Η στιγμή έφτασε, εμείς όμως θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα;

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Προσωπικά ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την δυνατότητα να διεκδικήσω για δεύτερη φορά την θέση του προέδρου του Συλλόγου. Πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα σας έχετε αποδεχθεί το γεγονός ότι κάτι πρέπει ν’ αλλάξει επιτέλους, είτε στην καθημερινότητά σας, είτε στην επαφή σας με το Σύλλογο, είτε στα πρόσωπα που σας εκπροσωπούν.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, πριν τρία χρόνια τέτοιες μέρες, σταθήκατε μπροστά στο ίδιο ακριβώς δίλημμα που βρίσκεστε και σήμερα. Η πλειοψηφία τότε,  αποφάσισε να αφήσει την ίδια ηγεσία στο συλλογικό μας όργανο, με τα ίδια πρόσωπα στις θέσεις ευθύνης, πιστεύοντας ή προσδοκώντας ότι υπήρχε ελπίδα να γίνει κάτι διαφορετικό, να υπάρξει  αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς κυρίες και κύριοι, τίποτα δεν άλλαξε!!  

Με αυτά τα δεδομένα ζητώ από όλους σας να κάνετε κάτι απλό, να επαναφέρετε στη μνήμη σας τους λόγους για τους οποίους δώσατε, πριν τρία χρόνια,  μια ακόμα ευκαιρία  στα πρόσωπα που ανελλιπώς διοικούν το Σύλλογο για πάνω από μια δεκαετία και είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, πως κάθε προσδοκία κατέληξε σε ένα αίσθημα βαθιάς απογοήτευσης.  Σας καλώ, αυτή τη φορά  να μην επαναλάβετε το ίδιο σφάλμα.  Να μου δώσετε την ευκαιρία και παράλληλα τη μεγάλη τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος του Συλλόγου μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι απέναντί σας,  ότι από την επόμενη κιόλας μέρα θα είμαστε όλοι μαζί για να δουλέψουμε με υπευθυνότητα, όραμα και  πλάνο, προκειμένου να επιτύχουμε στόχους που θα δώσουν μια νέα πνοή στο Σύλλογο και θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Να δημιουργήσουμε τις βάσεις για το Δικαστικό Επιμελητή της επόμενης γενιάς, το Δικαστικό Επιμελητή της νέας εποχής.  Η στήριξη της καθεμίας και του καθενός από σας είναι απαραίτητη για να κάνουμε πράξη το όραμα που έχουμε στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. προκειμένου να οδηγήσουμε τον Κλάδο στην ανάπτυξη και στην πρόοδο. Να αναβαθμίσουμε το κύρος και την αξιοπιστία του Νομικού μας Προσώπου.  Να ξανακάνουμε το Σύλλογο «το σπίτι» του/της  κάθε συναδέλφου. Με πρόσωπα που θα ασκούν διοίκηση προς όφελος των πολλών, που θα στέκονται αρωγοί σε κάθε επαγγελματική δυσκολία, σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην επαγγελματική μας καθημερινότητα  άμεσα και αποτελεσματικά.

Δεσμεύομαι προσωπικά απέναντί σας, πως από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες θα αντιληφθείτε τη διαφορά στον τρόπο διοίκησης του Συλλόγου μας, τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, γιατί ο ρόλος ενός Συλλόγου είναι ένας και μοναδικός: «η διασφάλιση των συμφερόντων των μελών του με ισοτιμία και ισονομία».

Είμαι σίγουρος ότι, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα κερδίσουμε κι αυτούς που το προσεχές Σάββατο θα επιλέξουν διαφορετικά, γιατί κι αυτούς τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί κι αυτοί έχουν σκέψεις για το μέλλον, γιατί κι αυτοί ενδιαφέρονται για τον συνάδελφο και αυτό για εμάς στην  ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και για εμένα προσωπικά είναι στοίχημα.

Με την ελπίδα ότι την 20η  Μαρτίου, θα ξημερώσει μία  μέρα δημιουργίας και ελπίδας που όλοι προσδοκούμε, σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να μου εμπιστευτείτε τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας.

Σας περιμένω όλες και όλους να σταθούμε, εσείς κι εγώ, δίπλα δίπλα και να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να πετύχουμε το μεγάλο στοίχημα, να ανεβάσουμε επιτέλους το Σύλλογο στο ύψος που του αρμόζει. Στην κορυφή!

Με εκτίμηση

Νίκος Αντωνίου

Υποψήφιος Πρόεδρος του Συλλόγου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)