ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

 • Γέμελος Δημήτρης :

  Εκ παραδρομής δεν αναφέρονται στον πίνακα οι παρακάτω τοπικές κοινότητες, η προσθήκη των οποίων θα γίνει άμεσα στον πίνακα .
  -Δήμος Μεγαρέων / δημοτική ενότητα Μεγαρέων /
  τοπική κοινότητα Κινέττας – ζώνη Γ
  -Δήμος Μάνδρας –Ειδυλλίας / δημοτική ενότητα Βιλίων /
  α) τοπική κοινότητα Ψάθας – ζώνη Δ
  β) τοπική κοινότητα Αιγοσθένων (Πόρτο Γερμενό) – ζώνη Δ
  γ) τοπική κοινότητα Αλεποχωρίου ζώνη Δ
  -Δήμος Λαυρεωτικής / δημοτική ενότητα Λαυρεωτικής /τοπική κοινότητα Λαυρίου
  α) τοπική κοινότητα Σουνίου – ζώνη Δ
  β) τοπική κοινότητα Λεγραινών – ζώνη Δ
  Ζητάμε και την δική σας συνδρομή και σας παρακαλούμε εφόσον εντοπίσετε λάθη ή παραλήψεις να μας ενημερώσετε , προκειμένου να διορθωθούν ή να προστεθούν στον πίνακα αμοιβών μας

  • Θωμάς Ράπελλας :

   Η Αργυρούπολη δεν είναι στα 13χλμ?

   • Δημήτρης Γέμελος :

    Συνάδελφε, δυστυχώς, η Αργυρούπολη με κανέναν από τους τρόπους μέτρησης απόστασης, συμπεριλαμβανομένου και του επίσημου πίνακα του Υπουργείου Μεταφορών δεν ξεπερνά τα 12 χλμ. Να σε ενημερώσω επίσης ότι ο πίνακας χρεώσεων ολοκληρώθηκε μετά από επεξεργασία ομάδων εργασίας τόσο της ΠΡΟΣΥΔΕ όσο και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Δ.Ε. και έλαβε την έγκριση του Προέδρου του Συλλόγου.

 • Γέμελος Δημήτρης :

  Συνάδελφοι, σε περίπτωση που διενεργείτε περισσότερες της μιας επιδόσεις από τον ίδιο εντολέα στον ίδιο Δήμο και στον ίδιο χρόνο αλλά σε διαφορετικές Δημοτικές / τοπικές ενότητες ή κοινότητες, η χρέωση που πρέπει να ακολουθείτε είναι εκείνη της τιμής της οικίας ζώνης της Δημοτικής ενότητας ή τοπικής κοινότητας και όχι του Δήμου. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι από τον ίδιο εντολέα την ίδια ημέρα πρέπει να γίνουν τέσσερις επιδόσεις στον Δήμο Ωρωπού , εκ των οποίων οι δύο στον Ωρωπό η τρίτη στα Νέα Παλάτια και η τέταρτη στο Καπανδρίτι , η χρέωση που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής. Η πρώτη επίδοση στο Ωρωπό στην τιμή της Γ ζώνης , η δεύτερη επίδοση στον Ωρωπό στην τιμή της Α ζώνης, η επίδοση στα Νέα Παλάτια στην τιμή της Γ ζώνης και η επίδοση στο Καπανδρίτι επίσης στην τιμή της Γ ζώνης. Αντίστοιχα παραδείγματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τους Δήμους Κηφισιάς, Φυλής , Σαλαμίνας , Αίγινας, Μάνδρας, Τροιζήνιας κτλ.

 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΓΚΑΣ :

  Συνάδελφοι σήμερα 30/3 θα ανέβει ο καινούργιος πίνακας εμπλουτισμένος με αρκετές περιοχές, για τυχόν διαφωνίες παρακαλώ σχολιάστε.

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)