ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ (31-03-2016)

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΜΟΙΒΩΝ-ΕΦΕΤΕΙΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-31-03-2015

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο πατώντας εδώ

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΜΟΙΒΩΝ-ΕΦΕΤΕΙΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-Α-Ω-31-03-2015

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο πατώντας εδώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΓΚΑΣ

Συνάδελφοι σήμερα 30/3 θα ανέβει ο καινούργιος πίνακας εμπλουτισμένος με αρκετές περιοχές, για τυχόν διαφωνίες παρακαλώ σχολιάστε.

Γέμελος Δημήτρης

Συνάδελφοι, σε περίπτωση που διενεργείτε περισσότερες της μιας επιδόσεις από τον ίδιο εντολέα στον ίδιο Δήμο και στον ίδιο χρόνο αλλά σε διαφορετικές Δημοτικές / τοπικές ενότητες ή κοινότητες, η χρέωση που πρέπει να ακολουθείτε είναι εκείνη της τιμής της οικίας ζώνης της Δημοτικής ενότητας ή τοπικής κοινότητας και όχι του Δήμου. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι από τον ίδιο εντολέα την ίδια ημέρα πρέπει να γίνουν τέσσερις επιδόσεις στον Δήμο Ωρωπού , εκ των οποίων οι δύο στον Ωρωπό η τρίτη στα Νέα Παλάτια και η τέταρτη στο Καπανδρίτι , η χρέωση που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής. Η πρώτη επίδοση στο Ωρωπό στην τιμή της Γ ζώνης , η δεύτερη επίδοση στον Ωρωπό στην τιμή της Α ζώνης, η επίδοση στα Νέα Παλάτια στην τιμή της Γ ζώνης και η επίδοση στο Καπανδρίτι επίσης στην τιμή της Γ ζώνης. Αντίστοιχα παραδείγματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τους Δήμους Κηφισιάς, Φυλής , Σαλαμίνας , Αίγινας, Μάνδρας, Τροιζήνιας κτλ.

Γέμελος Δημήτρης

Εκ παραδρομής δεν αναφέρονται στον πίνακα οι παρακάτω τοπικές κοινότητες, η προσθήκη των οποίων θα γίνει άμεσα στον πίνακα .
-Δήμος Μεγαρέων / δημοτική ενότητα Μεγαρέων /
τοπική κοινότητα Κινέττας – ζώνη Γ
-Δήμος Μάνδρας –Ειδυλλίας / δημοτική ενότητα Βιλίων /
α) τοπική κοινότητα Ψάθας – ζώνη Δ
β) τοπική κοινότητα Αιγοσθένων (Πόρτο Γερμενό) – ζώνη Δ
γ) τοπική κοινότητα Αλεποχωρίου ζώνη Δ
-Δήμος Λαυρεωτικής / δημοτική ενότητα Λαυρεωτικής /τοπική κοινότητα Λαυρίου
α) τοπική κοινότητα Σουνίου – ζώνη Δ
β) τοπική κοινότητα Λεγραινών – ζώνη Δ
Ζητάμε και την δική σας συνδρομή και σας παρακαλούμε εφόσον εντοπίσετε λάθη ή παραλήψεις να μας ενημερώσετε , προκειμένου να διορθωθούν ή να προστεθούν στον πίνακα αμοιβών μας

Δημήτρης Γέμελος

Συνάδελφε, δυστυχώς, η Αργυρούπολη με κανέναν από τους τρόπους μέτρησης απόστασης, συμπεριλαμβανομένου και του επίσημου πίνακα του Υπουργείου Μεταφορών δεν ξεπερνά τα 12 χλμ. Να σε ενημερώσω επίσης ότι ο πίνακας χρεώσεων ολοκληρώθηκε μετά από επεξεργασία ομάδων εργασίας τόσο της ΠΡΟΣΥΔΕ όσο και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Δ.Ε. και έλαβε την έγκριση του Προέδρου του Συλλόγου.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)