ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Την Πέμπτη 18-6-2020 στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΟΔΕΕ μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ Δημοσθένης Τσιριγώτης, τα μέλη της Ε.Γ. και οι Αντιπρόσωποι, χαιρετήσαμε με ικανοποίηση την παρουσία του Υπουργού, διότι δεν αρκέστηκε απλά να απευθύνει ένα χαιρετισμό, αλλά σε συνεργασία με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Πάνο Αλεξανδρή και τον Ειδικό Σύμβουλό του κ. Κώστα Μακρυγιάννη, συμμετείχαν σε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο για τα ζητήματα που είναι ζωτικής σημασίας για τον Κλάδο μας, όπως η αλλαγή των άρθρων 1 και 51 του Κώδικα μας, η έκδοση της εφαρμοστικής ΚΥΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την άμεση εφαρμογή, από το νέο δικαστικό έτος, της ηλεκτρονικής επίδοσης μετά τη πρόσφατη προσθήκη του νέου άρθρου 122Α στο Κ.Πολ.Δ. κ.α..

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό και τους συνεργάτες τους για την τιμή που μας έκαναν, αλλά και για την υποστήριξή τους, η οποία μας δόθηκε ξεκάθαρα από τη δήλωση του κ. Υπουργού ότι «η Ελληνική Δικαιοσύνη μπαίνει σε μια νέα ψηφιοποιημένη εποχή, στην οποία ο Κλάδος των Δικαστικών Επιμελητών συμμετέχει αποφασιστικά με την δική του εξέλιξη και τα δικά του βήματα».

Δυστυχώς, απ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή έλαμψαν δια της απουσίας τους οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι που στήριξαν το συνδυασμό του κ. Μήτση, εκτός της απολύτως δικαιολογημένης συναδέλφου, οι λοιποί τρεις Αντιπρόσωποι, απαξίωσαν με τη στάση τους αυτή, την προσπάθεια της ΟΔΕΕ, αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό, για μικροσυνδικαλιστικές σκοπιμότητες!!

Ειλικρινά, ντρέπομαι για λογαριασμό τους!!

Μία φράση, έχω να τους πω, μέσω μιας παροιμίας του πάνσοφου λαού μας: «Όσα δε φτάνει η αλεπού, Κύριοι, τα κάνει κρεμαστάρια!!!».

Εμείς, να ξέρετε πως συνεχίζουμε δυνατά και αδιάκοπα τον αγώνα που ξεκινήσαμε!!

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΔΕΕ

Νικόλαος Αντωνίου

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)