ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Χαράλαμπος Κοττικιάς

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Κοττικιάς του Νικολάου και είμαι Δικαστικός Επιμελητής Εφετείου Αθηνών.

Διορίστηκα το 2014, αλλά η επαφή μου με το επάγγελμα είναι πολύ πιο παλιά. Προέρχομαι από οικογένεια Δικαστικών Επιμελητών που διατηρεί γραφείο στο κέντρο των Αθηνών εδώ και 35 χρόνια. Ο πατέρας μου Νίκος και ο αδερφός μου Κώστας υπήρξαν εκλεγμένα μέλη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αθηνών με την ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. και μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της.

Έχω σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία – Ηχοληψία και πριν διοριστώ δούλεψα αρκετά χρόνια ως τεχνικός στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Η σχέση μου με την τεχνολογία είναι άριστη και γι’ αυτό ανέλαβα την θέση του Υπευθύνου Εφαρμογών Τ.Ε.Π.(Τεχνολογιών Επικοινωνίας & Πληροφορικής) μετά την εκλογή μου τον Μάρτιο του 2021 στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. Έκτοτε διαχειρίζομαι και ανανεώνω το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και των κοινωνικών δικτύων της παράταξης.

Η αγάπη μου για την τεχνολογία, η επιθυμία μου για ανανέωση στο συνδικαλιστικό τοπίο και η οικογενειακή μου σύνδεση με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου για να θέσω υποψηφιότητα για Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία. Πιστεύω στην λελογισμένη ψηφιακή αναβάθμιση του επαγγέλματος την οποία θεωρώ αναπόφευκτη και είμαι πεπεισμένος ότι με την σωστή χρήση της τεχνολογίας όπου αυτή είναι απαραίτητη, μπορούμε να διορθώσουμε αρκετές παθογένειες του κλάδου και να αποφύγουμε τις παγίδες που αυτή κρύβει.

Και δεν είναι μόνο η ψηφιακή αναβάθμιση η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι και η ανάγκη μας για αξιοπρεπή επαγγελματική επιβίωση για την οποία πρέπει να φροντίσουμε. Με νέα ύλη δίκαια διαμοιρασμένη, τίμιες αμοιβές και καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες.  Γιατί είμαστε νέοι, γιατί είμαστε Δικαστικοί Επιμελητές και η βούληση μας είναι να υπάρχουμε γι αρκετές δεκαετίες ακόμα.

Γι’ αυτό,

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

και

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)