ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Κυριακή Δανιγγέλη

Ονομάζομαι Κυριακή Δανιγγέλη του Αναστασίου.

Είμαι Δικαστική Επιμελήτρια στην Περιφέρεια του Εφετείου Αθηνών από το έτος 2016. Αποφοίτησα το έτος 2000 από το Τμήμα Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. και άσκησα το δικηγορικό λειτούργημα για 15 έτη ως μέλος του Δ.Σ.Α.

Συμμετέχω για δεύτερη φορά στις αρχαιρεσίες των κλαδικών μας οργάνων, με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και υποψήφιο Πρόεδρο για τον Σύλλογό μας τον Νίκο Αντωνίου.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. έχει αποδείξει με τη μεθοδικότητα, την οργάνωση, τη σκληρή δουλειά και την επιμονή που τη διακρίνει, ότι θέτει στόχους, προτείνει τρόπους υλοποίησής τους με συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αποτελείται από μία παρέα συναδέλφων με κοινό στόχο, την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας και την αναβάθμισή του.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. προτάσσοντας το «ΕΜΕΙΣ» και παραμερίζοντας τις «καρέκλες», χωρίς λαϊκισμό και προσωπικές φιλοδοξίες, έχει θέσει τον πήχη ψηλά, εκεί που αρμόζει στον κλάδο μας να βρίσκεται.

Πολλές υποσχέσεις από υποψηφίους της απελθούσας Διοίκησης και πολλές προτάσεις για λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας εδώ και πάρα πολλά έτη, ίσως τόσα όσα αυτά διοικούν…..

Έφτασε η ώρα για ριζικές αλλαγές στον κλάδο και η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. είναι εδώ, έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της Διοίκησης, να εξελίξει και να αναβαθμίσει το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή.

Θεωρώ χρέος του καθενός μας λοιπόν, την ενασχόληση με τα «του οίκου μας», είτε από τη θέση του «εκλέγεσθαι», είτε από τη θέση του «εκλέγειν».

Ας δώσουμε όλοι το παρών, στις εκλογές της 12ης Μαρτίου, για να αναδείξουμε αυτούς που μας αξίζουν!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)