ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Στυλιανός Παναγόπουλος

Συνάδελφε!

Ονομάζομαι Στυλιανός Παναγόπουλος του Νικολάου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών – Πολιτικού Τμήματος- και από το 2009 είμαι Δικαστικός Επιμελητής, αρχικά διορισμένος στο Πρωτοδικείο Βέροιας και στην συνέχεια στο Πρωτοδικείο και κατόπιν Εφετείο Πειραιώς. Στις επικείμενες εκλογές της 12ης Μαρτίου κατέρχομαι για πρώτη φορά ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και επικεφαλής τον εξαίρετο συνάδελφό μας Νίκο Αντωνίου, άξιο διεκδικητή της ηγεσίας του Συλλόγου μας.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θεωρώ ότι δεν χωρούν συναισθηματισμοί και επίκληση του θυμικού των ψηφοφόρων. Τα προβλήματα του Κλάδου μας είναι πολλά και γνωστά και είναι πανθομολογούμενο ότι απαιτείται μεγάλος αγώνας για να επανέλθει το επάγγελμά μας στην πρωτοπορία των εξελίξεων.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων τόσο το ήθος όσο και την γνώση και μεθοδικότητα που διαθέτουν τα στελέχη της προς αυτήν την κατεύθυνση. Η θετική ψήφος στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., αλλά και εμένα προσωπικά, πέρα από την τιμή, είναι μία επιλογή ευθύνης και σοβαρότητας, πέρα από λαϊκισμούς και πελατειακές αντιλήψεις.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου καλούμαστε όλοι και όλες ανεξαιρέτως να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία. Επιλέγουμε τους καλύτερους – επιλέγουμε ένα καλύτερο αύριο για τον κλάδο μας – ψηφίζουμε ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Μετά τιμής

Στυλιανός Παναγόπουλος 

Υποψήφιος Σύμβουλος

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)