ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Οι εκλογές τελείωσαν, οι συνάδελφοι αποφάσισαν και η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή.

 Συγχαίρω την παράταξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ» για τη νίκη της και την πρώτη θέση και προσωπικά τον επικεφαλής της κ. Μήτση. Ταυτόχρονα, συγχαίρω όλους τους συναδέλφους από όλες τις παρατάξεις, τόσο εκείνους που εξελέγησαν, όσο και εκείνους και συμμετείχαν στα διάφορα ψηφοδέλτια.

 Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο όλων των εκλεγμένων συναδέλφων στο Δ.Σ του Συλλόγου και κυρίως σε εκείνους της πλειοψηφίας, οι οποίοι καλούνται να ασκήσουν διοίκηση για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και την δύναμη που μας έδωσαν στην προσπάθεια μας να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στο κλάδο μας.

 Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε, όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής, για ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο θεσμικό ρόλο του δικαστικού επιμελητή.

 Εργάστηκα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου με δύναμη, πάθος και φαντασία, προσπαθώντας να πείσουμε τους συναδέλφους για το όραμά μας με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους για το μέλλον του κλάδου.

Δεν το πετύχαμε στο βαθμό που θα επιθυμούσαμε.

 Αναλαμβάνω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΡΟΣΥΔΕ την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

 Θα ήθελαν να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους συναδέλφους μας, που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν, μας γνώρισαν και συμμετείχαν στο διάλογο που ξεκινήσαμε για το παρόν και το μέλλον του κλάδου.

 Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μας της «ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.» για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για τον Σύλλογο μας.

 Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ως πρώτη δύναμη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ του Συλλόγου. Θα τιμήσουμε τη θέση που μας εμπιστεύθηκαν οι συνάδελφοι, ασκώντας έλεγχο και κριτική στις πράξεις της Διοίκησης.

 Εξ’ αρχής δηλώνουμε ότι σε όσα θετικά για τον κλάδο προτείνει η διοίκηση, θα σταθούμε δίπλα της. Σε όσα κινούνται στο πλαίσιο της συντήρησης, της οπισθοδρόμησης και της ακινησίας, θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντι.

 Πάνω όμως από όλα, η επόμενη μέρα θα μας βρει ξανά στο πλευρό των συναδέλφων. Μαζί τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον μεγάλο και δύσκολο στόχο της μεταρρύθμισης του κλάδου, που αποτελεί το μόνο ασφαλή οδηγό για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Κλάδο.

 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Κανέλλος Μιχάλης

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)