ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Βασιλική (Βίκη) Δεμερτζή

     Αγαπητοί συνάδελφοι δραστηριοποιούμαι από το έτος 2000 στο ακριτικό νησί της Λέσβου (Εφετείο Βορείου Αιγαίου).

  Με ιδιαίτερη  χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Αντωνίου να στηρίξω με την υποψηφιότητα μου το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. στις προσεχείς εκλογές του Μαρτίου 2022, μία πρόταση που με τιμά ιδιαίτερα.

  Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από νέα αξιόλογα άτομα. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία έχει τη θέληση και την ικανότητα να προσφέρει πολλά στο Σύλλογο μας.

Ο Σύλλογός μας έχει ανάγκη να εκπροσωπηθεί από άτομα που θα δραστηριοποιηθούν στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων μας σε μία  δύσκολη εποχή  που δεν μας επιτρέπει να είμαστε απλοί θεατές των εξελίξεων, συνυπολογίζοντας πρωτίστως και τον παράγοντα της ιδιαιτερότητας της δραστηριότητάς μας.

  Θέλω να συμβάλλω με την ενεργή παρουσία μου στην επίλυση των σωρευμένων προβλημάτων της καθημερινότητας του σύγχρονου Δικαστικού Επιμελητή και θα είμαι δίπλα σε κάθε συνάδελφο, ανεξάρτητα με το τι πρεσβεύει ο καθένας.

  Στόχος μου είναι ένας νέος σύγχρονος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της νέας εποχής σύλλογος, που θα αναβαθμίσει το ρόλο και την παρουσία μας στη σημερινή κοινωνία.

   Τέλος πιστεύω στο πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. και στις προτάσεις της για το αύριο του Δικαστικού Επιμελητή και εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή δράσης για την υλοποίηση του.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) Μ. ΔΕΜΕΡΤΖΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)