ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Βασίλης Χρήστου

Ονομάζομαι Βασίλης Χρήστου, είμαι Δικαστικός Επιμελητής της περιφέρειας του Εφετείου Πειραιά, όπου και ασκώ για πάνω από 20 έτη το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή.  

Και στις φετινές εκλογές έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος αντιπρόσωπος για την Ομοσπονδία με το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ.

Εντάχθηκα στην παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. από τις πρώτες μέρες μου στον κλάδο, καθώς από τότε πρωτοπορούσε στην πρόοδο του επαγγέλματός, τον εκσυγχρονισμό του και την διαρκή προβολή του Δικαστικού Επιμελητή, ως ιδιαίτερου συνδέσμου μεταξύ της κοινωνίας και της νομικής κοινότητας. 

Σήμερα η αναθεμελίωση του νομικού κόσμου πάνω στις νέες βάσεις της ηλεκτρονικότητας και των Ευρωπαϊκών επιταγών, αναγκαστικά θα διαμορφώσει και τη λειτουργία του δικού μας επαγγέλματος. Η ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. είναι η παράταξη που πρώτη οραματίστηκε, εργάστηκε επ’ αυτού και μπορεί με ασφάλεια να ηγηθεί των Συλλογικών μας Οργάνων προς την κατεύθυνση αυτή.

Η δύναμη βέβαια αυτής της παράταξης δεν είναι άλλη, από όλους εσάς που εμπράκτως μας υποστηρίζετε και μας αναδεικνύετε. Ας εργαστούμε λοιπόν όλοι μαζί στο να διασφαλίσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το επάγγελμά μας. Στόχος μας να επανατοποθετήσουμε  τον Δικαστικό Επιμελητή στη νέα σύγχρονη εποχή στο ύψος που του αρμόζει.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)