ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Χριστίνα Δεμίρη

Ονομάζομαι Χριστίνα Δεμίρη του Γεωργίου και της Μαρίας, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. το έτος 2003, άσκησα επί δώδεκα έτη το επάγγελμα της Δικηγόρου ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ από το έτος 2017 είμαι Δικαστική Επιμελήτρια διορισμένη στο Εφετείο Αθηνών.

Το 2021 εκλέχτηκα μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. κατόπιν παρότρυνσης του εξαίρετου συναδέλφου Νίκου Αντωνίου και γνώρισα εκ των έσω την προσπάθεια και τον αγώνα τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας του, να αναβαθμίσουν το επάγγελμα και το ρόλο του Δικαστικού Επιμελητή στην ελληνική κοινωνία και να του προσδώσουν το κύρος που του αρμόζει στο νομικό κόσμο, αφήνοντας έτσι μια σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των Δικαστικών Επιμελητών.

Για το λόγο αυτό και στις επερχόμενες αρχαιρεσίες αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί τους και να συνδράμω στο δύσκολο έργο τους θέτοντας υποψηφιότητα συμβούλου του Συλλόγου μας, ο οποίος, μέσα από το πρόγραμμα που παρουσιάζει η ομάδα μας, σε συνδυασμό με μεθοδική δουλειά και κατάλληλη συνεργασία από όλα τα μέλη που θα εκλεγούν, θα καταφέρει να ανακάμψει, να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί, πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο συνάδελφο και την επίλυση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζει.

Οι εκλογές αυτές είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του κλάδου μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, εξαιτίας των αλλαγών που έρχονται παγκοσμίως και συμπαρασύρουν και το δικό μας επάγγελμα.

Γι’ αυτό στις εκλογές της 12ης Μαρτίου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ – ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)