Η επόμενη μέρα…

Όλοι εμείς στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και δεσμευόμαστε ότι θα εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας με εντιμότητα και ευσυνειδησία πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου. Εμείς, ως υπεύθυνη συνδικαλιστική παράταξη θα ασκήσουμε στο ακέραιο το ρόλο μας, το ρόλο της αντιπολίτευσης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διακοσμητικός ούτε απλά και μόνο επικριτικός απέναντι στη Διοίκηση του Συλλόγου. Αντίθετα θα είναι δημιουργικός, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και καταθέτοντας προτάσεις προς το συμφέρον όλων των συναδέλφων . Θα είμαστε τολμηροί και ριζοσπαστικοί και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Γι’ αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι. Αυτός που κυρίως θα είναι ο στόχος μας θα είναι να είμαστε γνήσιοι και αληθινοί, με διαρκή και σταθερή παρουσία, αγωνιζόμενοι και ανιδιοτελείς, με την παρακαταθήκη του προγράμματός μας.

Συγχαίρουμε τον κ. Μήτση για την εκλογή του αλλά και όλους όσους εκλέχτηκαν και συναποτελούν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και τους ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία προς όφελος όλων των μελών του, υποσχόμενοι ότι δεν θα διστάσουμε να επικροτήσουμε κάθε θετική ενέργεια της νέας διοίκησης, στηλιτεύοντας όμως οποιαδήποτε παρεκτροπή της, υπενθυμίζοντάς τους ταυτόχρονα ότι έχουν δεσμευτεί με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Βασίλειος Κουτρουμπης

Η αρχαιρεσιες της 19ης Μαρτίου 2016 ανέδειξαν τα πρόσωπα που για τα επόμενα 3 χρόνια θα εργαστούν για το κοινό συμφέρον του κλάδου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την ΠΡΟ. ΣΥ. Δ.Ε σε αυτήν της την προσπάθεια, να χαιρετίσω τον αγώνα της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ και της ΑΣΠΔΕ, και να συγχάρω τον κ. Μήτση και την παράταξη του για την επιτυχία τους.
Τέλος να ευχηθώ σε όλους καλή θητέια.

Μαρία Μπρουζούκη

Εκλογές του Συλλόγου μας χθες, μια ημέρα έντασης και κούρασης για όλους μας. Βέβαια το επίπεδο δεν κρατήθηκε εκεί που μας αρμόζει, αλλά θα ήθελα να μην επεκταθώ σ’ αυτό και απλά να συγχαρώ την αντίπαλη παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τη νίκη της και την εκλογή του Προέδρου κ. Μήτση, καθώς και όσους εκλέχθηκαν με την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και την ΑΣΠΔΕ.
Προσωπικά οι συνάδελφοι με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ανήκω κι εγώ στο νέο Δ.Σ. και θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν για τη θέση αυτή μέσω βεβαίως της παράταξής μου της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. Η δέσμευσή μου απέναντι σε όλες τις συναδέλφισες και τους συναδέλφους είτε με ψήφισαν είτε όχι, είναι ότι θα υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση και άμεση διαφάνεια στην ενημέρωσή τους για τα πεπραγμένα του Συλλόγου. Ο κ. Πρόεδρος θα πρέπει να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε και η χρονική ανοχή μας θα είναι συγκεκριμένη. Και όχι μόνο! Θα καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης θεμάτων που άμεσα ή έμμεσα μας απασχολούν, με το πλαίσιο εφαρμογής τους, οι οποίες θα αναρτώνται στο site μας….. “προκειμένου να λαμβάνετε γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες…” Επειδή τα γραπτά μένουν, αισθάνθηκα την ανάγκη έτσι να σας ευχαριστήσω και να σας δώσω τη δυνατότητα να κρατάτε αυτά που γράφουμε και έτσι να κρίνετε και σεις το έργο μας μετά την πάροδο της τριετούς θητείας μας στο Σύλλογο, η οποία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όλους. Σας το υπόσχομαι!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)