ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. μπήκε σε μια νέα εποχή για την ιστορία της, αλλά και την ιστορία του Κλάδου για τον οποίο φιλοδοξεί να παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα, δύσκολα και με σοβαρές ανατροπές, χρόνια. Έχοντας ζήσει  όλοι στο πετσί μας τι σημαίνει «απόλυτο τίποτα» τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε αρχίσει τις επαφές με συναδέλφους προκειμένου να αφουγκραστούμε τα προβλήματά τους και παράλληλα να τους ενημερώσουμε για τις σοβαρές ανατροπές που επιφυλάσσει το μέλλον, αφού  με απόλυτη ευθύνη της σημερινής διοίκησης, είτε από ανικανότητα, είτε από άγνοια, είτε ακόμα χειρότερα συνειδητά, δεν έχουν ενημερωθεί για τις  επερχόμενες άκρως ανησυχητικές  αλλαγές που απεργάζονται διάφορα κέντρα και παράκεντρα για το επάγγελμά μας.  Στις προτεραιότητές μας είναι να οργανώσουμε συναντήσεις στις περιφέρειες των περισσότερων Πρωτοδικείων του Συλλόγου με συναδέλφους προκειμένου να ειπωθούν αλήθειες, αλλά και να επικοινωνήσουμε τη δική μας οπτική και όραμα για το μέλλον του επαγγέλματός μας.  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, θα παλέψουμε για να καταλάβετε ότι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι αναγκαίο να υπάρχει τα επόμενα χρόνια στο Σύλλογό μας Διοίκηση σοβαρή,  ενημερωμένη, πρόθυμη και ικανή να οργανώσει τις άμυνές μας στις δυσκολίες που έρχονται και κυρίως ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να θέσω μερικά ερωτήματα προς επίρρωση των παραπάνω:

  1. Γιατί δώσαμε χρήματα για την ηλεκτρονική πιστοποίησή μας το Γενάρη του 2018 και υπογράφηκε η σύμβαση τέλη Οκτώβρη του 2018??? Πως επενδύθηκαν τα χρήματά μας από τότε μέχρι σήμερα που ακόμη δεν έχουν εκταμιευθεί???
  2. Γιατί δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ που μαγειρεύεται από τα πιστωτικά ιδρύματα και τις ενέργειες που έχουν γίνει, ΑΝ έχουν γίνει???
  3. Γιατί δεν έχουμε εντάξει στην ύλη μας τη σύνταξη διαπιστωτικών πράξεων??? Γιατί πριν τρία χρόνια ο νυν Πρόεδρος δεν πραγματοποίησε επιστημονική ημερίδα, όπως του είχε ζητήσει ο τότε Υπουργός, προκειμένου να συμφωνήσουμε για το αντικείμενο των διαπιστωτικών που θα μας δινόταν ???
  4. Γιατί δεν έχει γίνει καμία διεκδίκηση νέας ύλης???
  5. Γιατί είμαστε έρμαιο του αθέμιτου ανταγωνισμού και, μάλιστα, στη χειρότερη μορφή του???
  6. Γιατί στα γραφεία Συλλόγου και Ομοσπονδίας τα μέλη έχουν καθημερινή παρουσία μόνο προεκλογικά???
  7. Γιατί, τρία χρόνια τώρα, η Διοίκηση δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση για το άρθρο 51 σε Ειδική Ολομέλεια???

Και άλλα πολλά, τα οποία θα απαντήσουμε εμείς οσονούπω……

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Μαρία Μπρουζούκη

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)