ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Δέσποινα Nταουλτσίδου

Ονομάζομαι Δέσποινα Nταουλτσίδου.

Το 2009 διορίστηκα  Δικαστική Επιμελήτρια στην Περιφέρεια του Εφετείου Πειραιά και το 2010 έλαβα μέρος στις αρχαιρεσίες του  Συλλόγου μας με την Παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ. 

Τα τελευταία έτη η νωθρότητα της διοικούσας παράταξης, με οδήγησε στην απόφαση μου να συμμετάσχω  ξανά   στην εκλογική διαδικασία με τη Παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ,  μίας παράταξης που αξιοπρεπώς  πορεύεται  μέσα στο χρόνο, χωρίς στοιχεία λαϊκισμού,  με  μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του κλάδου μας. Αποφάσισα ότι δε θέλω να  αποφασίζουν άλλοι για μένα  χωρίς τη δική μου συναίνεση, αντιθέτως επιθυμώ  την εμπλοκή  στον συνδικαλισμό και την  ενεργή δράση.

Είμαστε πραγματιστές και όχι οραματιστές, οι στόχοι μας ως παράταξη είναι απτοί, ξεκάθαροι και άμεσα υλοποιήσιμοι .

Όπλα μας σ’ αυτό το εγχείρημα είναι μόνο  η σκληρή δουλειά  και η επιμονή στους βασικούς στόχους του προγράμματος μας για να μη τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις (τόσο σε ψηφιακό όσο και σε θεσμικό επίπεδο).

Το πολυσυζητημένο άρθρο 51 του Κώδικα μας, αποτελεί ένα μείζονος σημασίας θέμα εδώ και πολλά έτη, χωρίς υλοποίηση του, γεγονός που δείχνει ότι η διοικούσα παράταξη των τελευταίων ετών αδιαφορεί για την επιβίωση των μικρομεσαίων συναδέλφων, ανάμεσα τους και εγώ,  κατευθύνοντας  τους   προς τα μεγάλα γραφεία και στην απόλυτη υπαλληλοποίηση τους, εφόσον  δεν υπάρχει ένα αξιοπρεπές μέρισμα για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Αν δεν διεκδικήσουμε τους στόχους μας, σε λίγα χρόνια θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο. 

Ζητώ τη στήριξη σας σ΄ αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας την ευθύνη  που βαρύνει μια τέτοια ενέργεια.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)