ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

tromaktikoΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ???

Από ότι φαίνεται τα συμφέροντα δεν αρκούνται στην πρωτεύουσα, έβαλαν πλώρη και για αλλού…. στους δρόμους του νοτιά……. «να ιδώ στην Κρήτη μια κορφή.. πού ’χω μανούλα κι αδερφή».

Διαβάστε όλη την επιστολή που έστειλε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Κρήτης για λογαριασμό του Δ.Σ. του Συλλόγου σε όλους τους συναδέλφους της Κρήτης.

Πήραμε την άδειά του και σας την γνωστοποιούμε.

Υπήρξαν αντιδράσεις άμα τη γνωστοποίησή της;; Αν πρέπει να επανέλθουμε για το ποιος παραπονέθηκε σε ποιόν, ποιος πήρε τηλέφωνο αμέσως ποιόν κλπ.

Προς ώρας όμως διαβάστε και θαυμάστε…

Continue reading ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ (31-03-2016)

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΜΟΙΒΩΝ-ΕΦΕΤΕΙΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-31-03-2015

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο πατώντας εδώ

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΜΟΙΒΩΝ-ΕΦΕΤΕΙΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-Α-Ω-31-03-2015

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο πατώντας εδώ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Οι εκλογές τελείωσαν, οι συνάδελφοι αποφάσισαν και η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή.

 Συγχαίρω την παράταξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ» για τη νίκη της και την πρώτη θέση και προσωπικά τον επικεφαλής της κ. Μήτση. Ταυτόχρονα, συγχαίρω όλους τους συναδέλφους από όλες τις παρατάξεις, τόσο εκείνους που εξελέγησαν, όσο και εκείνους και συμμετείχαν στα διάφορα ψηφοδέλτια.

 Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο όλων των εκλεγμένων συναδέλφων στο Δ.Σ του Συλλόγου και κυρίως σε εκείνους της πλειοψηφίας, οι οποίοι καλούνται να ασκήσουν διοίκηση για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και την δύναμη που μας έδωσαν στην προσπάθεια μας να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στο κλάδο μας.

 Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε, όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής, για ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο θεσμικό ρόλο του δικαστικού επιμελητή.

 Εργάστηκα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου με δύναμη, πάθος και φαντασία, προσπαθώντας να πείσουμε τους συναδέλφους για το όραμά μας με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους για το μέλλον του κλάδου.

Δεν το πετύχαμε στο βαθμό που θα επιθυμούσαμε.

 Αναλαμβάνω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΡΟΣΥΔΕ την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

 Θα ήθελαν να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους συναδέλφους μας, που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν, μας γνώρισαν και συμμετείχαν στο διάλογο που ξεκινήσαμε για το παρόν και το μέλλον του κλάδου.

 Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μας της «ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.» για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για τον Σύλλογο μας.

 Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ως πρώτη δύναμη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ του Συλλόγου. Θα τιμήσουμε τη θέση που μας εμπιστεύθηκαν οι συνάδελφοι, ασκώντας έλεγχο και κριτική στις πράξεις της Διοίκησης.

 Εξ’ αρχής δηλώνουμε ότι σε όσα θετικά για τον κλάδο προτείνει η διοίκηση, θα σταθούμε δίπλα της. Σε όσα κινούνται στο πλαίσιο της συντήρησης, της οπισθοδρόμησης και της ακινησίας, θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντι.

 Πάνω όμως από όλα, η επόμενη μέρα θα μας βρει ξανά στο πλευρό των συναδέλφων. Μαζί τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον μεγάλο και δύσκολο στόχο της μεταρρύθμισης του κλάδου, που αποτελεί το μόνο ασφαλή οδηγό για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Κλάδο.

