ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Ελένη Καπότου

Ονομάζομαι Ελένη Καπότου του Κωνσταντίνου και είμαι Δικαστική Επιμελήτρια του Εφετείου Αθήνας με έδρα το Πρωτοδικείο Αθήνας από το έτος 1995.

Είμαι μέλος της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και την τελευταία τριετία εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, με συμμετοχή σε ομάδες εργασίας  ιδιαίτερα για τα  θέματα του ΚΕΔΕ.

Και στις τωρινές αρχαιρεσίες αποφάσισα να συμμετέχω εκ νέου με το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.  και να στηρίξω αφ΄ ενός ως υποψήφιο Πρόεδρο για το Σύλλογο τον Νίκο Αντωνίου, έναν συνάδελφο με σοβαρότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό και γνώσεις αφ΄ ετέρου την υλοποίηση του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.  για τα έτη 2022-2025 με σκοπό το πρόγραμμα αυτό “…να  οδηγήσει τον κλάδο των Δικαστικών Επιμελητών στην νέα εποχή, την  ψηφιακή, με όραμα ένα Κλάδο που θα προσφέρει  στην Πολιτεία, στην κοινωνία και στην οικονομία υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας”   όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμά μας.

Αποφάσισα να δώσω ένα αγώνα, μαζί με τους υπόλοιπους εξαίρετους υποψηφίους της παράταξης,  με σοβαρότητα, ήθος και αξιοπρέπεια, τονίζοντας τις συνδικαλιστικές διαφορές  που έχει η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. με τις υπόλοιπες παρατάξεις καθώς και  το σχέδιο  – προτάσεις που έχει  η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. για το μέλλον του Δικαστικού Επιμελητή,   προτάσεις για τις οποίες υπάρχει και το αντίστοιχο σοβαρό σχέδιο  υλοποίησής τους  για να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Κλάδο.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.  όλο αυτό το διάστημα των τριών ετών, μέσα σε δύσκολες συνθήκες (covid, φυσικές καταστροφές κ.α.) στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά που όφειλε ο Σύλλογος μας να είχε φροντίσει. Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωνε για την καθημερινότητα ανεβάζοντας άρθρα, χρήσιμα βίντεο και δίνοντας οδηγίες προς τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, διοργάνωσε ημερίδες για ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα  όπως το mydata, ημερίδες για νομικά θέματα  όπως οι τροποποιήσεις του ΚΠολΔ   με την συμμετοχή μάλιστα εξαίρετων προσκεκλημένων.  Τα μέλη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ήταν και είναι παρόντα  όταν ο συνάδελφος αντιμετωπίζει πρόβλημα και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν κάθε στιγμή δίνοντας λύσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Το κύριο μέλημα της παράταξής μας, είναι να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στον κάθε συνάδελφο που μάχεται καθημερινά με τα προβλήματα του κλάδου  και που αισθάνεται ότι ο Σύλλογος τον έχει εγκαταλείψει. Να κερδίσουμε το χαμένο κύρος μας, την αξιοπρέπεια μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και το κυριότερο να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές στον χώρο της Δικαιοσύνης έχοντας στο τιμόνι του Συλλόγου μας άτομα ικανά, να αγωνισθούν γι΄ αυτό.

Στις τωρινές αρχαιρεσίες  είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε τα “κακώς  γενόμενα” , οι αποφάσεις που θα  πάρουμε  θα καθορίσουν το μέλλον μας και ή θα προχωρήσουμε νικηφόρα ή θα μείνουμε στάσιμοι για άλλα τρία χρόνια. Οι θέσεις και οι ιδέες μας είναι μαζί με τις θέσεις, τις ιδέες και το συμφέρον των συναδέλφων μας. 

Με όπλο τις ιδέες μας, τις σύγχρονες προτάσεις μας, τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας, την όρεξη για δουλειά, ζητούμε την ψήφο σας  προς την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. για ένα αύριο στον  Κλάδο  αισιόδοξο και με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Δικαστικό Επιμελητή.

Καλή επιτυχία σε όλους τους  υποψηφίους.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)