ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Την Πέμπτη 18-6-2020 στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΟΔΕΕ μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ Δημοσθένης Τσιριγώτης, τα μέλη της Ε.Γ. και οι Αντιπρόσωποι, χαιρετήσαμε με ικανοποίηση την παρουσία του Υπουργού, διότι δεν αρκέστηκε απλά να απευθύνει ένα χαιρετισμό, αλλά σε συνεργασία με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Πάνο Αλεξανδρή και τον Ειδικό Σύμβουλό του κ. Κώστα Μακρυγιάννη, συμμετείχαν σε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο για τα ζητήματα που είναι ζωτικής σημασίας για τον Κλάδο μας, όπως η αλλαγή των άρθρων 1 και 51 του Κώδικα μας, η έκδοση της εφαρμοστικής ΚΥΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την άμεση εφαρμογή, από το νέο δικαστικό έτος, της ηλεκτρονικής επίδοσης μετά τη πρόσφατη προσθήκη του νέου άρθρου 122Α στο Κ.Πολ.Δ. κ.α..

Continue reading ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

– Οι επιδόσεις για ΕΤΕΑΕΠ θα γίνονται πλέον Αγ. Κωνσταντίνου αρ.16.

– Στην ασφαλιστική εταιρία AIG, θα κάνουμε υποχρεωτικά θυροκόλληση έως 1η Σεπτεμβρίου.

– Στο Υπουργείο Παιδείας οι επιδόσεις θα γίνονται 12:00-14:00 λόγω πανελλαδικών εξετάσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Καλημέρα σας!
  • Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο προσδιορισμός των πληττόμενων επιχειρήσεων για τη μείωση καταβολής μισθωμάτων και δυστυχώς, ο δικός μας ΚΑΔ δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτούς που θα έχουν έκπτωση ενοικίου 40% για το μήνα Ιούνιο.
  • Ο συμψηφισμός του 25% με οφειλές από δόσεις ρυθμίσεων Ιουνίου και επόμενων μηνών είναι εφικτός, εφόσον οι δικαιούχοι έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους από δόσεις μέχρι και τον Μάιο 2020 αναφέρει εγκύκλιος της ΑΑΔΕ.
  • Τα Α.Τ. Αναβύσσου & Καλυβίων συγχωνεύθηκαν και δημιουργήθηκε το Α.Τ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ με έδρα το Λαγονήσι, επί της οδού Κύπρου 15Α (όπισθεν κτιρίου Σχολών Αστυνομίας). Το Α.Τ. Καλυβίων λειτουργεί ως αστυνομικός σταθμός και έχει στην αρμοδιότητά του την περιοχή ΠΕΤΑ-ΚΟΥΒΑΡΑ.
  • Προσοχή! Άρχισε χθες (11/06) η πεζοδρόμηση του Κέντρου (Μεγάλος Περίπατος) από τις οδούς Ηρ. Αττικού και Βασ. Όλγας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για επιδόσεις στην εταιρία QQUANT, η νέα Διεύθυνση είναι Αιγιαλείας αρ.19 & Χαλεπά στο Μαρούσι.

Για την “AMTRUST EUROPE LTD” κοινοποιούμε στην “RESOLUTE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” , ως νόμιμη εκπρόσωπο στην Ελλάδα, που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό, οδός Ολυμπιονικών & Λαλεχου 1.

Η νέα επωνυμία του ΕΦΚΑ είναι: “Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης e-ΕΦΚΑ” ( πρώην Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης «ΕΦΚΑ»).

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

  • Στο Γραφείο Κτηματογράφησης Κερατέας-Λαυρίου εξυπηρετείστε με προκαθορισμένο ραντεβού. Επικοινωνήστε στο τηλ. 22990-43006.
  • Και στο Γραφείο Κτηματογράφησης Αθηνών κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 2100101010.
  • Υποθηκοφυλακείο Λαυρίου χωρίς πρόβλημα.
  • Υποθηκοφυλακείο Κερατέας κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 22990-66266.
  • Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων, η οποία ισχύει από 1/6/2020 έως 15/7/2020, αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων σε 20-25 στις μικρές αίθουσες και στις μεγαλύτερες αυξάνεται αναλόγως.
  • Καταργούνται μετά τις 30/6/2020 τα Υποθηκοφυλακεία Αιγάλεω και Περιστερίου. Από 1/7/2020 θα λειτουργεί κοινό Κτηματολογικό Γραφείο με έδρα το Περιστέρι.

Continue reading ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Ένας αδελφικός φίλος, ένας εξαιρετικός συνάδελφός, ο Πρόεδρος των Κυπρίων Επιδοτών Κώστας Χατζηκωστέας αναχώρησε σήμερα για το μακρύ ταξίδι.
Καλό Παράδεισο φίλε Κωστή….
Τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του και στους Κύπριους συνάδελφους μας.