ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Αύριο το πρωί ξημερώνει μία άλλη μέρα. Μια διαφορετική ημέρα. Μία ημέρα χαράς και γιορτής της δημοκρατίας.  Μία ημέρα που εσείς με τη δική σας ψήφο θα καθορίσετε το μέλλον όλων μας.

Ένα μέλλον που μέχρι σήμερα φάνταζε ζοφερό, σκοτεινό και άχρωμο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να δώσετε το δυναμικό σας παρόν και ν’ αλλάξετε με τη κρίση σας το αύριο.  Το δικό μας αύριο.  Το αύριο των παιδιών μας, να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων.

Να κλείσετε την καταστροφική τριετία που αφήνει πίσω της η απερχόμενη διοίκηση! 

Να δώσετε νέα πνοή στο Κλάδο, σε όλους εμάς, σε όλους εσάς!!

Σας καλώ για άλλη μία φορά να στηρίξετε εμένα και τους συνυποψηφίους της παράταξής μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και να περιστοιχίζομαι από τόσο ποιοτικά στελέχη στο ψηφοδέλτιο αυτό. Στελέχη που είναι αποφασισμένα να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς όλους τους συναδέλφους ανεξαιρέτως.

Σας έχουμε ήδη αποδείξει με όλα τα κείμενα, αλλά και τις προτάσεις που ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ έχουμε καταθέσει μέχρι σήμερα, ότι και ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ ν’ ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει το ίδιο το επάγγελμά μας αυτήν την περίοδο κι ο καθένας από εμάς.

Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε πράξη όλα αυτά τα οποία σας έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά στο πρόγραμμά μας και στις προσωπικές μας επαφές, όλα αυτά τα οποία  προσμένετε και ελπίζετε!

Αύριο, 16 Μαρτίου 2019 ζητάμε από εσάς την ευκαιρία αγαπητοί συνάδελφοι να βάλουμε τις βάσεις για την δημιουργία του Δικαστικού Επιμελητή του αύριο. 

Δώστε μας με την ψήφο σας τη δύναμη να παλέψουμε για όλους Εσάς, για όλους Εμάς, για ένα επάγγελμα με μέλλον, για ένα επάγγελμα που θα αποφέρει σε όλους μας τους απαραίτητους πόρους για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Καλώ λοιπόν όλους σας να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και εμένα προσωπικά, ώστε κλείνοντας την καταστροφική τριετία της απερχόμενης Διοίκησης να ξαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου

 

 

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)