ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Δημήτρης Γέμελος

Ονομάζομαι  Δημήτρης Γέμελος, είμαι δικαστικός επιμελητής Εφετείου Αθηνών, διορισμένος από το έτος 2000 και μέλος της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. από την ίδια χρονιά. Την τελευταία τριετία  εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΟΔΕΕ με συμμετοχή στην ομάδα εργασίας νομικών θεμάτων.  

Η παράταξη μας δεν έχει παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τις αρχές που τη διέπουν από ιδρύσεώς της, όπου η  νομιμότητα, ο σεβασμός στους θεσμούς, ο ρεαλισμός, η προνοητικότητα  και η παραγωγή ουσιώδους  συνδικαλιστικής πολιτικής αποτελούν πάγιες και αδιαπραγμάτευτες αξίες, που περνούν από συνδικαλιστική γενιά σε συνδικαλιστική γενιά για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η πολυετής αυτή παρουσία στα κοινά του κλάδου, είναι η απόδειξη πως η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται,  αλλάζει και προσαρμόζεται. Είναι η παράταξη που διαβλέπει τις εξελίξεις, που πρωτοπορεί, χωρίς αφορισμούς και αναβλητικότητα. Είναι η μοναδική παράταξη που ακόμα και τώρα, την εποχή που οι αλλαγές στο χώρο της δικαιοσύνης εξελίσσονται με απίστευτες ταχύτητες, έχει όραμα, σχέδιο και προτάσεις για τις   ενέργειες που πρέπει να γίνουν, οι οποίες  θα μας επιτρέψουν να διαμορφώσουμε τις απαιτούμενες συνθήκες διατήρησης και βελτίωσης της επαγγελματικής μας υπόστασης και στην ψηφιακή εποχή.

Αξιότιμες και αξιότιμοι  συνάδελφοι, σας καλώ να κλείσετε τα αφτιά σας στις σειρήνες του λαϊκισμού, της μισαλλοδοξίας και της τοξικότητας. Εμπιστευτείτε και τιμήστε με την ψήφο σας  τους υποψηφίους συμβούλους και αντιπροσώπους της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και τον υποψήφιο Πρόεδρο για το Σύλλογο Νίκο Αντωνίου.

Υπόσχεσή μας;  Προσπάθεια, εγρήγορση, συνεργασία, ενέργειες  για ένα καλύτερο παρόν, με  το βλέμμα μας όμως στην προετοιμασία, τις παρεμβάσεις και τις κινήσεις που θα επιτρέψουν στον κλάδο να έχει ένα  μέλλον με προοπτική και εξασφάλιση.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)