ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

(Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας)

Αναστέλλεται η διενέργεια πλειστηριασμών, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων από 30 Ιουνίου μέχρι και 8 Ιουλίου 2015.

 

Σας δημοσιεύουμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για «αναστολή εργασιών δικαστηρίων λόγω διεξαγωγής δημοψηφίσματος», όπου κατά το διάστημα από 30 Ιουνίου μέχρι και 8 Ιουλίου 2015 αναστέλλεται η διενέργεια πλειστηριασμών, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων. (Τελικά δεν αναστέλλεται και η διενέργεια κατασχέσεων όπως μας είχε ανακοινωθεί προφορικά).

Εφιστούμε τη προσοχή σας στο άρθρο 941 παρ.1 εδ.2 στο οποίο αναφέρεται:

«Η παρ.5 του άρθρου 943 (δηλαδή αναγκαστική εκτέλεση για απόδοση ακινήτου) εφαρμόζεται και στην αναγκαστική εκτέλεση για αφαίρεση κινητού». 

 ****************

ΘΕΜΑ: «Αναστολή Εργασιών δικαστηρίων λόγω διεξαγωγής δημοψηφίσματος»

 

Ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, σας γνωρίζουμε ότι αναστέλλονται οι εργασίες δικαστηρίων τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες πριν από τη διενέργεια του και τρεις (3) εργάσιμες ημέρες μετά από αυτό, δηλαδή από 30 Ιουνίου μέχρι και 8 Ιουλίου 2015. 

Ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από την 30η Ιουνίου 2015 και δε θα περατωθούν την ίδια ημέρα συνεχίζονται και μετά την 30η Ιουνίου 2015. Κατά τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα αναστέλλεται η διενέργεια πλειστηριασμών , αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων.

 Σας επισημαίνουμε ότι εξαιρείται της αναστολής η περίπτωση έναρξης των Μεικτών Ορκωτών Δικαστηρίων και Μεικτών Ορκωτών Εφετείων, εφόσον έχουν προσδιορισθεί δικάσιμοι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα. Επίσης, εξαιρείται και η εκδίκαση των κακουργημάτων σε περιπτώσεις που λήγει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

 Παρακαλούμε τους κ.κ. προέδρους Πρωτοδικών να κοινοποιήσουν την παρούσα εγκύκλιο στα Ειρηνοδικεία και Πταισματοδικεία της Περιφέρειας τους.

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Πρεκετές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015

(Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας)

Συνάδελφοι,

  • Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε – και όχι μόνο για τον κλάδο μας – συνιστούμε ψυχραιμία.
  • Σ’ αυτή τη δύσκολη εβδομάδα και λόγω του γεγονότος ότι οι τράπεζες θα είναι κλειστές, είναι αυτονόητο ότι το δημόσιο λειτούργημά μας απαιτεί προσοχή και σύνεση.
  • Οι νομικές υπηρεσίες των τραπεζών λειτουργούν κανονικά και παραλαμβάνουν δικόγραφα.
  • Αναμένουμε σήμερα εγκύκλιο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το ζήτημα της απαγόρευσης εξώσεων, πλειστηριασμών αλλά και κατασχέσεων μέχρι και 8 Ιουλίου.
  • Για το ζήτημα της παράτασης της προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών μετά από εισήγηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Ασφάλισης Νομικών (ΤΑΝ), ενόψει και των τελευταίων εξελίξεων, συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη, 30/6/2015 το Δ.Σ του ΕΤΑΑ, προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με την παράταση έως την 31η Ιουλίου 2015, της προθεσμίας καταβολής εισφορών έτους 2014, η  οποία λήγει στις 30 Ιουνίου 2015. Η πρόταση για παράταση της προθεσμίας καταβολής εισφορών, αφορά όλους τους κλάδους ασφάλισης του Ταμείου.
  • Για το ζήτημα της παράτασης της ρύθμισης των οφειλών, περιμένουμε επίσημη ενημέρωση. Ανεπίσημα (και μόνο από πληροφορίες) έχει δοθεί παράταση μέχρι τέλος Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Πρεκετές

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27-6-2015

Επειδή μας ρωτάτε αν είναι αλήθεια

Δυστυχώς: Ναι, είναι αλήθεια!

Εκπρόθεσμα δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σε εφημερίδα. Η Γενική Συνέλευση δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως και ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε άδικα, διότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για το λάθος.

