ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Πέτρος Ανδρόνικος

Ονομάζομαι Πέτρος Ανδρόνικος του Ανδρονίκου, είμαι διορισμένος στο Εφετείο Αθηνών με έδρα το Πρωτοδικείο Αθηνών από το έτος 1983 και συμμετέχω στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου μας επί 38 έτη εκ των οποίων τα 32 μέσα από τις τάξεις της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.
Για ακόμη μια φορά η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. μου έκανε την τιμή να με εντάξει στον κατάλογο των υποψηφίων της για την Ομοσπονδία.

Αγαπητοί  συνάδελφοι.
Θεωρώ ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες της τελευταίας εξαετίας καθότι τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τον κλάδο μας έχουν συσσωρευτεί σε υπερθετικό βαθμό με αποτέλεσμα να καθιστούν την άσκηση του λειτουργήματος μας όλο και δυσκολότερη.
Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την ικανότητα της να προβλέπει τις εξελίξεις στον κλάδο μας και όχι να τρέχει πίσω από αυτές και αυτό είναι ορατό μέσα από τα έργα που πέτυχε όπως οι αμοιβές μας καθώς και οι συνεχείς τροποποιήσεις του ΚΠολΔ.
Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. επίσης με το συγκροτημένο πρόγραμμα που παρουσίασε απέδειξε ότι είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να δώσει τις ενδεδειγμένες λύσεις στα ήδη υφιστάμενα προβλήματα του κλάδου, αλλά και σε αυτά που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.
Πιστεύω λοιπόν ότι κάθε ψήφος στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αποτελεί  και ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο μας καθώς και μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.
Μέσα από αυτό το πρίσμα θα συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου ώστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στις εκλογές αυτές.
Τέλος εύχομαι σε όλες τις συνυποψήφιες  και σε όλους του συνυποψήφιους συναδέλφους καλή επιτυχία με στόχο πάντα το καλό του κλάδου μας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)