ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1.- Το Γραφείο Κτηματογράφησης Αχαρνών στο οποίο υπάγονται οι ΟΤΑ Αγίων Αναργύρων, Άνω Λιοσίων, Αχαρνών, Ζεφυρίου, Θρακομακεδόνων, Καματερού, Φυλής, Κρυονερίου, από 05-11-2018 λειτουργεί πλέον μόνο Τρίτη και Πέμπτη από 9.00 έως και 16.00 μ.μ.

2.- Για τα ακίνητα που  βρίσκονται στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Αττικής από 26-10-2018  λειτουργεί Κτηματολογικό Γραφείο που στεγάζεται στο Υποθηκοφυλακείο Ιλίου (Φιλοκτήτου 34) για τους υπόλοιπους δε Δήμους (ΙΛΙΟΥ & ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) ισχύει «παγωμένη περίοδος» δηλ. δεν συντάσσεται Δ2 αλλά είναι απαραίτητη μόνο  η προσκόμιση πιστοποιητικού κτηματογραφουμένου ακινήτου.

3.- Τα γραφεία του ΤΥΔΕ   έχουν μεταφερθεί στην οδό Ηπείρου αρ. 38 στην Αθήνα (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου), 4ος όροφος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πιστεύουμε  ότι  η λέξη «συνδικαλισμός» έχει ένα και μόνο συνώνυμο: τη λέξη «προσφορά»! Έχουμε μπόλικο μεράκι να προσφέρουμε και να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Κλάδο στα μεγάλα και δύσκολα, αλλά και στα απλά και καθημερινά, τιμώντας το παρελθόν της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., αλλά και δίνοντας το δικό μας προσωπικό στίγμα πλέον! H σύνταξη για μας  είναι  ακόμη μακριά, οπότε ο χρόνος είναι συνοδοιπόρος μας στην  πραγματοποίηση  των στόχων μας που, είμαστε σίγουροι, ότι είναι και δικοί σας στόχοι. Από χθες η αισιοδοξία και η χαρά, μετά την παραδειγματική σε παλμό και προσέλευση Ειδική Ολομέλεια της Παράταξης, περισσεύει! Θα παλέψουμε για να έχουμε δίπλα μας τους νέους συναδέλφους, τους παλαιότερους, αλλά νέους στην ψυχή και δοκιμασμένους συναδέλφους  και, κυρίως, τις γυναίκες!  Από όλους εσάς θέλουμε μόνο να μας δώσετε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τα μέλη μας για την ιδιαίτερη βραδιά που ζήσαμε όλοι μαζί εχθές!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

                  ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ                                   ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ        ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή διενεργήθηκαν χθες (06/11/2018) στη Νομική Βιβλιοθήκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της παρατάξεώς μας, καθώς και του υποψηφίου προέδρου για τον Σύλλογο στις προσεχείς εκλογές του Μαρτίου. Πρόεδρος της παρατάξεως εκλέχθηκε η Μαρία Μπρουζούκη και υποψήφιος πρόεδρος για τον σύλλογο ο Νικόλαος Αντωνίου. Σιδεροκέφαλοι να είναι και καλή δύναμη στους αγώνες τους! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. για μια νεανική, δημιουργική κι αποτελεσματική διοίκηση του κλάδου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                             

Προς τα μέλη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Καλείστε στην Ειδική Ολομέλεια της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στις 6 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00,  που θα πραγματοποιηθεί στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, οδός Μαυρομιχάλη αρ. 23 στην Αθήνα,  για την εκλογή :

Α)  Προέδρου της Παράταξης

Β) Υποψηφίου Προέδρου του Συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                   Η Γραμματέας

Mιχαήλ Κανέλλος              Ελένη Καπότου