ΜΗΝΥΜΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι κάλπες σε λίγες ώρες ανοίγουν… Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή μου αυτές τις τελευταίες στιγμές είναι σκέψεις αισιοδοξίας για το μέλλον, χαράς και περηφάνιας για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε με όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Παράταξης όλους αυτούς τους μήνες και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς γι αυτό.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, που δεν φοβηθήκατε και δεχθήκατε να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, όνειρα και επιτακτικές ανάγκες. Μας εμπιστευθήκατε και τελικά μας ψηφίσατε στις 16/03/2019!

Αλλά και όλους εσάς που δεν μας ψηφίσατε, γιατί νιώσαμε ότι μας εκτιμάτε και είδαμε στα μάτια σας μια κρυφή ελπίδα… Αν μου κάνετε την τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος του Συλλόγου μας, από την επόμενη μέρα θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  Είμαστε όλοι συνάδελφοι. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πλειοψηφίας για τη σκληρή προσπάθεια που μας περιμένει και θα κάνουμε οτιδήποτε απαιτηθεί, προκειμένου να οδηγήσουμε τον Κλάδο στην ανάπτυξη και στην πρόοδο.    Με αναβάθμιση, επιμόρφωση και δημιουργία του Δικαστικού Επιμελητή του 21ου αιώνα.  Όπως ακριβώς τον ονειρευόμαστε όλοι. Σας χρειαζόμαστε όλους για να αναστρέψουμε τα άσχημα δεδομένα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.  Για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε.

Εμπιστευθείτε με ότι θα μπορέσω να αναβαθμίσω την δύσκολη επιβίωσή μας πετυχαίνοντας νέα επαγγελματική ύλη, για ν’ ανασάνουμε όλοι μας. Θα σας ενημερώνω έγκαιρα, έγκυρα και με διαφάνεια και σας υπόσχομαι ότι θα ενεργώ για το συμφέρον όλων άμεσα  και αποτελεσματικά.

Θα καταλάβετε από τον πρώτο μήνα κιόλας, τη διαφορά προς το καλύτερο στον τρόπο διοίκησης του Συλλόγου μας, τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, γιατί ο ρόλος ενός Συλλόγου είναι ένας και μοναδικός: η διασφάλιση των συμφερόντων των μελών του με ισοτιμία και ισονομία.

Είμαι σίγουρος ότι, μετά από λίγο, θα κερδίσουμε κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν κι αυτό για εμάς είναι στοίχημα. Ελπίζω ότι μετά το Σάββατο, μαζί με την αλλαγή της ώρας, το ξημέρωμα της Κυριακής θα αποδειχθεί μια μέρα γιορτής, μέρα δημιουργίας και ελπίδας που όλοι ενδόμυχα νοιώθουμε.

Σας περιμένω όλες και όλους να σταθούμε, Εσείς και εγώ, δίπλα δίπλα για να δώσουμε τον μεγάλο πόλεμο ώστε να καταφέρουμε να υπάρχουμε και αύριο!

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τετάρτη βράδυ……………. σκέψεις για το Σαββάτο που έρχεται

Άτακτες και αρετουσάριστες σκέψεις, θυμωμένα, ήρεμα, λογικά, συναισθηματικά και όλα αυτά μαζί. Και όταν αυτές οι σκέψεις αφορούν το μέλλον μας, το επάγγελμά μας, από το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται η ζωή μας και η εύρυθμη λειτουργία της οικογένειάς μας τότε το πράγμα ζορίζει. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε με σύνεση παραμερίζοντας γνωστούς, φίλους, πρόσκαιρες συνεργασίες, πικρίες.

Πάμε λοιπόν…

Εκλογικό αποτέλεσμα της 16ης Μαρτίου 2019

Συμμαχία 382

ΠΡΟΣΥΔΕ 285

Ριζοσπαστική Παρέμβαση 75

ΑΣΠΔΕ 57

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ 29

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1

Από τις 4 αυτές παρατάξεις στο 2ο γύρο, λόγω μη αυτοδυναμίας της πρώτης, θα αναμετρηθούν οι επικεφαλής των δύο πρώτων, ήτοι οι  κ. ΜΗΤΣΗΣ – κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Ο κ. Μήτσης τα τελευταία 9 χρόνια έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της Αθήνας  η οποία και υπερψηφίζει μέχρι σήμερα προτάσεις της απερχόμενης Διοίκησης και απορρίπτει πάντα τις προτάσεις των υπολοίπων εκλεγμένων στο Σύλλογο παρατάξεων εξαιρουμένων προτάσεων πολιτιστικού περιεχομένου που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συναινέσουν. Πρόσφατο παράδειγμα η πρόταση της ΠΡΟΣΥΔΕ ως προς τον εξορθολογισμό των αμοιβών του ΚΕΔΕ (αλλαγή ΦΕΚ ως προς την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των αμοιβών).

