ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Ανδρομάχη Μωροπούλου

Ονομάζομαι Ανδρομάχη Μωροπούλου του Αποστόλου και της Σταματίνας.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ το έτος 2006. Άσκησα επί οκτώ έτη το επάγγελμα της Δικηγόρου, ως μέλος του ΔΣΑ και από το 2016 είμαι Δικαστική Επιμελήτρια διορισμένη στο Εφετείο Αθηνών.

Έχοντας βιώσει δύο διαφορετικά αλλά πρωτίστως αλληλένδετα νομικά λειτουργήματα-επαγγέλματα, επιθυμώ τη διεύρυνση του ρόλου του Δικαστικού Επιμελητή προσδίδοντας ταυτόχρονα το κύρος που αρμόζει στη σοβαρότητα του αντικειμένου του.

Στηρίζω την ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ και πιστεύω στην υλοποίηση του σχεδίου και των προτάσεων της για την επόμενη μέρα. Το μέλλον του επαγγέλματός μας εξαρτάται από την επιθυμία αλλά και τη προσπάθεια όλων μας να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο, το οποίο πρόκειται να φέρει σαρωτικές αλλαγές ιδιαίτερα μέσω της ηλεκτρονικότητας σε όλους τους τομείς.

Οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να πράττουμε με γνώμονα το καλό όλων μας ώστε να παραμένει ο Δικαστικός Επιμελητής αρωγός της απονομής Δικαιοσύνης και της εύρυθμης λειτουργίας της έννομης τάξης της χώρας μας, ως ενεργό μέλος αυτής.

Γιώργος Γρηγόρης

Καλή επιτυχία Ανδρομάχη, μας τιμά η παρουσία σου στο ψηφοδέλτιο μας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)