή το άκυρο και το ποιόν εξυπηρετεί, το αφήνουμε στην  καθ’ όλα σεβαστή κρίση σας.

Η τρίτη που είναι και άποψή μας, είναι ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής σελίδας στη Διοίκηση του Συλλόγου και με γνώμονα αυτό, οι ψηφοφόροι έστειλαν μια ρητή εντολή, που δεν είναι άλλη από το ότι ο Σύλλογος εν’ όψει των πολύ δύσκολων χρόνων που έρχονται, πρέπει να διοικηθεί. Ότι ο μεταξύ μας πόλεμος χαρακωμάτων τελείωσε στις  12 Μαρτίου και πως το απόλυτα ισχυρό μήνυμα της κάλπης είναι ένα: βρείτε τα τα προβλήματά μας θέλουν πλέον λύσεις και όχι άλλη απάθεια.

Εμείς ως Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών έχοντας ως σημείο αναφοράς το Σχέδιο Δράσης μας για την περίοδο 2022-2025 και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το γεγονός  ότι στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας καμία παράταξη δεν θα διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία, θεωρούμε ότι βασική προϋπόθεση για να γίνει πράξη το μήνυμα των ψηφοφόρων, είναι οι παρατάξεις που ασπαζόμαστε τη βούληση αυτών, να συμφωνήσουμε σε ένα modus vivendi και βρίσκοντας από κοινού λύσεις, χαράσσοντας ένα σαφώς προκαθορισμένο πλαίσιο δράσεων, βήμα – βήμα να το υλοποιήσουμε.

Απευθύνουμε λοιπόν σήμερα πρόσκληση προς όλες τις παρατάξεις, να ξεκινήσει ο  διάλογος προκειμένου να καθοριστεί ένας πρώτος κύκλος άμεσων ενεργειών ανά τομέα δράσης.

Θεωρούμε δε, ότι η μη ύπαρξη απόλυτης πλειοψηφίας αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα για την υλοποίησή του, αφού σε περίπτωση μη τήρησης των συμφωνηθέντων, οι υπεύθυνοι θα βρεθούν υπόλογοι ενώπιον του Δ.Σ. και όχι μόνο. Θα μας είναι δε, πολύ ευχάριστο να δεχτούμε οποιαδήποτε παρατήρηση ή πρόταση σας που θα μπορούσε να ενταχθεί σε αυτό τον κύκλο.

Συνάδελφοι, είναι η ώρα με τη μαζική σας συμμετοχή το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 να φέρουμε την αλλαγή στη Διοίκηση του Συλλόγου αναδεικνύοντας το Νίκο Αντωνίου ως νέο Πρόεδρο.

Ήρθε η στιγμή εμείς οι αιρετοί να αποδείξουμε στους συναδέλφους που αγωνιούν για την επόμενη μέρα στο Σύλλογο μας, ότι το 2022 είχαμε την ωριμότητα, σύνεση και σωφροσύνη να αφουγκραστούμε το μήνυμά τους.

Ότι μπορούμε να κάτσουμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα, δύο, τρία πράγματα, να τα υλοποιήσουμε χωρίς παραταξιακές παρωπίδες και να τους κάνουμε να αισθανθούν λίγο περισσότερο ασφαλείς στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Ότι μπορούμε από κοινού να δώσουμε ένα τέλος στην απραξία της απερχόμενης Διοίκησης και ότι η κοινή μας δράση μπορεί να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Για την Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Κυρίες & κύριοι συνάδελφοι,

η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. επιμένει στην ηλεκτρονικότητα και γι’ άλλη μια φορά καινοτομεί, δίνοντας βήμα σε όλους τους υποψηφίους της που επιθυμούν να απευθύνουν χαιρετισμό προς το εκλογικό σώμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το ηλεκτρονικό μας «ψηφοδέλτιο» στο οποίο μπορείτε να πατήσετε σε όποιο όνομα υποψηφίου επιθυμείτε και να διαβάσετε μια σύντομη παρουσίαση του καθενός.

