ΠΡΙΝ ΤΟ Δ.Σ….

Επειδή η κατάσταση πλέον έχει σοβαρέψει επικίνδυνα, καίρια ζητήματα του Κλάδου μας φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τα επεξεργαστούμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει όλοι να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Θα πρέπει να γνωρίζετε, για να διαμορφώσετε άποψη κι έτσι να έχετε συμμετοχή στην κάθε απόφαση, γι’ αυτό κι εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνουμε για όλα και για όλους.

Τα εκλεγμένα μέλη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. κατέθεσαν ήδη το παρακάτω αίτημα στη Γραμματεία του Συλλόγου μας:

   Continue reading ΠΡΙΝ ΤΟ Δ.Σ….

Το Θέατρο του παραλόγου

Περί σκηνοθετών και πρωταγωνιστών

 Επιχειρείται τις τελευταίες μέρες μια σκηνοθετημένη προσπάθεια διαστρέβλωσης καταστάσεων και γεγονότων, μια προσπάθεια δημιουργίας επίπλαστης πραγματικότητας που έχει ένα και μόνο σκοπό, τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να μετατοπιστούν οι ευθύνες από εκείνους στους οποίους πραγματικά ανήκουν σε εκείνους που ανέδειξαν το πρόβλημα. Σκηνοθέτης, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι στόχευαν στα Oscar, είναι όμως τελικά  υποψήφιοι για Χρυσό Βατόμουρο.

  Αντί να απολογούνται στα μέλη των Συλλόγων τους για τις εγκληματικές τους αδράνειες και απραξίες, κατηγορούν ένθεν κακείθεν όλους τους άλλους πλην τους εαυτούς τους.

  Ας τα κάνουμε λοιπόν πιο λιανά για αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αφού παρέλθω την αναδρομή στα γεγονότα του Ιουνίου στο συμβούλιο της Αθήνας και  της κατατεθειμένης πρότασής μας. Είναι άλλωστε γνωστά από προηγούμενες αναρτήσεις και σχόλια , θα σταθώ λίγο στην προσπάθεια ορισμένων να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Continue reading Το Θέατρο του παραλόγου