ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Πέτρος Μακαριάδης

Είμαι ο Πέτρος Μακαριάδης, Δικαστικός Επιμελητής Εφετείου Πειραιώς.

Συστρατεύομαι  με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. την παράταξη που διαχρονικά προσπάθησε και κατάφερε μακριά από κορώνες και λαϊκισμούς, να παράξει έργο κρίσιμο για το Επάγγελμα μας. Έτσι και τώρα σε αυτές τις εκλογές, με θετική ατζέντα, μακριά από θεατρινισμούς, εύκολες υποσχέσεις και κιτρινισμούς, ζητάμε από όλους εσάς την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στους επικεφαλής μας για να οδηγήσουμε το επάγγελμα στη νέα ψηφιακή εποχή, μια εποχή με μεγάλες ευκαιρίες αλλά και πολλές παγίδες.

Είμαι αισιόδοξος πως με την κατάλληλη ηγεσία ο Δικαστικός Επιμελητής μπορεί να εξελιχτεί σε έναν κρίσιμο και απαραίτητο κρίκο στην αλυσίδα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Αυτοί που προτείνουν εύκολες λύσεις σε σύνθετα και δύσκολα προβλήματα, συνήθως ψεύδονται όπως έχει δείξει η ιστορία. Ο δρόμος προς τον παράδεισο είναι πάντα ανηφόρα.

Εμείς σαν ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., με σχέδιο, συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις και πολλή όρεξη για δουλειά, θα προσπαθήσουμε σαν διοίκηση την επόμενη μέρα μαζί με όλους, αυτούς που μας υποστήριξαν και τους αντιπάλους, χωρίς αποκλεισμούς και μικροπρέπειες, να πάμε το επάγγελμα παρακάτω.

Στο τέλος τέλος, όλοι θέλουμε το καλό του κλάδου μας και κανένας δεν περισσεύει. 

Γιώργος Γρηγόρης

Καλή επιτυχία Πέτρο, ευχαριστούμε που είσαι στο ψηφοδέλτιο μας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)