Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους που επέλεξαν να την τιμήσουν με την ψήφο τους, που επέλεξαν να την εμπιστευτούν, που την επέλεξαν προκειμένου να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο Σύλλογό μας. Η μάχη που δόθηκε από τον υποψήφιο Πρόεδρό μας, την Πρόεδρο της Παράταξης και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ήταν μία μάχη ενάντια στην απραξία, στα συμφέροντα, στις γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές και στην ξεπερασμένη «ενός ανδρός αρχή».

Ο Νίκος Αντωνίου και όλοι εμείς αποτελούμε μια ομάδα-γροθιά και μαζί θα δουλέψουμε για το μαχόμενο Δικαστικό Επιμελητή που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και απογοητεύεται γιατί αισθάνεται μόνος του χωρίς καμία βοήθεια από τον ανύπαρκτο σήμερα Σύλλογό του, απέναντι στα μεγάλα και μικρά συμφέροντα.

Για όλους εσάς, για όλους εμάς, γι’ αυτούς που υπαλληλοποιήθηκαν, γι’ αυτούς που φοβούνται να εκφραστούν, γι’ αυτούς που εκβιάζονται, γι’ αυτούς που θίγονται με οποιοδήποτε τρόπο, θα υψώσουμε τείχος προστασίας, διαφάνειας και αξιοπρέπειας κι αυτό είναι δέσμευσή μας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς αντιπαλότητες, θα δώσουμε τον αγώνα για να γίνουμε ξανά Δικαστικοί Επιμελητές κι όχι κλητήρες, να θέσουμε τις βάσεις για το Δικαστικό Επιμελητή του μέλλοντος όπως ακριβώς τον οραματιζόμαστε.

Στις 30 Μάρτη εσείς αποφασίζετε για το μέλλον όλων μας.  Εσείς αποφασίζετε ποιον Δικαστικό Επιμελητή θέλετε, αν θα συνεχίσουμε την οπισθοπορεία ή θα κάνουμε νέο ξεκίνημα. Εμείς υποσχόμαστε ότι αν είμαστε Διοίκηση, αν μας δώσετε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, αισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης θα είμαστε πιστοί στο κοινό συμφέρον, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες και θα αναστήσουμε την ελπίδα, θα διευκολύνουμε την καθημερινότητα, θα διεκδικήσουμε την οικονομική και επαγγελματική αναβάθμισή μας, θα δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ γιατί και θέλουμε και μπορούμε.

Στις 30 Μάρτη ψηφίστε Νίκο Αντωνίου για την πιο μεγάλη, την πιο αισιόδοξη, την πιο δημιουργική ανατροπή που θα χαρακτηρίζεται από τη σύμπνοια και την ομόνοια του Κλάδου!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

     Η Πρόεδρος                                               Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου

Μαρία Μπρουζούκη                                                        Νίκος Αντωνίου

Όλοι οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο συνάδελφο, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ! Είναι η μόνη λέξη που τους χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς, αυτή είναι η ωμή αλήθεια… Ακόμη και την ημέρα των εκλογών, σας αντιμετώπισαν σαν άβουλα όντα, σαν πρόβατα που σας οδηγούσαν στην κάλπη σα να ήθελαν να σας βάλουν στο μαντρί! Σας έβαζαν το σημαδεμένο ψηφοδέλτιο στην τσέπη σα να είσαστε ανίκανοι να κάνετε εσείς την επιλογή, σα να μην είναι η ψήφος μυστική!
Απόλυτη κατάρρευση στοιχειώδους συμπεριφοράς, ιδεών, ήθους, έργου και συναδελφικής αντιμετώπισης. Αλλά μια εξουσία που θεμελιώνεται στον τρόμο, τη βία και την καταπίεση είναι συγχρόνως και αισχρότητα και αδικία. ΔΕΝ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ? ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ? Η αλλαγή έχει ονοματεπώνυμο: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Δημήτρης Γέμελος

Έχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από την 6η Νοεμβρίου του 2018, όταν καμιά πενηνταριά ρομαντικοί ιδεολόγοι, στην πλειοψηφία μας κάτω των πενήντα, με μπροστάρηδες τον Νίκο και την Μαρία, αποφασίσαμε να μην εγκαταλείψουμε. Να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διασφάλιση της επαγγελματικής μας υπόστασης, τη διατήρηση της προσωπικής μας αξιοπρέπειας και του δικαιώματός μας για σεβασμό της προσωπικότητάς μας. Για αυτή μας την επιλογή αρκετοί μας χλεύασαν , μας προέτρεψαν να κοιτάξουμε τις δουλειές μας και τις οικογένειές μας και να πάμε σπίτια μας . Μας έλεγαν, όχι μόνο θα συντριβείτε αλλά θα γελοιοποιηθείτε. Με ανέλπιστη αλλά και απερίγραπτη χαρά, το περασμένο Σάββατο, διαπίστωσα ότι η απόφασή μας αυτή έτυχε ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής μεγάλης μερίδας συναδέλφων , ψηφοφόρων της ΠΡΟΣΥΔΕ και μη. Χωρίς να προσβάλουμε την προσωπικότητα κανενός, π.χ. πιάνοντάς σας αγκαζέ και πηγαίνοντάς σας χέρι-πόδι μέχρι την κάλπη, χωρίς να σας τάξουμε δουλειές, μόνο με τις προγραμματικές μας θέσεις (ε.. και λίγη βοήθεια από την παντελή απραξία των απερχόμενων), χωρίς εκβιασμούς και απειλές, καταφέραμε κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες φάνταζε ουτοπικό. Οι 25 μονάδες διαφοράς του 2016 (52,1% Συμμαχία – 27% Προσυδε) έγιναν 12 (47,75 Συμμαχία – 35,63 Προσυδε) το 2019 (χίλια συγνώμη αδικημένε αν σε στεναχωρήσαμε, ελπίζω να μην έβαλες πολλά στοιχήματα). Αυτή η δυναμική, αυτή η άνοδος του ποσοστού της παράταξης κατά 8,63%, τα λόγια συμπαράστασης και τα ελπιδοφόρα πρόσωπα είναι που μας κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξους , ακόμα πιο αποφασιστικούς για την μάχη της ολικής ανατροπής που θα έχει ως αποτέλεσμα την εκλογή του Νίκου του Αντωνίου στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου. Μιας εκλογής που τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους εμάς που είμαστε δίπλα του δεν αποτελεί παράσημο , αλλά επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα που θα κάνουμε το παν για να ανταπεξέλθουμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όσους τίμησαν με την ψήφο τους πρώτα απ’ όλα την παράταξη και δευτερεύοντος εμένα προσωπικά και να καλέσω όσους πραγματικά πιστεύουν, όπως εμείς, ότι η αναβίωση του κλάδου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανανέωση, να ψηφίσουν στις 30 Μαρτίου τον Νίκο για πρόεδρο.

ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΣΤΟΣ

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς αντιπαλότητες, θα δώσουμε τον αγώνα για να γίνουμε ξανά Δικαστικοί Επιμελητές κι όχι κλητήρες, να θέσουμε τις βάσεις για το Δικαστικό Επιμελητή του μέλλοντος όπως ακριβώς τον οραματιζόμαστε.

Αυτά ακριβώς πιστεύουμε, όλοι εμείς που για πρώτη φορά αποφασίσαμε να κατεβούμε υποψήφιοι με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και αυτά θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τον επόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου, τον ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας, Πιστεύουμε τον ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και σας καλούμε να Πιστέψετε και εσείς, για να μπορέσουμε όλοι μαζί, να κάνουμε το άλμα μπροστά..

ΚΑΤΙΝΑ ΔΑΝΙΚΑ

Συνάδελφοι η ευκαιρία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάει χαμένη. Η δύναμη που μας δώσατε στις 16 Μαρτίου οφείλει να μετουσιωθεί σε νίκη για τον κλάδο στις 30 Μαρτίου. Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα για τον κλάδο και για κάθε έναν από μας. Μην αφήσουμε άλλα τρία χρόνια στην απερχόμενη Διοίκηση, μας έδειξε τις προτεραιότητες και τις αδυναμίες της. Στηρίζουμε όλοι στις 30 Μαρτίου τον νέο Πρόεδρο όλων μας τον Νίκο Αντωνίου, που έχει τη θέληση και την ικανότητα να μας πάει επιτέλους μπροστά.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΑΔΗΣ

Στις 30 μαρτίου όλοι Αντωνίου. Γιατί είναι νέος, είναι καταρτισμένος, έχει όραμα, ξέρει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα και έχει συνεργάτες ικανούς, έμπειρους και με πολύ όρεξη για δουλειά. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή, ας μην την αφήσουμε να πάει χαμένη. Κανένας δεν αντέχει ακόμα τρια χαμένα χρόνια. Ας ψηφίσουμε όλοι με διορατικότητα και στοχεύοντας το μακροπρόθεσμο συμφέρον μας και ας γυρίσουμε την πλάτη στο λαικισμό και στους «πατερούληδες», που σε όλα λένε ναι και στο μόνο που αριστεύουν είναι στο να χαρτζιλικώνουν συναδέλφους και να εξαγοράζουν συνειδήσεις. Αν χαλούσαν τη μισή ενέργεια από αυτή που χαλάνε σκεπτόμενοι ίντριγκες και κουτοπονηριές, στο να υπηρετήσουν αυτό για το οποίο εξελέγησαν το 2016, θα πετούσε το επάγγελμα. Αλλά ο καθένας κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί σ αυτή τη ζωή και δυστυχώς για όλους, τόσα ξέρει και τόσα μπορεί η απερχόμενη διοίκηση

Ευαγγελία Καλαγιακου φετανη

Όλοι μαζί συνάδελφοι εμείς και εσείς πιασμένοι χέρι χέρι θα παλέψουμε για να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αισιοδοξία τις χαμένες μας αξίες όλα αυτά που χάσαμε και μπορούμε με αγώνα να προσπαθήσουμε να ξανακερδίσουμε γιατί μας πρέπει και γιατί το αξίζουμε με μπροστάρη ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)