Υποψήφιος Πρόεδρος για το Σύλλογο:

Νικόλαος Αντωνίου του Ιωάννη (Εφετείο Ευβοίας)

Υποψήφιοι Σύμβουλοι για το Σύλλογο:

Όνομα – Επώνυμο – ΠατρώνυμοΕφετείο
Γρηγόρης – Γληγόρης Γεώργιος του Άλκη – ΗλίαΑθηνών
Δεμερτζή Βασιλική (Βίκη) του ΜιχαήλΒορείου Αιγαίου
Δεμίρη Χριστίνα του ΓεωργίουΑθηνών
Δηλανάς Αλέξανδρος του ΣταματίουΑθηνών
Ιωάννου Σοφία του ΣπυρίδωνοςΑιγαίου
Κανάκη Ιωάννα του ΠαναγιώτηΑθηνών
Καπότου Ελένη του ΚωνσταντίνουΑθηνών
Καραμιχαήλ Στράτος – Παναγιώτης του ΒασιλείουΑθηνών
Καρυτινού Βασιλική του ΧρήστουΑθηνών
Λαγούδη Μαρία – Αφροδίτη του ΔημητρίουΕυβοίας
Μούστος Ηλίας του ΠαύλουΑθηνών
Μπινιάρη Νίκη του ΔημητρίουΑθηνών
Παναγόπουλος Στυλιανός του ΝικολάουΠειραιώς
Προύντζος Κωνσταντίνος του ΝικολάουΑθηνών
Χάμπας Ιωάννης του ΣπυρίδωνοςΑθηνών
Χατζημιχάλη Παρασκευή του ΓαβριήλΔωδεκανήσου

Υποψήφιοι Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία:

Όνομα – Επώνυμο – ΠατρώνυμοΕφετείο
Αλεξανδρής Ιωάννης του ΔημητρίουΛαμίας
Ανδρόνικος Πέτρος του ΑνδρονίκουΑθηνών
Αντωνίου Νικόλαος του ΙωάννηΕυβοίας
Αρκουμάνης Ηλίας του ΔημοσθένουςΠειραιώς
Γρηγόρης – Γληγόρης Γεώργιος του Άλκη – ΗλίαΑθηνών
Γέμελος Δημήτριος του ΓεωργίουΑθηνών
Δανιγγέλη Κυριακή του Αναστασίου  Αθηνών
Δήμου Βασίλειος του ΑθανασίουΑθηνών
Καρακώστα Μαρία – Αικατερίνη του ΑχιλλέαΑιγαίου
Κορδαλής Δημήτριος του Βασιλείου  Λαμίας
Κοττικιάς Χαράλαμπος του ΝικολάουΑθηνών
Λιακόπουλος Γεώργιος του ΧαραλάμπουςΑθηνών
Μακαριάδης Πέτρος του ΓεωργίουΠειραιώς
Μωροπούλου Ανδρομάχη του ΑποστόλουΑθηνών
Νταουλτσίδου Δέσποινα του ΣτέργιουΠειραιώς
Πλάκας Μάριος του ΑθανασίουΑθηνών
Πράσινος Δημήτριος του ΝικολάουΑθηνών
Χρήστου Βασίλειος του ΑποστόλουΠειραιώς

Υποψήφια μέλη  για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Όνομα – Επώνυμο – ΠατρώνυμοΕφετείο
Καράλη Αργυρή του ΙωάννηΑθηνών
Μέγα Σοφία του ΑθανασίουΑθηνών
Παναγούλη Σωτηρία του ΚωνσταντίνουΑθηνών

Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δείτε όλες τις υποψηφιότητες μαζεμένες ανά ημερομηνία δημοσίευσης.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, από τις 08:00 μέχρι τις 19:00, στο ξενοδοχείο «BROWN ACROPOL ATHENS», (Πειραιώς αρ. 1, Αθήνα, Ομόνοια),

Ψηφίζουμε ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας

και βάζουμε: α) μέχρι έξι (6) σταυρούς για τους Συμβούλους του Συλλόγου και μέχρι έξι (6) σταυρούς για τους Αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού και β) μέχρι τρεις (3) σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Για ένα Σύλλογο που θα δημιουργεί τις εξελίξεις και δεν θα τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από αυτές!

Για την Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών

Η Εκτελεστική Γραμματεία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Αντωνίου Νικόλαος

   Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

   Είναι τεράστια τιμή για μένα να φέρω την ιδιότητα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, μιας από τις πιο ιστορικές παρατάξεις του κλάδου μας. Μιας παράταξης που όχι μόνο δεν έχει φθαρεί από το χρόνο και τις αντιξοότητες με τις οποίες κατά καιρούς έχει έρθει αντιμέτωπη, αλλά αντιθέτως, παρακολουθώντας άγρυπνα τις καταιγιστικές εξελίξεις, διατηρώντας το επίπεδο που της αξίζει, εξελίσσεται συνεχώς και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση και εξασφάλιση των συμφερόντων του Κλάδου μας. 

