ΠΡΙΝ ΤΟ Δ.Σ….

Επειδή η κατάσταση πλέον έχει σοβαρέψει επικίνδυνα, καίρια ζητήματα του Κλάδου μας φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τα επεξεργαστούμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα πρέπει όλοι να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Θα πρέπει να γνωρίζετε, για να διαμορφώσετε άποψη κι έτσι να έχετε συμμετοχή στην κάθε απόφαση, γι’ αυτό κι εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνουμε για όλα και για όλους.

Τα εκλεγμένα μέλη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. κατέθεσαν ήδη το παρακάτω αίτημα στη Γραμματεία του Συλλόγου μας:

  

Α Ι Τ Η Μ Α

 

ΤΩΝ:

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ του Ιωάννη
  2. ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΠΟΤΟΥ του Κωνσταντίνου
  3. ΚΟΤΤΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Νικολάου
  4. ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ του Σωτηρίου

 

Με την ιδιότητά τους ως εκλεγμένων Συμβούλων στο Δ.Σ.

 

 

                                                          ΠΡΟΣ:

                           Τον κ. Πρόεδρο του Συλλόγου  Δικαστικών  Επιμελητών         

                         Εφετείων Αθήνας- Πειραιά-Αιγαίου-Δωδεκανήσου-Λαμίας-

                                   Βορείου Αιγαίου & Ευβοίας

——————————-

     Mε την από 20/11/2019 Πρόσκλησή σας καλούμαστε σε Συνεδρίαση του Δ.Σ. την 4η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου με κύριο θέμα ημερήσιας διάταξης:

     «Γνωμοδότηση Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για εταιρείες ΕΔΑΔΠ & ΕΑΑΔΠ Διάλογος-Προτάσεις και λήψη απόφασης για το άρθρο 48 Ν. 1210/72 και άρθρο 51 Ν.2318/95-Αίτημα σύγκλησης Ολομέλειας ΟΔΕΕ και σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου.»

      Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και για την οικονομία του χρόνου, παρακαλούμε όπως μας στείλετε στα email μας εγγράφως την εισήγησή σας προκειμένου να έχουμε το χρόνο να την μελετήσουμε και να συμφωνήσουμε ή να αντιπροτείνουμε, με όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία που έχουμε να βοηθήσουμε να επιλυθούν τα ως άνω τόσο σοβαρά προβλήματα του Κλάδου μας.

   κ. Πρόεδρε έχοντας, εσείς και η παράταξή σας, την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. και ασκείτε τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, έχετε την ευθύνη και υποχρέωση να μας γνωρίσετε εγγράφως τα μέτρα που σκοπεύετε να πάρετε, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα λάβετε καθώς και την κάθε πρόταση που επιθυμείτε να προτείνετε κατ’ αρχάς στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και εν συνεχεία στην ΟΔΕΕ ώστε να απαιτήσουμε τις δικές της ενέργειες. Αυτονόητο είναι πως οι προτάσεις σας επιβάλλεται να είναι ολοκληρωμένες, κατά το δυνατόν,  και λεπτομερείς σύμφωνα με τον Κώδικά μας.

Σε περίπτωση που δεν μας αποστείλετε ηλεκτρονικά την εισήγησή σας πριν το επερχόμενο Δ.Σ., παρακαλούμε να μας την καταθέσετε εγγράφως κατά την έναρξη της Συνεδρίασης.

Σας δηλώνουμε, τέλος, πως επειδή οι στιγμές είναι τόσο σοβαρές ώστε να αναλωνόμαστε σε ατελέσφορες συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις αναμένουμε με διάθεση συμπόρευσης και θετικής ανταπόκρισης τις εμπεριστατωμένες προτάσεις σας.    

                                                                         Αθήνα, 29/11/2019

                                                                       Με τιμή

                                                                      Οι αιτούντες Σύμβουλοι

 

 

ΑΙΤΗΣΗ
 

 

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)