Continue reading Τετάρτη βράδυ……………. σκέψεις για το Σαββάτο που έρχεται

ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ VS ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Οι εκλογές αυτές ίσως είναι οι σημαντικότερες των τελευταίων ετών για τον Κλάδο ολόκληρο κι αυτό γιατί έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που ή θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί ενάντια στα προσωπικά συμφέροντα για να επιβιώσουμε όλοι μας ή θα αφήσουμε να προχωρήσουν οι λίγοι για το δικό τους όφελος κι εμείς οι υπόλοιποι θα κληθούμε να γίνουμε υπάλληλοί τους. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια… Και γιατί, θα ρωτήσετε,

  να ψηφίσουμε το Ν. Αντωνίου                         και όχι το Γ. Μήτση?

  Continue reading ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ VS ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το γραφείο κτηματογράφησης στην Αίγινα, την Δευτέρα 1.4.19 δεν θα λειτουργήσει λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος στο νησί.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η επιλογή σας να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. συνιστά για εμάς την αναγνώριση μιας συλλογικής δουλειάς και ταυτόχρονα το εφαλτήριο για περαιτέρω εντατικοποίηση των προσπαθειών μας, με στόχο την απόλυτη ανατροπή που θα οδηγήσει τον Σύλλογο μας στην έξοδο από την στασιμότητα, τη μιζέρια και την απραξία.

Στις επαναληπτικές εκλογές της 30ης Μαρτίου σας ζητώ να ολοκληρώσουμε την ανατροπή.

Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι από τους πρώτους κιόλας μήνες θα γίνει αισθητή η διαφορά του τρόπου άσκησης διοίκησης.

Γίνομαι και εγώ δέκτης του «τάχα… δήθεν… προβληματισμού» της απερχόμενης διοίκησης για την δυσκολία ή την αδυναμία που θα προκύψει προκειμένου να ασκήσω διοίκηση με συμβούλιο μειοψηφίας.

Πέρα λοιπόν από την προφανή απάντηση: « είδαμε και σας που είχατε την απόλυτη πλειοψηφία πως διοικήσατε τα 6 τελευταία χρόνια»  σας απαντώ ότι ακόμα και 6 ή 7 συμβούλους να είχε εκλέξει η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε , εγώ θα επεδίωκα, όπως και θα πράξω, τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και συνεργασίες.  Γιατί, πάγια άποψή μου είναι ότι οι εκλεγμένοι στα όργανα είναι απλώς εκπρόσωποι του εκλογικού σώματος και πρέπει να λειτουργούν στη βάση των προγραμματικών θέσεων που παρουσίασαν, έπεισαν και τελικά εκλέχθηκαν.

Σταθερός λοιπόν σ’ αυτή την ιδεολογική μου αρχή, αλλά και στην πεποίθησή μου ότι όλοι οι εκλεγμένοι αγωνιούν και παλεύουν για το συλλογικό συμφέρον είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εισηγήσεων θα χαίρει ευρύτερων αποδοχών και συναινέσεων.