   Με μοναδικό στόχο, λοιπόν, τη συνέχιση αυτής της επιτυχούς πορείας, επελέγη και η ομάδα των συναδέλφων που στελεχώνει το ψηφοδέλτιό μας. Μια ομάδα που έχει όλα αυτά τα προσόντα που απαιτούνται για να οδηγηθεί στην επιτυχία…. μεράκι, διάθεση, μαχητικότητα, επίπεδο και πάνω από όλα πνεύμα σύμπνοιας και αλληλεγγύης. Δεν θα μπορούσα να έχω πιο άξιους και ικανούς συνοδοιπόρους στο εγχείρημά μας, που δεν είναι άλλο από το να διατηρήσουμε την παράταξή μας αυτό που τόσα χρόνια είναι… μια σταθερή αξία, μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για το σύνολο των συναδέλφων μας.

   Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας: τον Πρόεδρό μας τον Γιώργο Γρηγόρη, τη Βίκη Δεμερτζή, τη Χριστίνα Δεμίρη, τον Αλέξανδρο Δηλανά, τη Σόφη Ιωάννου, την Ιωάννα Κανάκη, την Ελένη Καπότου, τον Στράτο Καραμιχαήλ, τη Βίκυ Καρυτινού, την Αφροδίτη Λαγούδη, τον Ηλία Μούστο, τη Νίκη Μπινιάρη, τον Στέλιο Παναγόπουλο, τον Κώστα Προύντζο, τον Γιάννη Χάμπα, την Εύη Χατζημιχάλη, τον Γιάννη Αλεξανδρή, τον Πέτρο Ανδρόνικο, τον Ηλία Αρκουμάνη, τον Δημήτρη Γέμελο, την Κυριακή Δανιγγέλη, τον Βασίλη Δήμου, τη Μαρία Καρακώστα, τον Δημήτρη Κορδαλή, τον Χάρη Κοττικιά, τον Γιώργο Λιακόπουλο, τον Πέτρο Μακαριάδη, τη Μάχη Μωροπούλου, τη Δέσποινα Νταουλτσίδου, τον Μάριο Πλάκα, τον Δημήτρη Πράσινο, τον Βασίλη Χρήστου, την Άργυ Καράλη, τη Σοφία Μέγα και τη Ρούλα Παναγούλη.       

     Το εγχείρημά μας δεν είναι εύκολο … ιδίως στις δύσκολες συγκυρίες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο, γιατί αυτές οι συνθήκες έχουν οδηγήσει σε γέννηση μικροπολιτικών συμπεριφορών, τις οποίες αναγκαζόμαστε όλοι να αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς. Δεν είναι εύκολο γιατί οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό κι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα επί ποδός πολέμου…

     Θα είναι όμως πιο εύκολο, εφόσον είμαστε μια ομάδα, εφόσον είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι.

    Και με αυτό το διακύβευμα, θέτω εαυτόν στην κρίση σας και θα τολμήσω να ζητήσω απευθυνόμενος προσωπικά προς όλες και όλους τους συναδέλφους μου, που θα προσέλθουν στην κάλπη στις 12 του Μάρτη, να γίνετε για άλλη μια φορά συνοδοιπόροι μας σε αυτό το εγχείρημα, να κρατήσετε δυνατή αυτή την ομάδα της οποίας είστε αναπόσπαστο μέρος…

Γιατί εσείς είστε η αιτία που αγωνιζόμαστε καθημερινά, ήσασταν και είστε η μοναδική κινητήρια δύναμή μας. 

          Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση

Νίκος Αντωνίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Γεώργιος Γρηγόρης – Γληγόρης

Κυρίες και κύριοι – αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στην πορεία της έως σήμερα, είναι αυτή που πρότεινε, εργάστηκε και πέτυχε ιστορικές μεταρρυθμίσεις στον Κλάδο μας.

Είναι η παράταξη που πρώτη στον κλάδο εισήγαγε τη διαδικτυακή Δημοκρατία, διενεργώντας άψογα, πολλαπλές  και αδιάβλητες ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.

(Δυστυχώς η πρόταση της για εφαρμογή τους και στον κλάδο μας σε αυτές τις εκλογές, συνάντησε τοίχο)

Είναι η παράταξη που  χρησιμοποιώντας καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία έσπασε τη μοναξιά τους μήνες της απομόνωσης, δίνοντας επιπλέον δυνατότητες επικοινωνίας.

Η παρέα που με σύγχρονες μεθόδους και διαδικτυακά σεμινάρια έλυσε τις απορίες σε κάθε νέο θέμα που ανέκυπτε.

Το τηλέφωνο που κάθε φορά, σε κάθε δύσκολη στιγμή, μπορούσες να καλέσεις για να λυθούν οι όποιες απορίες.

