ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Αντωνίου Νικόλαος

   Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

   Είναι τεράστια τιμή για μένα να φέρω την ιδιότητα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, μιας από τις πιο ιστορικές παρατάξεις του κλάδου μας. Μιας παράταξης που όχι μόνο δεν έχει φθαρεί από το χρόνο και τις αντιξοότητες με τις οποίες κατά καιρούς έχει έρθει αντιμέτωπη, αλλά αντιθέτως, παρακολουθώντας άγρυπνα τις καταιγιστικές εξελίξεις, διατηρώντας το επίπεδο που της αξίζει, εξελίσσεται συνεχώς και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση και εξασφάλιση των συμφερόντων του Κλάδου μας. 

   Με μοναδικό στόχο, λοιπόν, τη συνέχιση αυτής της επιτυχούς πορείας, επελέγη και η ομάδα των συναδέλφων που στελεχώνει το ψηφοδέλτιό μας. Μια ομάδα που έχει όλα αυτά τα προσόντα που απαιτούνται για να οδηγηθεί στην επιτυχία…. μεράκι, διάθεση, μαχητικότητα, επίπεδο και πάνω από όλα πνεύμα σύμπνοιας και αλληλεγγύης. Δεν θα μπορούσα να έχω πιο άξιους και ικανούς συνοδοιπόρους στο εγχείρημά μας, που δεν είναι άλλο από το να διατηρήσουμε την παράταξή μας αυτό που τόσα χρόνια είναι… μια σταθερή αξία, μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για το σύνολο των συναδέλφων μας.

   Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας: τον Πρόεδρό μας τον Γιώργο Γρηγόρη, τη Βίκη Δεμερτζή, τη Χριστίνα Δεμίρη, τον Αλέξανδρο Δηλανά, τη Σόφη Ιωάννου, την Ιωάννα Κανάκη, την Ελένη Καπότου, τον Στράτο Καραμιχαήλ, τη Βίκυ Καρυτινού, την Αφροδίτη Λαγούδη, τον Ηλία Μούστο, τη Νίκη Μπινιάρη, τον Στέλιο Παναγόπουλο, τον Κώστα Προύντζο, τον Γιάννη Χάμπα, την Εύη Χατζημιχάλη, τον Γιάννη Αλεξανδρή, τον Πέτρο Ανδρόνικο, τον Ηλία Αρκουμάνη, τον Δημήτρη Γέμελο, την Κυριακή Δανιγγέλη, τον Βασίλη Δήμου, τη Μαρία Καρακώστα, τον Δημήτρη Κορδαλή, τον Χάρη Κοττικιά, τον Γιώργο Λιακόπουλο, τον Πέτρο Μακαριάδη, τη Μάχη Μωροπούλου, τη Δέσποινα Νταουλτσίδου, τον Μάριο Πλάκα, τον Δημήτρη Πράσινο, τον Βασίλη Χρήστου, την Άργυ Καράλη, τη Σοφία Μέγα και τη Ρούλα Παναγούλη.       

     Το εγχείρημά μας δεν είναι εύκολο … ιδίως στις δύσκολες συγκυρίες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο, γιατί αυτές οι συνθήκες έχουν οδηγήσει σε γέννηση μικροπολιτικών συμπεριφορών, τις οποίες αναγκαζόμαστε όλοι να αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς. Δεν είναι εύκολο γιατί οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό κι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα επί ποδός πολέμου…

     Θα είναι όμως πιο εύκολο, εφόσον είμαστε μια ομάδα, εφόσον είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι.

    Και με αυτό το διακύβευμα, θέτω εαυτόν στην κρίση σας και θα τολμήσω να ζητήσω απευθυνόμενος προσωπικά προς όλες και όλους τους συναδέλφους μου, που θα προσέλθουν στην κάλπη στις 12 του Μάρτη, να γίνετε για άλλη μια φορά συνοδοιπόροι μας σε αυτό το εγχείρημα, να κρατήσετε δυνατή αυτή την ομάδα της οποίας είστε αναπόσπαστο μέρος…

Γιατί εσείς είστε η αιτία που αγωνιζόμαστε καθημερινά, ήσασταν και είστε η μοναδική κινητήρια δύναμή μας. 

          Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση

Νίκος Αντωνίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)