ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Μαρία – Αφροδίτη Λαγούδη

Ονομάζομαι Λαγούδη Μαρία – Αφροδίτη του Δημητρίου και της Βασιλικής.

Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών, του Πολιτικού Τμήματος και από το 2017 ασκώ το επάγγελμα της Δικαστικής Επιμελήτριας διορισμένη στο Εφετείο Ευβοίας και συγκεκριμένα διατηρώ το γραφείο μου στην Ιστιαία Βόρειας Εύβοιας.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του εξαίρετου συναδέλφου και κυρίως φίλου Νίκου Αντωνίου να συμπορευτώ μαζί του και μαζί με όλη την ομάδα της ΠΡΟΣΥΔΕ στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφια σύμβουλος στο Σύλλογο μας.

Η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση είναι κατά την άποψη μου ίσως από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών, καθώς καθημερινά οι συνάδελφοι ανά την επικράτεια βιώνουμε αλλεπάλληλες δυσκολίες, που αφορούν τόσο την εργασιακή μας ύλη όσο και ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας του Δικαστικού Επιμελητή.

Τόσο οι αλλαγές στο Δικαιϊκό σύστημα κατά της διάρκεια της πανδημίας, όσο και αυτές που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια μας φανερώνουν τώρα περισσότερο από ποτέ την ανάγκη ανάδειξης μιας ηγεσίας με γερά θεμέλια, με συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης και κυρίως υλοποιήσιμες προτάσεις.

Γι’ αυτό το λόγο συμπαρατάσσομαι με υψηλό αίσθημα ευθύνης με τη ΠΡΟΣΥΔΕ, καθώς αποτελεί μια παράταξη που από την αρχή της ιδρύσεώς της έβαλε ως στόχο τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματός μας, την αναδιοργάνωση του Συλλόγου και κυρίως ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε συναδέλφου για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.

Σίγουρα δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι με τη κατάλληλη ομάδα ακόμα και τα άπιαστα όνειρα μπορούν να γίνουν απτά.

Καλή επιτυχία σε όλους με την ευχή το αποτέλεσμα να είναι προς το καλό του κλάδου μας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)