Η ιστοσελίδα που έβρισκες πάντα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είμαστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και  δεν φοβόμαστε την έλευση των νέων τεχνολογιών στο χώρο του Δικαίου, δεν κρύβουμε το κεφάλι μας κάτω από την άμμο, περιμένοντας να περάσει το κακό και ξέρουμε πως  η λελογισμένη ενσωμάτωσή τους στη λειτουργία μας μόνο οφέλη θα έχει για τον Κλάδο μας.

Είμαστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και ποτέ δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο για το σύνολο των Επιμελητών, ακόμα κι αν στο διάβα αυτής της προσπάθειας μπορεί να υπάρξουν και αποτυχίες.

Γιατί η Απαισιοδοξία ποτέ δεν κέρδισε καμία μάχη, γιατί η μοναδική μάχη που δεν κερδήθηκε είναι αυτή που δεν δόθηκε κι έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε στο μέλλον.

Είμαι ο Γεώργιος Γρηγόρης – Γληγόρης του Άλκη Ηλία, Πρόεδρος αυτής της ιστορικής Παρατάξεως.

Ήδη από το 2016 με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας εκλέγοντας με, με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αντιπρόσωπο στην Ο.Δ.Ε.Ε., ενώ έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Δικαστικών Επιμελητών (2015-2018) και σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος τόσο στο Σύλλογο, όσο και στην Ομοσπονδία.

Την περίοδο 2022 – 2025, πρέπει να εργαστούμε ώστε να εξαλείψουμε τις παθογένειες που ταλανίζουν τον κλάδο μας, έχοντας ως στόχο  τη μετάβαση στον Δικαστικό Επιμελητή της ψηφιακής εποχής.

Βασική προϋπόθεση για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι ο Σύλλογος μας να καταστεί ένα όργανο λειτουργικό, σύγχρονο, χρήσιμο και υποστηρικτικό προς τα μέλη του και με Πρόεδρο του Συλλόγου μας το Νίκο Αντωνίου, είναι δεδομένο πως θα τα καταφέρουμε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Πράσινος Δημήτριος

Ονομάζομαι Πράσινος Δημήτριος του Νικολάου και είμαι δικαστικός επιμελητής Εφετείου Αθηνών.

Μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους αποφασίσαμε την συμπόρευση με τον κ. Νίκο Αντωνίου, έχοντας για πυξίδα το ενδιαφέρον μας για ένα καλύτερο μέλλον που να μας  αγκαλιάζει όλους, που καθημερινά μοχθούν τόσο ατομικά όσο και συλλογικά για το καλό του κλάδου μας.

Από το 1996 ασκώ τα καθήκοντά μου, προσπαθώντας με γνώμονα πάντα την εφαρμογή και την πιστή υπακοή στους νόμους της Ελληνικής Δικαιοσύνης.  Όνειρό μου ένα αύριο  με  σωστές πρωτοβουλίες  στις θέσεις και το κύρος του λειτουργήματός μας έτσι ώστε να πάρουμε την θέση στην κοινωνία που μας αξίζει.

Καλώ όλους και όλες σε περίπτωση που με τιμήσουν με την επιλογής τους στην θέση της Ομοσπονδίας μας, να τους διαβεβαιώσω πως με την εμπιστοσύνη σας θα δουλέψω με ταπεινότητα και πείσμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για να δοθεί ο αγώνας για τα δικαιώματά μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Σοφία Ιωάννου

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ονομάζομαι Σοφία Ιωάννου του Σπυρίδωνος
Είμαι Δικαστική Επιμελήτρια Εφετείου Αιγαίου διορισμένη στο Πρωτοδικείο Νάξου και ασκώ τα καθήκοντα μου από το 2014 στη Σαντορίνη.
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του φίλου μου Νίκου Αντωνίου, ενός ανθρώπου που στηρίζω και εμπιστεύομαι, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Κωνσταντίνος Προύντζος

Ονομάζομαι Προύντζος Κωνσταντίνος του Νικολάου και είμαι Δικαστικός Επιμελητής στο Εφετείο Αθηνών διορισμένος από το 2002.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάει και ο κλάδος µας, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό µου στην κρίση σας.  Η εμπειρία – γνώση όλων αυτών των ετών, η συναναστροφή µε συναδέλφους, αλλά και η πίστη µου ότι όλοι οι συνάδελφοι είµαστε ικανοί και άξιοι, µε οδήγησε στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα, στις εκλογές της 12ης Μαρτίου 2022 με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και υποψήφιο Πρόεδρο για τον Σύλλογό μας τον Νίκο Αντωνίου.

 Με κύριο µέληµα µας  την αξιοκρατία, την ισονοµία, τη διαφάνεια, τη δίκαιη κρίση και φυσικά τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας ΟΛΩΝ των συναδέλφων.