ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τη Δευτέρα 14-12-2020 συνεδρίασε η Γραμματεία της Παράταξής μας με τη συμμετοχή και της Εκτελεστικής Επιτροπής των εκλεγμένων μας  και αποφάσισε να καταθέσει αίτημα στο Σύλλογο, το περιεχόμενο του οποίου παραθέτουμε παρακάτω. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των 12 μελών της Γραμματείας μας ήταν 11 υπέρ, γιατί ο ένας αντιπρόεδρος απουσίαζε και όσον αφορά τους εκλεγμένους έχουν δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου, σύμφωνα με το Καταστατικό μας. Το αίτημα αρνήθηκαν να υπογράψουν οι 3 από τους 4 εκλεγμένους μας στο Δ.Σ., οπότε κατατέθηκε στις 16-12-2020 στο Σύλλογο υπογεγραμμένο από την εκλεγμένη στο Συμβούλιο Πρόεδρο της Παράταξης και τα μέλη του Συμβουλίου Ξένη Κεσίνη και Στέφη Τσαμούρη, οι οποίες έχουν εκλεγεί με άλλες παρατάξεις και συμφωνούσαν απόλυτα με το περιεχόμενό του.

Ο κ. Μήτσης το έφερε στη Συνεδρίαση μετά το τέλος των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και ο χρόνος δεν ήταν αρκετός ώστε να συζητηθεί. Στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου, θα το ορίσει ως πρώτο θέμα , όπως υποσχέθηκε.

Μετά τιμής

Η εκλεγμένη Γραμματεία

 

Α Ι Τ Η Μ Α

 

ΤΩΝ:

  1. ΞΕΝΗΣ ΚΕΣΙΝΗ
  2. ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ
  3. ΣΤΕΦΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΗ

 Ως εκλεγμένων μελών του Δ.Σ.

 

                                                          ΠΡΟΣ:

                                                    Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.

                                                      του  Συλλόγου Αθήνας- Πειραιά-

                                                      Αιγαίου-Δωδεκανήσου-Λαμίας-

                                                   Βορείου Αιγαίου & Ευβοίας

——————————-

  Κυκλοφόρησε μία πληροφορία την προηγούμενη εβδομάδα ότι διενεργήθηκαν 40.800 επιδόσεις Προσφυγών [20.400 cocos επί 2 επιδόσεις (ΝΣΚ & Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)= 40.800 επιδόσεις] με  επίσπευση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και οι συνάδελφοι αφήνουν αιχμές ότι και μέσα από το Δ.Σ. μέλη μας διεκπεραίωσαν επιδόσεις από τη συγκεκριμένη ύλη, κάτι το οποίο πλήττει το θεσμικό μας σύστημα και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Δέχθηκε τηλεφώνημα η δεύτερη από εμάς από δύο συναδέλφους, οι οποίοι της το ανέφεραν και στο τέλος της είπαν «Ντροπή!» Πολλές φορές στο παρελθόν κατηγορούνται τα μέλη του Δ.Σ. για τέτοιους λόγους, θέλουμε να ελπίζουμε άδικα και νομίζουμε ότι είναι αναγκαίο να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτό, άσχετα αν η συγκεκριμένη πληροφορία είναι βάσιμη ή όχι, ας τη δούμε σαν αφορμή για να τελειώσει μια για πάντα αυτή η παραφιλολογία. Εμείς, τουλάχιστον, πιστεύουμε και για σας το ίδιο, δεν ανεχόμαστε το «Ντροπή!», ούτε τις κουβέντες που κάνουν συνέχεια οι συνάδελφοι για θέματα «διαπλοκής» και «εξόφλησης γραμματίων» και δεν θέλουμε να ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απολογούμαστε.

 Έχουμε υποχρέωση να αποδείξουμε ότι δεν φαινόμαστε τίμιοι, αλλά ότι είμαστε, πρωτίστως σε μας τους ίδιους για να κοιταζόμαστε στα μάτια με ειλικρίνεια και δευτερευόντως σε όλους αυτούς που με την ψήφο τους μας έδωσαν αυτές τις θέσεις ευθύνης, για να παλεύουμε για το γενικό καλό του Κλάδου μας.

Κατά την άποψή μας, εφ’ όσον ο Σύλλογος, αυτεπάγγελτα, έχει το δικαίωμα ελέγχου των μελών του

Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Σ Τ Ε

 Να ελεγχθούν τα 13 μέλη του Δ.Σ., τα μέλη των αστικών εταιριών τους, αλλά και οι συνάδελφοι (συγγενείς ή μη) που στεγάζονται στο ίδιο γραφείο, για ν’ αποδειχτεί ποια ύλη διαχειριζόμαστε, από πότε τη διαχειριζόμαστε, αν έχουμε συνεργασία με αυτές τις εταιρίες διαχείρισης και αν δίνουμε ως αντιπαροχή ποσόν για κάθε επίδοση ή εκτέλεση ως «γραμματειακή υποστήριξη».

Επίσης όσοι από μας στο Δ.Σ. δουλεύουμε ΚΕΔΕ, να ελεγχθούμε αν τηρούμε το πλαφόν των 18.000 ευρώ ετησίως ανά υπηρεσία, όπως προβλέπεται.

Kι αφού αποδειχτεί ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις εταιρίες αυτές που μάχονται τον Κλάδο μας κι είμαστε «καθαροί», τότε ν’ αποφασίσουμε ποιες ενέργειες θα κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο των εταιριών «διαχείρισης» που τείνουν να γίνουν μάστιγα.

Για το επείγον της υπόθεσης αιτούμαστε να ληφθεί απόφαση στη Συνεδρίασή μας στις 16/12/2020.

 

                                                                                       ΑΘΗΝΑ 15/12/2020

                                                                                      Μετά τιμής

                                                                                     ΟΙ ΑΙΤΟΥΣΕΣ

  1. ΞΕΝΗ ΚΕΣΙΝΗ
  2. ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ
  3. ΣΤΕΦΗ ΤΣΑΜΟΥΡΗ

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΡΓΙΟΛΑΣ

40.800 “εύκολες” επιδόσεις; Διάβασα καλά; Δηλαδή αυτές τις επιδόσεις τις έκανε ένας μικρός αριθμός συναδέλφων, όταν το σύνολο των συναδέλφων”κυνηγάει”το έγγραφο προς επίδοση με το τουφέκι;Αυτοί οι συνάδελφοι που τις έκαναν, ας δώσουν ένα χρηματικό ποσό στο σύλλογο, για τη συναδελφική αλληλεγγύη. Μιλάμε για 1.428.000 €. Περίπου τα μισά, είναι καθαρά. Όταν το σύνολο των συναδέλφων υποφέρει (με 30-40 επιδόσεις το μήνα και αν), τα πιο πάνω νούμερα είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αναστασία Αθανασοπουλου

Πρέπει να λάβει γνώση ο Εισαγγελέας που είναι η προϊσταμένη αρχή μας.ολοι οι άλλοι αλληλοεκβιαζονται και τα αλληλοκουκουλωνουν.μονο αηδία μπορεί να φέρουν τέτοιες συμπεριφορές.δασκαλε που διδάσκει….

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)