ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ…!!!!!

pinocchioΔεν πρόλαβα να τελειώσω το άρθρο μου, της 05.06.2015 με επωδό (Ψεύτεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς συνδικαλιστές), δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί ……. δεν πρόλαβε να γυρίσει από τη Μαδρίτη η αντιπροσωπεία της ΟΔΕΕ ……και τσουπ!!! ……ποιος έτρεξε πρώτος-πρώτος να αντιδράσει με ανοίκειο μάλιστα, τρόπο στην κριτική που ασκήθηκε, εκ μέρους μου, στις απόψεις που κατατέθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και στις εφαρμοσμένες πρακτικές των συνδικαλιστικών μας οργάνων???? Ποιος έτρεξε να αποδείξει το αληθές των κατηγοριών που κατέθεσα – επί ιδεών και απόψεων πάντα??? …… ο επαναστάτης Χαλκιαδάκης……. Μάλιστα , μάλιστα…….. ο Χαλκιαδάκης.

Και ακούστε τι τρόπο διάλεξε να απευθυνθεί σε μένα. Στην Κρήτη θα τον χαρακτήριζαν….: «όνειδος». Αλλά αυτό δεν είναι καινούργιο. Έχει προηγηθεί από τον πρόεδρο της Κρήτης.

Τέλος πάντων. Ο λαός μας λέει πως η αλεπού, όσα δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια…

Ακούστε λοιπόν ή μάλλον διαβάστε:

Ψέμα Νο 1: Γράφει: Η Διεθνής Ένωση Δικαστικών Επιμελητών δεν είναι σαν την ΟΔΕΕ. Είναι μια (ΜΚΟ) Μη Κυβερνητική Οργάνωση ,….., η οποία διαχειρίζεται διάφορα κονδύλια από την ΕΕ και από το ΔΝΤ…………Πολλά είναι τα εκατομμύρια που διαχειρίζεται!. Στην κατεύθυνση φυσικά της εξυπηρέτησης του μεγάλου χρηματιστικού κεφαλαίου………..

Η αλήθεια: α) η Δ.Ε.Δ.Ε. είναι ακριβώς όπως η ΟΔΕΕ ή οι Σύλλογοί μας. (Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δεν ανήκει σε καμία χώρα είναι ανυπόστατη ανοησία και ψέμα), β) ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΝΔΥΛΙΟ δεν διαχειρίζεται από την ΕΕ ή το ΔΝΤ ή από οποιονδήποτε άλλο, γ) τα έσοδά της είναι αποκλειστικά και μόνο από τις συνδρομές των μελών της, όπως εμείς που για παράδειγμα καταβάλουμε κάθε χρόνο 10.000,00 € ή η Γαλλία 165.000 €, το Βέλγιο 62.000 €, η Πολωνία 45.000 € κ.ο.κ.. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανέρχεται περίπου στα 425.000 €, τα οποία της φτάνουν οριακά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των εκδηλώσεων σε όλη την υφήλιο.

Ψέμα Νο 2: «Η απόφαση για την πρόταση του Γιώργου ΓΡΗΓΟΡΗ ήταν ομόφωνη από την ΕΓ της ΟΔΕΕ, ενώ η ΠΡΟΣΥΔΕ προσπάθησε να καπηλευτεί την εκλογή του (όπως ήδη το έκανε με ανακοίνωσή της στο site της)».

Η αλήθεια: Γράψαμε στο site, επί λέξη: «Ο προταθείς από την Ομοσπονδία μας συνάδελφος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ εξελέγη μέλος της με συντριπτική πλειοφηφία (ψήφοι 106 υπέρ και 3 κατά). ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτό για τον Χαλκιαδάκη είναι καπηλεία.

 Τα σχόλια δικά σας!!!!!.

Μετά λοιπόν όλα τα πιο πάνω ελεεινά ψέματα, τίθενται ερωτήματα. i) ήξερε ο Χαλκιαδάκης το ψευδές των γραφομένων του?? Φυσικά και το ήξερε, στη Μαδρίτη ήταν και έγγραφα του έδωσαν για τους προϋπολογισμούς- έξοδα κλπ. και συζητήσεις έκανε, ii) είχε δόλο και αν ναι ποιος ήταν?? Βεβαίως και είχε και εξηγούμαι: Οι απαντήσεις είναι πολύ απλές αρκεί να δείτε την κατάληξη του κειμένου του και της μεθόδευσης για την προσωπική επίθεση εναντίον μου. Για την ακρίβεια της απόδειξης της κακοήθειας και της μικρότητας, διαβάστε το απόσπασμα του κειμένου του αναφερόμενος στον νεοεκλεγέντα στη θέση μου στο μόνιμο γραφείο της ΔΕΔΕ: «Ελπίζουμε να έχει μεγαλύτερη ικανότητα, ………………..από τον προκάτοχό του Διονύση Κριάρη, ο οποίος δεν έφερε από την εξάχρονη συμμετοχή του στο γραφείο της Διεθνούς, ούτε ένα σέντ για υλοποίηση των προγραμμάτων στη χώρα μας για τους δικαστικούς επιμελητές (πέρα από την πρόταση για ΕΝΙΑΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ)».

Καθίσταται λοιπόν προφανές γιατί στήθηκε όλο αυτό το ψέμα, το παραμυθάκι της διαχείρισης πολλών εκατομμυρίων από την Δ.Ε.Δ.Ε. Για να στήσει μια κατηγορία ο ανύπαρκτος εναντίον μου. Δεν μπορεί αλλιώς να απαντήσει, δεν είναι ικανός να συγκριθεί (όχι ότι νοιάζομαι να συγκριθώ και με κάποιον. Ο καθένας είναι ότι είναι και ότι καταφέρνει στο βίο του). Δεν είναι σε θέση να παραδεχτεί ότι κάποιος άλλος κατάφερε να κάνει κάτι, να φτάσει κάπου.….. χωρίς να μπαρουτοκαπνιστεί με φισεκλίκια όπως αυτός, ο μεγάλος «αστραπόγιαννος» του ελληνικού συνδικαλιστικού στερεώματος……. Αχαμνός ήταν, αχαμνός είναι και δυστυχώς για αυτόν………αχαμνός θα πεθάνει. Μου απάντησε κάποτε πως προτιμά να είναι αχαμνός παρά αμνός. Δεν βαριέστε ρε παιδιά…. τι αχαμνός , τι αμνός………έτσι κι αλλιώς ο αμνός εμπεριέχεται στον αχαμνό…….!!!!!!!!

Και τέλος: a.- κάτι τελευταίο, Γιαννάκη αμνός δεν μπορείς να είσαι ποτέ …… άκου κι ένα(ν) κριάρη. Ξέρει καλύτερα το σόϊ του…..

mpe

(πρόσεξε τον υπότιτλο…….. θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις αμέτρητες ιδεοληψίες και μικρότητές σου) και b) όταν βρε Γιάννη, γίνεται συμφωνία, κατά πως λες – μη προσωπικών κατηγοριών – μην ξεκινάς (πάντα πρώτος) τις προσωπικές επιθέσεις. Προσπάθησε να δέχεσαι την αντίθετη άποψη και την κριτική στις δικές σου θέσεις ………. στις θέσεις σου όχι σε σένα!!! – δεν θα σου βγεί σε κακό………

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)