Σύμφωνα με το άρθρο 98 παρ. 1 του Ν. 2318/1995 η πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση δημοσιεύεται σε ημερήσια εφημερίδα 15 τουλάχιστον ημέρες πριν από τη συνέλευση και αυτό δεν έγινε.

Δεν είναι της παρούσης να κάνουμε κανένα σχόλιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Θα το κάνουμε όμως αργότερα.

Ηθική προστιθέμενη αξία ή υψηλός αξιακός κώδικας

grammaΦίλε Σταύρο,

Φίλε Στέλιο,

 Με αφορμή τα σχόλιά σας στην ιστοσελίδα της Προοδευτικής Παράταξης Δικαστικών Επιμελητών, θεωρώ ότι έπρεπε να επικοινωνήσω και να μοιραστώ μαζί σας κάποιους προβληματισμούς (και όχι μόνο σε σχέση με τα γραφόμενά σας) και τις κοινές, θαρρώ, αγωνίες για το επάγγελμά μας. Όχι όμως με το θεσμικό μου ρόλο του Προέδρου της Ομοσπονδίας αλλά μ’ αυτόν του Προέδρου της ΠΡΟΣΥΔΕ, ή αν θέλετε του απλού συναδέλφου σας. (Σημειώνω ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά του κλάδου μας – θα το έχετε διαπιστώσει – είχε ως γνώμονα πάντα το κοινό καλό).

 Θα σας θυμίσω ότι μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την παράταξή μας στην ιστοσελίδα μας. Η ΠΡΟΣΥΔΕ λοιπόν είναι η μακροβιότερη παράταξη στον κλάδο μας -πάνω από 20 χρόνια- και χαρακτηρίζεται από το όνομά της ΠΡΟΣΥΔΕ και όχι από το όνομα του εκάστοτε επικεφαλής της. Με ανεκτίμητη – και δεν το πιστεύω μόνο εγώ – προσφορά τα τελευταία χρόνια στον κλάδο μας που δεν είναι της παρούσης να σας εκθέσω.

 Είμαι υπερήφανος – ως Πρόεδρός της (επί πολλά χρόνια) – για τα μέλη της. Μία μικρή διαπίστωση, θα την έχετε ήδη κάνει, από την ιστοσελίδα μας για την ποιότητα της γραφής τους. Με τα δομημένα κείμενά τους και όχι μόνο. Ξέρουν λοιπόν να γράφουν. Και πολλές φορές με οξεία γραφή. Αλλά όταν λες αλήθειες πρέπει να χρησιμοποιείς και τέτοια μέθοδο τηρώντας πάντα τη συνδικαλιστική δεοντολογία. Όχι βέβαια με μιζέρια, πονηριά και αντιζηλίες, ούτε με κομματικές ταμπέλες, που αναφέρεστε. Δεν μας ταιριάζουν αυτά. Διαφορετικά θα εύρισκες μία δικαιολογία για να μην γράφεις. Θα έλεγες: εγώ δεν γράφω γιατί δεν θέλω – τάχα μου – να «θίξω». Κουτοπονηριές. Η αλήθεια είναι πολύ απλή. Δεν μπορείς να γράψεις παρά μόνο το όνομά σου. Κι’ αυτό με δυσκολία.

 Η παράταξη πιστεύει ότι δύο είναι οι επιλογές της: Ή τα πας καλά με όλους ή έχεις προσωπικότητα. Οι παρατάξεις όπως και τα πολιτικά κόμματα πρέπει να υπάρχουν στη Δημοκρατία, διότι όπως έλεγε ο Πλάτων: «Αν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά θα καταφέρεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου». Και τόσα χρόνια το καταφέραμε να μην κυβερνούν κατώτεροί μας και να μας ψηφίζουν οι καλύτεροι, οι αληθινοί, οι έντιμοι. Continue reading Ηθική προστιθέμενη αξία ή υψηλός αξιακός κώδικας

«Χαμηλοί» τόνοι

6d3be66a45d7f1bebf0a28eb7b431b2c_LΣυνάδελφοι,

 Πριν από λίγες ημέρες, στην Εκτελεστική Γραμματεία, δώσαμε την υπόσχεση σε συναδέλφους ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την «επίλυση» των ζητημάτων που προέκυψαν τελευταία (γεωγραφικοί περιορισμοί – αμοιβές – Κ.Πολ.Δικ.) και την από κοινού αντιμετώπισή τους, να χαμηλώσουμε τους τόνους της «αντιπαράθεσης» των παρατάξεων μέσα από τις ιστοσελίδες μας (το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί για σχόλια που γίνονται σε «ατραπούς» ή με υποβολιμαία τηλέφωνα).

 Εμείς κρατάμε τον λόγο μας και θα τον τηρήσουμε (παρ’ ότι, άλλοι δυστυχώς την επόμενη κιόλας ημέρα, πήραν τον λόγο τους πίσω αφού αναφέρθηκαν στην ιστοσελίδα τους, στην παράταξή μας, αλλά και προσωπικά σε μέλη μας).

 Δεν θα κάνουμε όμως κανένα σχόλιο, και όχι μόνο για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι όμοιοι.

 Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δοθούν όλες οι απαντήσεις αργότερα και δεν θα κριτικάρουμε πάντα τα κακώς κείμενα. Ούτε ότι δεν θα είμαστε σε επιφυλακή για τα τεκταινόμενα και δεν θα καταγράφουμε με περισσότερη προσοχή, στάσεις και συμπεριφορές συμφερόντων εναντίον του κλάδου.

Ευθύμιος Πρεκετές

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !!!

Διευκρίνιση :

Προς τα Παπαγαλάκια και τις τηλεφωνήτριες !

κ.κ . Η συζήτηση για την τοπική αρμοδιότητα και τις αμοιβές μας ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, Ο κακός ο Λύκος που λέγεται Διονύσιος Κριάρης, Πρόεδρος τότε της ΟΔΕΕ και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς ένωσης Δικαστικών Επιμελητών, με πλήρη ευθύνη του ρόλου του και την διορατικότητα του ενημέρωσε έγκαιρα τον κλάδο μας για αυτό που ξεκινούσε στην Ευρώπη και ερχόταν ένεκα μνημονίου και στην Ελλάδα . Δυστυχώς οι ινστρούχτορες του κλάδου τον λοιδόρησαν και όταν κατέθεσε το κείμενο της ΤΡΟΙΚΑΣ είπαν ότι το προκάλεσε ο ίδιος για να ανοίξει την συζήτηση των αμοιβών. Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν να καλύψουν την πλήρη ανικανότητα τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες….

Μικρού δ’ αγώνος ου μέγα έρχεται κλέος.
Σοφοκλής, 496-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός
(μτφρ: από ασήμαντο αγώνα δεν προκύπτει μεγάλη δόξα)

img341Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος μας ζει τη δική του άλωση από έναν επιθετικό απαξιωτισμό, από δυνάμεις δηλαδή που θέλουν να εγκαθιδρύσουν μια νέα τάξη πραγμάτων μέσα από την απαξίωση του Δικαστικού Επιμελητή.

 Εδώ ακριβώς βρίσκεται η δική μας συλλογική αποτυχία να κάνουμε δύσκολες επιλογές και να προετοιμάσουμε τον Δικαστικό Επιμελητή για την νέα εποχή.

 Δυστυχώς, η ευμάρεια δημιουργούσε ψευδαισθήσεις, και η γήρανση των συνδικαλιστικών ‘βολεμένων’ ιδεών και τακτικών θέτει τους σημερινούς συνδικαλιστές που φορούν παρωπίδες και κοιτούν μόνο το παραταξιακό τους συμφέρων προ των ευθυνών τους και γενικότερα τον κλάδο απέναντι στις ανάγκες των επόμενων γενεών.

 ΦΤΑΣΑΜΕ στο τέλος μιας εποχής που σημαίνει ότι πρέπει να ξεμπερδεύουμε ως χώρος με τις παλιές συνήθειες , τις πελατειακές σχέσεις , τα παπαγαλάκια, τους κλακαδόρους, τους ξερόλες, τους κωλοτούμπες, τους ινστρούχτορες, τους δεξιότσεπους παντελονάτους, τα ραδίκια, αυτούς που ό,τι δεν κατανοούν το υποβαθμίζουν, που παράγουν μόνο πιτυρίδα, που βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο.

 Αναφέρομαι στη σύμπραξη των συμμάχων (Μήτση – Χαλκιαδάκη) που με την τακτική που ακολούθησαν, απέδειξαν ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, λαμβάνοντας μια λανθασμένη απόφαση και εμμένοντας στην ακατανόητη και επιζήμια στάση τους υπέρ του υπάρχοντος ΦΕΚ για τις αμοιβές αντί της ορθής εναλλακτικής που αφορούσε την ολοκλήρωση- σύμφωνα και με την κοινοτική οδηγία- της πρότασης της ΟΔΕΕ.

