ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Παρασκευή (Εύη) Χατζημιχάλη

Ονομάζομαι Παρασκευή (Εύη) Χατζημιχάλη.

Είμαι δικαστική επιμελητρια διορισμένη στο Εφετείο Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο. Ασκώ το λειτούργημα του δικαστικού επιμελητή από το 2015.

Είναι ιδιαίτερη χαρά, τιμή αλλά και ηθική ευθύνη για εμένα η πρόταση του αξιότιμου συναδέλφου και εξαίρετου φίλου Νίκου Αντώνιου να με συμπεριλάβει στην παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ ως υποψήφια συμβουλο του Συλλόγου! Η αποδοχή της πρότασης έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη κ δεύτερη ανάγνωση των όρων της ΠΡΟΣΥΔΕ! Συμπορεύομαι και στέκομαι στο πλευρό της παράταξης και στο πλάι των προτάσεων της! Οι λόγοι που με ώθησαν να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της είναι οι ακόλουθοι:

Πρώτον γιατί η ΠΡΟΣΥΔΕ είναι μια ομάδα με ανθρωπους αξιοπιστους κ αξιόλογους, με ανοικτό κ μυαλό κ εγγυημένο πλάνο!Στοχεύουν σε ένα καλυτερο παρόν με ασφάλεια, σε ένα μέλλον με δείκτες ελπιδοφορους!

Σκοπός κ στοχος ένας χωρος δικαστικός που θα αποτελεί ασπίδα, θα θωρακίζει και θα διασφαλίζει την σταθερότητα του κλάδου μας την ποιοτητα, τις αρμοδιότητες & τον εκσυγχρονισμό που απαιτεί στην τεχνολογία η σημερινή εποχή!

Υπό την αιγίδα της ΠΡΟΣΥΔΕ θα είμαστε σε θέση να λειτουργούμε ως ισότιμοι λειτουργοί στον χώρο της δικαιοσύνης κ της ισοτιμίας!Μετα τις απανωτες αλλαγές, τις αρνητικές παλινδρομήσεις καθώς και τις αντίξοες καταστασεις που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια υποσχόμεθα μια αναδόμηση του χώρου που θα εγγυαται την σταθερότητα και την ασφαλεια των λειτουργών!

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ΠΡΟΣΥΔΕ δήλωναν πάντοτε βροντερό παρόν σε κάθε αίτημα κ απαίτηση των συνάδελφων! Ήταν εκεί σε κάθε ανάγκη λυσης κ επιλυσης θεμάτων κ προβλημάτων!

Ο σκοπος των εκλογών είναι να στελεχωθεί ο συλλογος κ η ομοσπονδία με συναδέλφους αξιοπιστους, διορατικούς, με ζήλο, διάθεση και δυναμική, με πυγμή κ τιμή ώστε να είναι στην πρώτη γραμμή για να διεκδικούν τα δέοντα , για να διασφαλίζουν τα δικαιώματα όλων μας! Να είναι αρωγοί κ η φωνή όλων μας σε καιρούς κωφούς! Να δίνουν λυσεις κ απαντησεις στα ζήτηματα που προκύπτουν!

Στην εως τώρα θητεία μου ως Δικαστική Επιμελήτρια και δη στην περιφέρεια της Ρόδου πολλές φορές βρέθηκα κυριολεκτικά και ουσιαστικά σε απόσταση απο όλα! Ο Νίκος Αντώνιου είναι ο δικός μας άνθρωπος, ο μπροστάρης, ο αγωνιστής, ο διεκδικητής των αιτημάτων μας! Μεσα στα 7 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας όποτε τον χρειαστηκα ήταν πάντα δίπλα μου και πάντα κοντά σε κάθε συνάδελφο!

Ενας λογος επιπλέον που με επηρεάσε στην απόφαση μου για την υποψηφιότητα μου ήταν η απόσταση! Για όλους εμάς που είμαστε σε μια παραμεθόρια περιφέρεια η απόσταση είναι ένα αγκάθι! Με την υποψηφιότητα μου θέλησα να μικρύνω τις αποστασεις και να μεγαλώσω τις στασεις προσφορας και συνεργασίας! Στη δική μας περιφέρεια χρειαζόμαστε ανθρώπους με μεγάλο όραμα κ μεγάλες προοπτικές ώστε να εξουδετερώνουν την απόσταση! Να είναι σε θέση να προωθούν τα αιτήματα μας, να τα επιλύουν κ να τα αναδεικνύουν ως αξια λόγου!

Η επόμενη μέρα θα είναι το επόμενο βήμα της ΠΡΟΣΥΔΕ! Μαζί θα περπατήσουμε στον δρόμο δίνοντας αγώνες κ υποσχέσεις για μια καλύτερη λειτουργία του δικαίου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)