Continue reading ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ

Γιατί στις προσεχείς εκλογές της 30ης Μαρτίου θέλω νικητή και νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου – Δωδεκανήσων – Λαμίας τον Νίκο Αντωνίου:
1) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, όσο νέος χρειάζεται να είναι κάποιος για να  κυνηγά μαχητικά, με δυναμισμό και πάθος, το όραμά μας για έναν σύγχρονο Σύλλογο.
2) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, όσο ικανός απαιτείται να είναι κάποιος που χαράζει μία πορεία και την ακολουθεί,  θέτει εφικτούς στόχους για το καλό του κλάδου και τους υλοποιεί, αξιοποιεί στο έπακρο το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους που έχει στη διάθεσή του,  πείθει τον συνομιλητή του και διαπραγματεύεται με επιτυχία.
3) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ, όσο ρεαλιστής καλείται να είναι κάποιος που έχει εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης απολύτως εφαρμόσιμο και  πλήρως προϋπολογισμένο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ευρώ, μέσα στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
4) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, όσο δημοκράτης χρειάζεται να είναι ένας ηγέτης που ακούει όλες τις φωνές και τις συνθέτει δημιουργικά και αρμονικά με γνώμονα το καλό του κλάδου και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων.
5) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, όσο επαγγελματίας είναι κάποιος που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο της δουλειάς του, που εκτελεί με ευσυνειδησία τα καθήκοντα του με σεβασμό στους θεσμούς και τους νόμους, που άοκνα χρόνια τώρα μαζεύει εμπειρίες και γνώσεις πολύτιμες για να γίνεται πάντα καλύτερος.

Continue reading ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΤΟ.Ψ.Υ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο συνάδελφος Χρήστος Μπουτεράκος επιμελήθηκε την παρακάτω λίστα με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες – ΤΟ.Ψ.Υ. Αττικής.

Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για την άδεια που μας έδωσε για να την δημοσιεύσουμε.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. επικροτεί κάθε προσπάθεια που διευκολύνει την δύσκολη καθημερινότητά μας.

Προσοχή η λίστα πιθανόν να επιδέχεται διορθώσεων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1ος Τομέας Ψυχικής Υγείας Αττικής (1ος ΤΟ.Ψ.Υ. Αττικής) που περιλαμβάνει τους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Ιλίου ΟΔΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ ΑΡ.19 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2132027800

2ος Τομέας Ψυχικής Υγείας Αττικής (2ος ΤΟ.Ψ.Υ. Αττικής) που περιλαμβάνει τους Δήμους Πειραιώς, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος Σαλαμίνα και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Β΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ οδός Νοταρά αρ. 77 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2104170546 (ίσως και Αριάδνης 7Α Κερατσινι) ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2104256143
ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 19 Πειραιάς

Continue reading ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΤΟ.Ψ.Υ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους που επέλεξαν να την τιμήσουν με την ψήφο τους, που επέλεξαν να την εμπιστευτούν, που την επέλεξαν προκειμένου να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο Σύλλογό μας. Η μάχη που δόθηκε από τον υποψήφιο Πρόεδρό μας, την Πρόεδρο της Παράταξης και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ήταν μία μάχη ενάντια στην απραξία, στα συμφέροντα, στις γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές και στην ξεπερασμένη «ενός ανδρός αρχή».

Ο Νίκος Αντωνίου και όλοι εμείς αποτελούμε μια ομάδα-γροθιά και μαζί θα δουλέψουμε για το μαχόμενο Δικαστικό Επιμελητή που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και απογοητεύεται γιατί αισθάνεται μόνος του χωρίς καμία βοήθεια από τον ανύπαρκτο σήμερα Σύλλογό του, απέναντι στα μεγάλα και μικρά συμφέροντα.

Για όλους εσάς, για όλους εμάς, γι’ αυτούς που υπαλληλοποιήθηκαν, γι’ αυτούς που φοβούνται να εκφραστούν, γι’ αυτούς που εκβιάζονται, γι’ αυτούς που θίγονται με οποιοδήποτε τρόπο, θα υψώσουμε τείχος προστασίας, διαφάνειας και αξιοπρέπειας κι αυτό είναι δέσμευσή μας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς αντιπαλότητες, θα δώσουμε τον αγώνα για να γίνουμε ξανά Δικαστικοί Επιμελητές κι όχι κλητήρες, να θέσουμε τις βάσεις για το Δικαστικό Επιμελητή του μέλλοντος όπως ακριβώς τον οραματιζόμαστε.

Στις 30 Μάρτη εσείς αποφασίζετε για το μέλλον όλων μας.  Εσείς αποφασίζετε ποιον Δικαστικό Επιμελητή θέλετε, αν θα συνεχίσουμε την οπισθοπορεία ή θα κάνουμε νέο ξεκίνημα. Εμείς υποσχόμαστε ότι αν είμαστε Διοίκηση, αν μας δώσετε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, αισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης θα είμαστε πιστοί στο κοινό συμφέρον, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες και θα αναστήσουμε την ελπίδα, θα διευκολύνουμε την καθημερινότητα, θα διεκδικήσουμε την οικονομική και επαγγελματική αναβάθμισή μας, θα δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ γιατί και θέλουμε και μπορούμε.

