ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ

Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (16-3-2016) η διορθωτική ΚΥΑ των αμοιβών μας. Θα σας πω δύο μόνο λόγια, γιατί θεωρώ πως όλοι θέλουμε το καλό του κλάδου.

Κάποιοι όμως κάνουν πως δεν γνωρίζουν τί αγώνας χρειάζεται σε αυτές τις περιόδους, που πολλά γκρεμίζονται, για να πετύχουμε το καλύτερο (όχι μόνο με επιχειρήματα, πειθώ, σοβαρότητα και πολλή προσοχή) και να κρατήσουμε τον κλάδο μας όρθιο. Τονίζουμε για άλλη μία φορά. Τον κρατήσαμε ΟΡΘΙΟ.

Λεπτομέρειες για προτάσεις τροϊκανών που πρότειναν μέχρι την τελευταία στιγμή διαπραγμάτευση των αμοιβών μας και άνοιγμα και άλλης Εφετειακής αρμοδιότητας στα νησιά του Αιγαίου καθώς και υπονόμευση «δικών μας» για να είναι η αμοιβή μας 25 ευρώ, θα σας πούμε μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και βεβαίως μετά τις εκλογές. Δεν είναι της παρούσης.

Σταματώ εδώ και θα πω για άλλη μία φορά ότι το ζήτημα των αμοιβών μας δεν προσφέρεται για σπέκουλα σε προεκλογική περίοδο. Είναι επικίνδυνο. Και αυτό για έναν μόνο λόγο, για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει.

Και θα το πω πολύ απλά για να γίνει κατανοητό.

Για τον κλάδο … «ανόητε».

Ο Πρόεδρος της ΠΡΟΣΥΔΕ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΡΕΚΕΤΕΣ

dxvkavala

έχω ένα ερώτημα παρακαλώ…

Γιατί αφαιρέθηκε-δεν αναφέρεται πλέον η φράση ”με ποινή ακυρότητας”
στην διορθώτικη απόφαση των αμοιβών μας;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)