 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Κανέλλος Μιχάλης

Η επόμενη μέρα…

Όλοι εμείς στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και δεσμευόμαστε ότι θα εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας με εντιμότητα και ευσυνειδησία πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου. Εμείς, ως υπεύθυνη συνδικαλιστική παράταξη θα ασκήσουμε στο ακέραιο το ρόλο μας, το ρόλο της αντιπολίτευσης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διακοσμητικός ούτε απλά και μόνο επικριτικός απέναντι στη Διοίκηση του Συλλόγου. Αντίθετα θα είναι δημιουργικός, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και καταθέτοντας προτάσεις προς το συμφέρον όλων των συναδέλφων . Θα είμαστε τολμηροί και ριζοσπαστικοί και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Γι’ αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι. Αυτός που κυρίως θα είναι ο στόχος μας θα είναι να είμαστε γνήσιοι και αληθινοί, με διαρκή και σταθερή παρουσία, αγωνιζόμενοι και ανιδιοτελείς, με την παρακαταθήκη του προγράμματός μας.

Συγχαίρουμε τον κ. Μήτση για την εκλογή του αλλά και όλους όσους εκλέχτηκαν και συναποτελούν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και τους ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία προς όφελος όλων των μελών του, υποσχόμενοι ότι δεν θα διστάσουμε να επικροτήσουμε κάθε θετική ενέργεια της νέας διοίκησης, στηλιτεύοντας όμως οποιαδήποτε παρεκτροπή της, υπενθυμίζοντάς τους ταυτόχρονα ότι έχουν δεσμευτεί με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 19-3-2016

 Συνάδελφοι,

 Αρχαιρεσίες στο Σύλλογό μας, αύριο 19 Μαρτίου και από ώρα 8 π.μ. μέχρι 7 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου αρ. 52, για την εκλογή Προέδρων, μελών του διοικητικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

 Ήδη έγιναν οι ανακηρύξεις των υποψηφιοτήτων και τέσσερις Πρόεδροι (με τους αντίστοιχους συνδυασμούς) είναι υποψήφιοι.

 Μπορείτε να βάζετε μέχρι 6 σταυρούς στους υποψηφίους συμβούλους και μέχρι 7 σταυρούς στους υποψηφίους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία στα αντίστοιχα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

 Επίσης, μπορείτε να βάζετε μέχρι και 3 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων μελών της ελεγκτικής επιτροπής.

 Η ΠΡΟΣΥΔΕ καλεί τους συναδέλφους να προσέλθουν στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα επιλέγοντας τους καλύτερους ώστε να εκπροσωπήσουν τον κλάδο με τη σοβαρότητα που συνάδει με το λειτούργημα των δικαστικών επιμελητών.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι με τις αντίστοιχες παρατάξεις είναι οι εξής:

  1. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΠΡΟΣΥΔΕ): Μιχαήλ Κανέλλος.
  2. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Ιωάννης Χαλκιαδάκης.
  3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΑΣΠΔΕ): Ηλίας Ζαχάκος.
  4. ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δ.Ε. : Γεώργιος Μήτσης.
WP_20160317_21_31_23_RichΟ Μιχάλης Κανέλλος ανάμεσα στους Διονύσιο Κριάρη και Ευθύμιο Πρεκετέ.
Sinedrio Dikastikon EpimelitonΟ Ιωάννης Χαλκιαδάκης (δεξιά) με τον Πρόεδρο της ΟΔΕΕ Ευθύμιο Πρεκετέ.
KyprosΟ Ηλίας Ζαχάκος (πρώτος αριστερά) με μέλη παλαιότερης Εκτελεστικής Γραμματείας και Κύπριους συναδέλφους.
Untitled
Λάβαμε (αν και ακόμα περιμένουμε την επιβεβαίωση) από τον συνάδελφο Ι. Ντινόπουλο το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα:

Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση, μόλις διαπίστωσα ότι στην ιστοσελίδα σας έχει αναρτηθεί φωτογραφία μου μαζί με τον σημερινό Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γεώργιο Μήτση, χωρίς να ζητηθεί η συναίνεσή μου και χωρίς να απαιτείται από το όλο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, στο οποίο εκτίθενται οι υποψηφιότητες εν όψει των επικείμενων εκλογών. Επειδή η ως άνω ανάρτηση συνιστά ευθεία προσβολή προσωπικών μου δεδομένων, σας ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία στην οποία απεικονίζομαι, άλλως σας δηλώνω ότι θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Αθήνα 18 Μαρτίου 2016 ώρα: 15:30′

Επειδή εμείς δεν έχουμε κολλήματα, αφαιρούμε την φωτογραφία… αλλά για την ιστορία σας πληροφορούμε ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε δημόσιο χώρο, σε εκδήλωση απονομής διπλωμάτων της ομοσπονδίας με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και των δύο προσώπων που απεικονίζονται.