Στις 30 Μάρτη ψηφίστε Νίκο Αντωνίου για την πιο μεγάλη, την πιο αισιόδοξη, την πιο δημιουργική ανατροπή που θα χαρακτηρίζεται από τη σύμπνοια και την ομόνοια του Κλάδου!!

Continue reading Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Αύριο το πρωί ξημερώνει μία άλλη μέρα. Μια διαφορετική ημέρα. Μία ημέρα χαράς και γιορτής της δημοκρατίας.  Μία ημέρα που εσείς με τη δική σας ψήφο θα καθορίσετε το μέλλον όλων μας.

Ένα μέλλον που μέχρι σήμερα φάνταζε ζοφερό, σκοτεινό και άχρωμο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να δώσετε το δυναμικό σας παρόν και ν’ αλλάξετε με τη κρίση σας το αύριο.  Το δικό μας αύριο.  Το αύριο των παιδιών μας, να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων.

Να κλείσετε την καταστροφική τριετία που αφήνει πίσω της η απερχόμενη διοίκηση! 

Να δώσετε νέα πνοή στο Κλάδο, σε όλους εμάς, σε όλους εσάς!!

Σας καλώ για άλλη μία φορά να στηρίξετε εμένα και τους συνυποψηφίους της παράταξής μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και να περιστοιχίζομαι από τόσο ποιοτικά στελέχη στο ψηφοδέλτιο αυτό. Στελέχη που είναι αποφασισμένα να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς όλους τους συναδέλφους ανεξαιρέτως.

Σας έχουμε ήδη αποδείξει με όλα τα κείμενα, αλλά και τις προτάσεις που ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ έχουμε καταθέσει μέχρι σήμερα, ότι και ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ ν’ ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει το ίδιο το επάγγελμά μας αυτήν την περίοδο κι ο καθένας από εμάς.

Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε πράξη όλα αυτά τα οποία σας έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά στο πρόγραμμά μας και στις προσωπικές μας επαφές, όλα αυτά τα οποία  προσμένετε και ελπίζετε!

Αύριο, 16 Μαρτίου 2019 ζητάμε από εσάς την ευκαιρία αγαπητοί συνάδελφοι να βάλουμε τις βάσεις για την δημιουργία του Δικαστικού Επιμελητή του αύριο. 

Δώστε μας με την ψήφο σας τη δύναμη να παλέψουμε για όλους Εσάς, για όλους Εμάς, για ένα επάγγελμα με μέλλον, για ένα επάγγελμα που θα αποφέρει σε όλους μας τους απαραίτητους πόρους για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Καλώ λοιπόν όλους σας να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και εμένα προσωπικά, ώστε κλείνοντας την καταστροφική τριετία της απερχόμενης Διοίκησης να ξαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΤΙΚΙΑ

Συναδέλφισσες/οι, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κοττικιάς, είμαι 43 ετών, διορίστηκα στο Πρωτοδικείο Αθηνών το 2001 και στις επικείμενες εκλογές είμαι υποψήφιος σύμβουλος στον Σύλλογο Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου-Λαμίας με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. Είμαι μέλος της παράταξης από το 2002, εκλέχθηκα με το ψηφοδέλτιό της και υπηρέτησα στο Δ.Σ. του Συλλόγου την τριετία 2013-2016 και παρέμεινα πιστός σε αυτή μετά την μεγάλη διάσπαση του 2014.
Είμαι υπερήφανος για το παρελθόν και τα επιτεύγματα της παράταξής μας, νοιώθω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της και ταυτίζομαι απόλυτα με το όραμά της, όπως αυτό αποτυπώνεται στο σχέδιο δράσης 2019-2022.
Θέλω να προσφέρω και θεωρώ την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. την μοναδική ικανή παράταξη για το τιμόνι του κλάδου και την νικηφόρα έκβαση των μεγάλων προκλήσεων που μας χτυπάνε την πόρτα.
Ζητώ να μας στηρίξετε με την ψήφο σας και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ.