ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 19-3-2016

 Συνάδελφοι,

 Αρχαιρεσίες στο Σύλλογό μας, αύριο 19 Μαρτίου και από ώρα 8 π.μ. μέχρι 7 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου αρ. 52, για την εκλογή Προέδρων, μελών του διοικητικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

 Ήδη έγιναν οι ανακηρύξεις των υποψηφιοτήτων και τέσσερις Πρόεδροι (με τους αντίστοιχους συνδυασμούς) είναι υποψήφιοι.

 Μπορείτε να βάζετε μέχρι 6 σταυρούς στους υποψηφίους συμβούλους και μέχρι 7 σταυρούς στους υποψηφίους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία στα αντίστοιχα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

 Επίσης, μπορείτε να βάζετε μέχρι και 3 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων μελών της ελεγκτικής επιτροπής.

 Η ΠΡΟΣΥΔΕ καλεί τους συναδέλφους να προσέλθουν στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα επιλέγοντας τους καλύτερους ώστε να εκπροσωπήσουν τον κλάδο με τη σοβαρότητα που συνάδει με το λειτούργημα των δικαστικών επιμελητών.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι με τις αντίστοιχες παρατάξεις είναι οι εξής:

  1. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΠΡΟΣΥΔΕ): Μιχαήλ Κανέλλος.
  2. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Ιωάννης Χαλκιαδάκης.
  3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΑΣΠΔΕ): Ηλίας Ζαχάκος.
  4. ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δ.Ε. : Γεώργιος Μήτσης.
WP_20160317_21_31_23_RichΟ Μιχάλης Κανέλλος ανάμεσα στους Διονύσιο Κριάρη και Ευθύμιο Πρεκετέ.
Sinedrio Dikastikon EpimelitonΟ Ιωάννης Χαλκιαδάκης (δεξιά) με τον Πρόεδρο της ΟΔΕΕ Ευθύμιο Πρεκετέ.
KyprosΟ Ηλίας Ζαχάκος (πρώτος αριστερά) με μέλη παλαιότερης Εκτελεστικής Γραμματείας και Κύπριους συναδέλφους.
Untitled
Λάβαμε (αν και ακόμα περιμένουμε την επιβεβαίωση) από τον συνάδελφο Ι. Ντινόπουλο το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα:

Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση, μόλις διαπίστωσα ότι στην ιστοσελίδα σας έχει αναρτηθεί φωτογραφία μου μαζί με τον σημερινό Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γεώργιο Μήτση, χωρίς να ζητηθεί η συναίνεσή μου και χωρίς να απαιτείται από το όλο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, στο οποίο εκτίθενται οι υποψηφιότητες εν όψει των επικείμενων εκλογών. Επειδή η ως άνω ανάρτηση συνιστά ευθεία προσβολή προσωπικών μου δεδομένων, σας ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία στην οποία απεικονίζομαι, άλλως σας δηλώνω ότι θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Αθήνα 18 Μαρτίου 2016 ώρα: 15:30′

Επειδή εμείς δεν έχουμε κολλήματα, αφαιρούμε την φωτογραφία… αλλά για την ιστορία σας πληροφορούμε ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε δημόσιο χώρο, σε εκδήλωση απονομής διπλωμάτων της ομοσπονδίας με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και των δύο προσώπων που απεικονίζονται.

Υ.Γ. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που εκλέχτηκαν από την Γενική Συνέλευση, είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτελέσουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και τη μέγιστη προσοχή που αρμόζει σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Θέλουμε να κάνουμε όμως μία μικρή επισήμανση. Μέχρι σήμερα ποτέ δεν ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής κάποιος που είχε «δικό του» άνθρωπο ως υποψήφιο. Εμείς δεν το κάναμε θέμα αλλά θεωρούμε ότι ο ίδιος ο Παύλος Γενναιόπουλος που είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν θα έπρεπε να έχει δεχθεί να είναι μέλος, αφού πράγματι «δικός του» άνθρωπος είναι υποψήφια.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)