Υ.Γ. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που εκλέχτηκαν από την Γενική Συνέλευση, είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτελέσουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και τη μέγιστη προσοχή που αρμόζει σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Θέλουμε να κάνουμε όμως μία μικρή επισήμανση. Μέχρι σήμερα ποτέ δεν ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής κάποιος που είχε «δικό του» άνθρωπο ως υποψήφιο. Εμείς δεν το κάναμε θέμα αλλά θεωρούμε ότι ο ίδιος ο Παύλος Γενναιόπουλος που είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν θα έπρεπε να έχει δεχθεί να είναι μέλος, αφού πράγματι «δικός του» άνθρωπος είναι υποψήφια.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ

Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (16-3-2016) η διορθωτική ΚΥΑ των αμοιβών μας. Θα σας πω δύο μόνο λόγια, γιατί θεωρώ πως όλοι θέλουμε το καλό του κλάδου.

Κάποιοι όμως κάνουν πως δεν γνωρίζουν τί αγώνας χρειάζεται σε αυτές τις περιόδους, που πολλά γκρεμίζονται, για να πετύχουμε το καλύτερο (όχι μόνο με επιχειρήματα, πειθώ, σοβαρότητα και πολλή προσοχή) και να κρατήσουμε τον κλάδο μας όρθιο. Τονίζουμε για άλλη μία φορά. Τον κρατήσαμε ΟΡΘΙΟ.

Λεπτομέρειες για προτάσεις τροϊκανών που πρότειναν μέχρι την τελευταία στιγμή διαπραγμάτευση των αμοιβών μας και άνοιγμα και άλλης Εφετειακής αρμοδιότητας στα νησιά του Αιγαίου καθώς και υπονόμευση «δικών μας» για να είναι η αμοιβή μας 25 ευρώ, θα σας πούμε μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και βεβαίως μετά τις εκλογές. Δεν είναι της παρούσης.

Σταματώ εδώ και θα πω για άλλη μία φορά ότι το ζήτημα των αμοιβών μας δεν προσφέρεται για σπέκουλα σε προεκλογική περίοδο. Είναι επικίνδυνο. Και αυτό για έναν μόνο λόγο, για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει.

Και θα το πω πολύ απλά για να γίνει κατανοητό.

Για τον κλάδο … «ανόητε».

Ο Πρόεδρος της ΠΡΟΣΥΔΕ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΡΕΚΕΤΕΣ

Ψωνίζοντας ψάρια… “καβάλα”

Ιστορίες από την Παλιά Αθήνα

images1

Μια καθ’ όλα μορφωτική επίσκεψη στη παλιά Βαρβάκειο …

(Ακολουθεί αυτούσιο άρθρο από την ηλεκτρονικής έκδοση του Πρώτου Θέματος, και στο τέλος ακολουθεί  μια σύντομη παράγραφος σχολίων από εμένα.)

“Ψωνίζω καβάλα” είναι μια απαξιωτική έκφραση που χρησιμοποιούσαν τα παλιά χρόνια οι κρεοπώλες, ιχθυοπώλες και μανάβηδες γι’ αυτούς που ψώνιζαν βιαστικά, από μακριά, χωρίς δηλαδή να πλησιάσουν το εμπόρευμα, να το ψάξουν και να το εκτιμήσουν σωστά και εκ του “σύνεγγυς”. Εδώ όμως που τα λέμε, άμα είσαι άσχετος και προκειμένου περί… ψαριών, τι να κάνεις;

Ας επιχειρήσουμε λοιπόν να μπούμε στην ψαραγορά κάπου το 1920, ελπίζοντας όλο και κάτι να μάθουμε, μπας και γίνουμε λιγότερο άσχετοι!

«Εις την καρδιάν της Κεντρικής Αγοράς, υπό το υαλοσκεπές, το θέαμα των Αθηναίων αγοραζόντων ψάρια είνε αρκετά ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα ο θεατής κατάγεται από κανένα “ψαρότοπο”, το θέαμα είνε και διασκεδαστικόν. Διότι σχεδόν κατά κανόνα, οι χερσαίοι είνε πολύ αδαείς εις την προμήθειαν αυτήν. Δεν γνωρίζουν ποια ψάρια είνε καλής ποιότητος, απατώνται εις τον βαθμόν της νωπότητός των, εις το είδος, εις τα ονόματά των, εις την προέλευσίν των και αφήνωνται ανυπεράσπιστοι εις τους δόλους των πωλητών.

Ιδού π.χ. ένας μαρμάρινος πάγκος ιχθυοπώλου. Λαμποκοπούν οι σωροί των ψαριών επί των οποίων ο παμπόνηρος καταστηματάρχης περιφέρει το μεγάλο σφουγγάρι και τα ραντίζει ανά τρία λεπτά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Ένας σωρός από κυανίζουσας μένουλες, άλλος σωρός από σαργούς με τον μαύρον φιόγγον εις την αρχήν της ουράς και τον άλλον εις τον λαιμόν, παρά πάνω ένα πλήθος μπάφες παρατεταγμένες εις την σειράν ως νεοσύλλεκτοι και εις το κέντρον του πάγκου ολόκληρος λόφος ιχθυδίων αντιπροσωπευόντων τον μικρόκοσμον των Ελληνικών όρμων. Continue reading Ψωνίζοντας ψάρια… “καβάλα”

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ?

imagesΑγαπητέ συνάδελφε, αναγνώστη μου μοναδικέ!

Επίτρεψέ μου κατ’ αρχήν την οικειότητα αφού το Σάββατο ζητώ την ψήφο σου εκτιθέμενος με τα ψηφοδέλτια της ΠΡΟΣΥΔΕ. Διά της οικειότητας προσπαθώ να σου εμπεδώσω το συναίσθημα ότι αν τη Δευτέρα κληθώ να σε εκπροσωπήσω θεσμικά, θα το κάνω παραμένοντας ο Άκης (για όσους με ξέρουν καλά) ή έστω ο Ιγνάτιος για όσους με ξέρουν λιγότερο (τουτέστιν όχι ο κύριος κύριος Σύμβουλος που θα σου δίνει άδεια σε περίοδο πολύμηνης αποχής, χτυπώντας σου φιλικά την πλάτη, κατανοώντας ασφαλώς το δίκαιο αίτημά σου να επιδώσεις ΑΠΛΟ εξώδικο)

Το Σάββατο καλείσαι να ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα. ΄Εχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μία πλειάδα προσώπων που κατέρχονται υποψήφιοι με παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο σου στο όνομα αρχών, ιδεών και αλλά και πρακτικών διαχείρισης. Ξέρω βέβαια ότι εμένα θα επιλέξεις, μοναδικέ μου αναγνώστη! Αλλά θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι κατέβαλα κάθε προσπάθεια να σου μεταδώσω τι κατά τη γνώμη μου σημαίνει το να μη με επιλέξεις (εμένα και κυρίως την  παράταξη που επί δεκαετία και πλέον με τιμά με την εμπιστοσύνη της: την ΠΡΟΣΥΔΕ).

Παρακάτω θα επιχειρήσω να κάνω κάτι που διδάχθηκα από έφηβος (έχοντας τοποθετηθεί πολιτικά, ήδη προ 30ετίας περίπου, στα αριστερά της αριστεράς και πέραν ίσως των θεσμικών και political correct άκρων της). Θα αποφύγω την προσωπική κριτική, δηλαδή την ονομαστική αναφορά σε πρόσωπα. ΄Οχι ότι τα πρόσωπα δεν έχουν τη σημασία τους. Αλλά θεωρώ αφενός ότι και άπαντες γνωστοί είμαστε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και, αφετέρου, εσύ δεν είσαι απλώς και μόνο ο μοναδικός μου αναγνώστης ~και ψηφοφόρος θέλω να ελπίζω. Είσαι και ένας έξυπνος άνθρωπος (οπότε θα καταλάβεις ~δεν είναι δα και δύσκολο να πάει το μυαλό σου!!!)

Επομένως δεν θα δεις γραμμένο πιο κάτω ούτε ένα όνομα. Θα δεις όμως κριτική στις ιδέες, τις θέσεις και την εν γένει στάση των άλλων παρατάξεων. Συνοπτική και συμπυκνωμένη για τις δύο παρατάξεις της Αριστεράς (διότι έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου ~αν και από άλλη αριστερά αυτοί, με άλλα θεωρητικά αναγνώσματα και ερεθίσματα εγώ. Και επίσης διότι όπως και να το κάνουμε 30 έτη είναι αυτά!) Και κάπως εκτενέστερη βέβαια αναφορά για τη Συμμαχία Δικαστικών Επιμελητών. (Το αξίζουν! σε βεβαιώνω και θα το αποδείξω…) Continue reading ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ?

Ανεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμο έξω

449546_toksoκ.κ. Συνάδελφοι,

Καλούμαστε σε λίγες ημέρες να επιλέξουμε τη νέα ηγεσία του Κλάδου για την επερχόμενη τριετία. Την ηγεσία που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της διασφάλισης, προστασίας των υπαρχόντων και την διεκδίκηση των νέων αλλά απαιτούμενων για τη διασφάλιση της επιβίωσης του Κλάδου.

Όπως παρατηρείτε δεν χρησιμοποιώ τον όρο κεκτημένων αλλά τον όρο υπαρχόντων καθώς επίσης χρησιμοποιώ τον όρο επιβίωση και όχι διαβίωση. Δυστυχώς, αν και δεν μου αρέσουν είμαι υποχρεωμένος να τις χρησιμοποιήσω και τις δύο, αφού η συστημική επίθεση που δέχεται ολόκληρη η κοινωνία δεν μας αφήνει αλώβητους.

Καλούμαστε λοιπόν, όλοι να επιλέξουμε μεταξύ των καλυτέρων και όχι των αρεστών. Η ψήφος δεν είναι καλή ή κακή. Είναι καλύτερη ή χειρότερη. Είναι συγκριτικό μέγεθος. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά κάποιος είναι καλύτερος από τους άλλους.

Με βάση αυτό το δίλλημα πρέπει να δούμε τι προτείνει εις έκαστος αλλά και τι έχει προσφέρει η κάθε παράταξη στο συνδικαλιστικό της βίο.

Αν κοιτάξουμε λίγο την προσφορά στον Κλάδο τα πράγματα είναι μάλλον άδικα για τις αντίπαλες παρατάξεις της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. Ανεξάρτητα αν φιρφιρίκοι, τσαπερδόνες, περισπούδαστοι και πάνσοφοι παλιοί συνδικαλοπατέρες (έχοντες την απόλυτη και βαθιά ενημέρωση) τιτιβίζουν πολλά και διάφορα, όλοι γνωρίζετε ποιος πέτυχε το Προεδρικό Διάταγμα, το πτυχίο νομικής , την αύξηση της ύλης (καταλογιστικές πράξεις, διοικητικά δικόγραφα) , αποκλειστικότητα της ηλεκτρονικής επίδοσης, θυροκολλήσεις στην εξώθυρα, αμοιβές του ΚΕΔΕ και… και… και… Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.!!! Θα αναρωτηθείτε έγιναν όλα καλά;; Η απάντηση είναι προφανής. Όχι. Αυτό όμως δεν μειώνει κατ’ ελάχιστον τις επιτυχίες και την θωράκιση του επαγγέλματος. Continue reading Ανεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμο έξω