ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κ.κ συνάδελφοι.

Το αστυνομικό τμήμα Θρακομανεδόνων επαναλειτουργεί στην ίδια διεύθυνση  Πρωταγόρα αρ. 1  τηλ.  ΑΞ.ΥΠ . 210-2432179

Περιλαμβάνει τη διοικητική περιφέρεια του οικισμού Βαρυμπόμπης, καθώς και τη δημοτική ενότητα Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών.

Αστυνομικά τμήματα Αττικής με χωρική αρμοδιότητα

Η χωρική αρμοδιότητα κατά κανόνα περιλαμβάνει το τμήμα της διοικητικής περιφέρειας του ομώνυμου Δήμου. Για τους Δήμους που λειτουργούν περισσότερα από ένα Α.Τ. παραθέτουμε τις χωρικές αρμοδιότητες σύμφωνα με το Π.Δ.

 

Αστυνομικά Τμήματα Αθηνών :

 

– Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου 39Α Αγίος Δημήτριος)   τηλ. ΑΞ.ΥΠ.   210 9856080

 

– Αγίου Παντελεήμονα (Μιχ. Βόδα 85 Αθήνα) τηλ. ΑΞ.ΥΠ.   210 8258903 & 4

Περιλαμβάνει τμήμα της διοικητικής περιφέρειας του δήμου Αθηναίων, που περικλείεται από τις κατωτέρω οδούς:

Από τη συμβολή της Λ. Κηφισού με οδό Λιοσίων, συνεχίζει δεξιά Λιοσίων, Ζορμπά, Αγίου Δημητρίου Όπλων, Ρικάκη, Στρατηγού Δαγκλή, Καπιδάκη, διασχίζει κάθετα τη Λ. Ιωνίας (γραμμές Η.Σ.Α.Π.) και συνεχίζει Νικοπόλεως, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), Ιουλιανού, Λιοσίων, Δομοκού, Ζαχιά, δεξιά Κωνσταντινουπόλεως, Σεπολίων, αριστερά Αγίου Μελετίου, δεξιά Δυρραχίου, Λ. Κηφισού και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λιοσίων.

 

– Ακροπόλεως  (Βεϊκου 43-45 Αθήνα) τηλ. ΑΞ.ΥΠ.   210 9200703-5

Περιλαμβάνει τμήμα της διοικητικής περιφέρειας του δήμου Αθηναίων, που περικλείεται από τις κατωτέρω οδούς:

Από τη συμβολή των οδών Αιόλου και Πανεπιστημίου, Πανεπιστημίου, Εδουάρδου Λω, Σταδίου, Φιλελλήνων, Σιμωνίδου, Λ. Βασιλ. Αμαλίας, Συγγρού, Αμβρ. Φραντζή, Κασομούλη, Λ. Βουλιαγμένης, Φιλομήλας, Ζεύξιδος, Ελευθερίας, Γράμμου, Μπακνανά, Βιέννα, Ακρωτηρίου, Πρασνίκα, Κράτητος μέχρι τη συμβολή της με Λ. Συγγρού, δεξιά Λ. Συγγρού, αριστερά Λαγουμιτζή, Καλλιρρόης, Χαμοστέρνας, Πειραιώς έως τη συμβολή της με την Ερμού, συνέχεια Ερμού, Αθηνάς, Λυκούργου, Αιόλου μέχρι την συμβολή της με την Πανεπιστημίου.

– Αμπελοκήπων (Σεβαστουπόλεως 14 Αθήνα) τηλ. ΑΞ.ΥΠ.   210 7473240

Περιλαμβάνει τμήμα της διοικητικής περιφέρειας του δήμου Αθηναίων, που περικλείεται από τις κατωτέρω οδούς:

Από τη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη και Μουσών, συνεχίζει Μουσών-Κατεχάκη-Π. Κανελλοπούλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Πίνδου, κατέρχεται δεξιά την προέκταση της οδού Κοκκινοπούλου μέχρι τη συμβολή της με την Λ. Γεωργ. Παπανδρέου, συνεχίζει δεξιά μέχρι την οδό Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά Παπαδιαμαντοπούλου μέχρι Λαοδικείας, δεξιά Λαοδικείας, συνεχίζει Λούρου, δεξιά Λ. Βασ. Σοφίας, αριστερά Κόκκαλη Π., συνεχίζει Λάχητος, αριστερά Αθηναίων Εφήβων, δεξιά Κονιάρη, αριστερά Λ. Αλεξάνδρας, δεξιά Λουκάρεως, δεξιά Ζολιώτη, αριστερά Σπυριδόγιαννη, δεξιά Ανηφορίτη, αριστερά Αυγερινού, συνεχίζει Μπουαίων Καρπενησιώτη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μουσών.
Διαβάστε περισσότερα…

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Δ.Ο.Υ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε σε εκτυπώσιμη μορφή τον πίνακα των Δ.Ο.Υ. της Αττικής. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι λόγω τροποποιήσεων που έχουν προκύψει απ’ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό τον καιρό επεξεργαζόμαστε τον πίνακα των Αστυνομικών τμημάτων και άμεσα θα σας ενημερώσουμε (επίσης σε εκτυπώσιμη μορφή).

Κατάλογος Δ.Ο.Υ.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι από Δευτέρα 04/12/2017 το Γραφείο Κτηματογράφησης που αφορά τον  Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και λειτουργεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις  στο Ελληνικό (Τραπεζούντος 29),  θα λειτουργεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γραφείου Κτηματογράφησης Κορωπίου (Αττικής 75).
Στο Γραφείο Κτηματογράφησης Ελληνικού θα παραμείνουν οι εξής Δήμοι :
α) Δήμος Ηλιούπολης και Αργυρούπολης για τους οποίους εκδίδονται μόνο πιστοποιητικά κτηματογραφουμένου ακινήτου λόγω «παγωμένης περιόδου»  μέχρι και τις 06/12/2017. Από 07/12/2017 μέχρι και 11/12/2017  το Γραφείο Κτηματογράφησης  που αφορά τους Δήμους αυτούς δεν θα λειτουργεί και στις 12/12/2017  ξεκινά η λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Ηλιούπολης για τους Δήμους Ηλιούπολης και Αργυρούπολης.
β) Δήμος Γλυφάδας για τον οποίο εκδίδονται πιστοποιητικά κτηματογραφουμένου ακινήτου λόγω «παγωμένης περιόδου» μέχρι και 20/12/2017. Από 20/12/2017  μέχρι και 28/12/2017 το Γραφείο Κτηματογράφησης  δεν θα λειτουργεί και στις 29/12/2017 ξεκινά η λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Γλυφάδας για τον Δήμο Γλυφάδας.
Για την  έναρξη του Κτηματολογικού Γραφείου  Γλυφάδας μπορεί να υπάρξει κάποια  καθυστέρηση και θα πρέπει να ενημερώνεστε από το τηλ.  210-3607231.