Με τον τρόπο αυτό μεθόδευσαν, με τις διαδικασίες που ακολούθησαν, το αποτέλεσμα, αφήνοντας ένα θολό και ασταθές τοπίο σύγχυσης.

 Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα «Μέση οδός» δεν υπάρχει: πρέπει να δώσουμε ένα τέλος… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ !!! Continue reading ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !!!

ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ…!!!!!

pinocchioΔεν πρόλαβα να τελειώσω το άρθρο μου, της 05.06.2015 με επωδό (Ψεύτεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς συνδικαλιστές), δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί ……. δεν πρόλαβε να γυρίσει από τη Μαδρίτη η αντιπροσωπεία της ΟΔΕΕ ……και τσουπ!!! ……ποιος έτρεξε πρώτος-πρώτος να αντιδράσει με ανοίκειο μάλιστα, τρόπο στην κριτική που ασκήθηκε, εκ μέρους μου, στις απόψεις που κατατέθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και στις εφαρμοσμένες πρακτικές των συνδικαλιστικών μας οργάνων???? Ποιος έτρεξε να αποδείξει το αληθές των κατηγοριών που κατέθεσα – επί ιδεών και απόψεων πάντα??? …… ο επαναστάτης Χαλκιαδάκης……. Μάλιστα , μάλιστα…….. ο Χαλκιαδάκης.

Και ακούστε τι τρόπο διάλεξε να απευθυνθεί σε μένα. Στην Κρήτη θα τον χαρακτήριζαν….: «όνειδος». Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο. Έχει προηγηθεί από τον πρόεδρο της Κρήτης.

Τέλος πάντων. Ο λαός μας λέει πως η αλεπού, όσα δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια…

Ακούστε λοιπόν ή μάλλον διαβάστε:

Ψέμα Νο 1: Γράφει: Η Διεθνής Ένωση Δικαστικών Επιμελητών δεν είναι σαν την ΟΔΕΕ. Είναι μια (ΜΚΟ) Μη Κυβερνητική Οργάνωση ,….., η οποία διαχειρίζεται διάφορα κονδύλια από την ΕΕ και από το ΔΝΤ…………Πολλά είναι τα εκατομμύρια που διαχειρίζεται!. Στην κατεύθυνση φυσικά της εξυπηρέτησης του μεγάλου χρηματιστικού κεφαλαίου………..

Η αλήθεια: α) η Δ.Ε.Δ.Ε. είναι ακριβώς όπως η ΟΔΕΕ ή οι Σύλλογοί μας. (Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δεν ανήκει σε καμία χώρα είναι ανυπόστατη ανοησία και ψέμα), β) ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΝΔΥΛΙΟ δεν διαχειρίζεται από την ΕΕ ή το ΔΝΤ ή από οποιονδήποτε άλλο, γ) τα έσοδά της είναι αποκλειστικά και μόνο από τις συνδρομές των μελών της, όπως εμείς που για παράδειγμα καταβάλουμε κάθε χρόνο 10.000,00 € ή η Γαλλία 165.000 €, το Βέλγιο 62.000 €, η Πολωνία 45.000 € κ.ο.κ.. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανέρχεται περίπου στα 425.000 €, τα οποία της φτάνουν οριακά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των εκδηλώσεων σε όλη την υφήλιο.

Ψέμα Νο 2: «Η απόφαση για την πρόταση του Γιώργου ΓΡΗΓΟΡΗ ήταν ομόφωνη από την ΕΓ της ΟΔΕΕ, ενώ η ΠΡΟΣΥΔΕ προσπάθησε να καπηλευτεί την εκλογή του (όπως ήδη το έκανε με ανακοίνωσή της στο site της)».

Η αλήθεια: Γράψαμε στο site, επί λέξη: «Ο προταθείς από την Ομοσπονδία μας συνάδελφος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ εξελέγη μέλος της με συντριπτική πλειοφηφία (ψήφοι 106 υπέρ και 3 κατά). ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτό για τον Χαλκιαδάκη είναι καπηλεία. Continue reading ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ…!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ……. ΤΩΡΑ.!!!!

xantz4-thumb-largeΣτάλθηκε, προχτές, από την Ελληνική κυβέρνηση στους…. «θεσμούς» …. (Μην ακούσω κανέναν να λέει «τρόϊκα») το περιβόητο κείμενο των 47 σελίδων με τις προτάσεις του Ελληνικού κράτους προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία. Ξαφνικά στον ιστοχώρο, χτες, αναρτάται το πλήρες κείμενο, στα Αγγλικά, και όταν τα διάβασα!!! ……….κόντεψα να πάθω δεύτερο έμφραγμα.

Αφού τη γλύτωσα, θυμήθηκα τις σπουδαίες υποσχέσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ – προεκλογικά – και για την αναβάθμιση που ήθελε για το δικαστικό επιμελητή και για την ΑΜΕΣΗ κατάργηση του κατάπτυστου, απαράδεκτου και επαίσχυντου πονήματος σχετικά με τον ΚΠολΔικ, με την κωδική ονομασία «σχέδιο Χαμηλοθώρη». Ακόμα θυμήθηκα και την υπόσχεση της επιτροπής νομικών του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του ΦΠΑ (το έγραψε ο συνάδελφος Χρυσαφίδης στην αριστερή ιστοσελίδα του Χαλκιαδάκη)…….

Θα ρωτήσετε: γιατί θα πάθαινες κάτι ;;

Ακούστε ή μάλλον διαβάστε:

1.- Μετάφραση της σελίδας 33 & 34:

Β. Επαγγέλματα.

Αα) Συμβολαιογράφοι……………..

………………………………………………..

Δικαστικοί Επιμελητές

  • Μελέτη κατάργησης γεωγραφικών περιοχών και ελάχιστων αμοιβών για τους δικαστικούς επιμελητές.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα καταπιαστεί με τη μελέτη για το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή.

Το αντικείμενο αυτής της μελέτης θα είναι:

  • Αναφορικά στο καθεστώς που αφορά στις γεωγραφικές περιοχές που υπάρχουν και αφορούν την άσκηση αυτoύ του συγκεκριμένου επάγγελματος
  • Αναφορικά με την κατάσταση που αφορά το καθεστώς των ελαχίστων αμοιβών.
  • Αναγνωρίζοντας τις βέλτιστες πρακτικές που υπάρχουν στις χώρες της ΕΕ σε σύγκριση-σχέση με αυτό το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Η μελέτη θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο 2015.

Βασιζόμενοι στα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, οι προβλέψεις του Ν. 2318/1995 θα τροποποιηθούν και συγκεκριμένα:

α) παρ. 3 άρθρο 1, το οποίο καθορίζει τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

β) άρθρα 49-50, αναφορικά με τις αμοιβές.

Συμπληρωματικά, μια νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών στην κατεύθυνση των αμοιβών.

Οι συνολικές εργασίες για τους κανονισμούς θα έχουν ολοκληρωθεί τον 11/2015 και θα τεθούν σε ισχύ την 01.01.2016.

Θυμάμαι το καμάρι του Παπακωνσταντίνου, του Χρυσαφίδη, του Χαλκιαδάκη όταν έπαιρναν τις υποσχέσεις: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΎΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΠΟΤΕ…….

Θυμάμαι επίσης τις παροτρύνσεις του Χαλκιαδάκη να ψηφίσουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ …. Να σωθούμε!!!!!!!! Τελικά ποτέ μην λές ποτέ!!!. Πέντε μήνες χρειάστηκαν για να καταλήξει η κυβέρνηση (πρώτη φορά αριστερά) πως το σχέδιο Χαμηλοθώρη ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ….. για διαβάστε παρακάτω……… Continue reading ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ……. ΤΩΡΑ.!!!!

Παγκόσμιο Συνέδριο της Μαδρίτης

ΣΗΜΕΡΑ στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Μαδρίτης έγιναν εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και μελών της Γραμματείας του μονίμου γραφείου της Διεθνούς Ένωσης. Ο προταθείς από την Ομοσπονδία μας συνάδελφος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ εξελέγη μέλος της με συντριπτική πλειοφηφία (ψήφοι 106 υπέρ και 3 κατά). ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ευχόμαστε να συνεχίσει επάξια το έργο του δύο φορές εκλεγμένου στη θέση του αντιπροέδρου του μόνιμου Γραφείου της Διεθνούς και πρώην Προέδρου της ΟΔΕΕ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΡΙΑΡΗ.