ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΔΑΛΗ

Αξιότιμες αξιότιμοι συνάδελφοι,

Είμαι ο Δημήτριος Βασ. Κορδαλής και υπηρετώ στο Πρωτοδικείο Λεβαδείας Π.Ε.Βοιωτίας, το οποίο υπάγεται στο Εφετείο Λαμίας, από το 1987 συνεχόμενα.-

Αποδέχτηκα, ως ιδιαίτερα τιμητική την πρόσκληση του υποψήφιου Προέδρου κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ως υποψηφίου αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία, με την συνδικαλιστική παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.-

Σε μια εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά είναι δαιμονοποιημένη, είναι αλήθεια πως προβληματίστηκα για την εκ νέου εμπλοκή μου σε μια εκλογική διαδικασία.

Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς το κλάδο μας.

Η συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις και έχει ως σκοπό, μέσω της δική Σας στήριξης, να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συναδέλφων, τα οποία και θα «υπερασπισθώ» με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού  καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα.

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του κλάδου, να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με το φίλο, εκλεκτό συνάδελφο και υποψήφιο Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,   ο οποίος  έχει τις γνώσεις, το ήθος και την ορμή που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος ενός Προέδρου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια διοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του κλάδου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Γι αυτό ζητάω τη στήριξή Σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Σύλλογο και μια Ομοσπονδία πρωτοπόρους σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικούς, λειτουργικά σύγχρονους και κοινωνικά δίκαιους.  Που θέτουν στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης τους το συμφέρον όλων των συναδέλφων.

Ελπίζω, να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να προσπαθήσω με σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια και ταπεινότητα να προσφέρω.

«Πιστεύω πως όλα είναι θέμα προθέσεων, αξιών και όρεξης»

Υ.Γ. Ας μη λησμονούμε  το απόφθεγμα του πάντα επίκαιρου Αγάθωνα :

« Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι :

Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.

Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.

Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει».

Και σε ελεύθερη μετάφραση:

Τρία πράγματα πρέπει να έχει κατά νουν κανείς  όταν βρίσκεται στην εξουσία: πρώτον, ότι διοικεί ανθρώπους (με τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους, με παράπονα δίκαια ή και παράλογα, αλλά πάντως πνευματικά όντα…), δεύτερον, ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους της πολιτείας (γραπτούς και άγραφους) και συνεπώς είναι απαράδεκτο να εκτρέπεται σε υπερβασίες, αυθαιρεσίες και αδικίες… και, τρίτον, ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, κάποτε θα εκπέσει της αρχής και πρέπει ως εκ τούτου, να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε όταν απομακρυνθεί από την εξουσία να έχει αφήσει αγαθές εντυπώσεις, τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για τις αρετές του.-

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Δ.Ε.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)