ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τη Δευτέρα 14-12-2020 συνεδρίασε η Γραμματεία της Παράταξής μας με τη συμμετοχή και της Εκτελεστικής Επιτροπής των εκλεγμένων μας  και αποφάσισε να καταθέσει αίτημα στο Σύλλογο, το περιεχόμενο του οποίου παραθέτουμε παρακάτω. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των 12 μελών της Γραμματείας μας ήταν 11 υπέρ, γιατί ο ένας αντιπρόεδρος απουσίαζε και όσον αφορά τους εκλεγμένους έχουν δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου, σύμφωνα με το Καταστατικό μας. Το αίτημα αρνήθηκαν να υπογράψουν οι 3 από τους 4 εκλεγμένους μας στο Δ.Σ., οπότε κατατέθηκε στις 16-12-2020 στο Σύλλογο υπογεγραμμένο από την εκλεγμένη στο Συμβούλιο Πρόεδρο της Παράταξης και τα μέλη του Συμβουλίου Ξένη Κεσίνη και Στέφη Τσαμούρη, οι οποίες έχουν εκλεγεί με άλλες παρατάξεις και συμφωνούσαν απόλυτα με το περιεχόμενό του.

Continue reading ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλή σας μέρα,

Λίγες ώρες πριν την εκδήλωσή μας σας παραθέτουμε ορισμένες οδηγίες για την απρόσκοπτη παρακολούθησή της:

1) Εάν έχετε  οποιοδήποτε ερώτημα που θα θέλατε ν’ απαντήσει ο προσκεκλημένος μας φοροτεχνικός, μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους:

   α) με αποστολή στο e-mail info@prosyde.gr (με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε τις απορίες σας και πριν την έναρξη της εκδήλωσης) και
   β) κάνοντας χρήση της λειτουργίας chat στην πλατφόρμα zoom (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο οδηγιών)

Continue reading ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