ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Γεώργιος Λιακόπουλος

Ονομάζομαι ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, είμαι διορισμένος στο Εφετείο Αθηνών με έδρα το Πρωτοδικείο Αθηνών από το έτος 1998 και συμμετέχω στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου μας ως στρατιώτης και όχι μόνο μέσα από τις τάξεις της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Ευχαριστώ αρχικά την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.  που για μια φορά ακόμη μου έκανε την τιμή να με καλέσει και να με εντάξει στον κατάλογο των υποψηφίων της για την Ομοσπονδία.
Συνάδελφοι θεωρώ πως αυτή η τριετία είναι κρίσιμη για τον κλάδο γιατί όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί  περάσαμε πλέον στην πράξη και εφαρμογή των αλλαγών που συζητάμε εδώ και
χρόνια.
Η Παράταξη μας έχει αποδείξει την ικανότητα της να προβλέπει τις εξελίξεις που μας αφορούν προπορευόμενη από αυτές και δεν τρέχει να τις προλάβει!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε δείχνει εκτός από την σοβαρότητα, γνώση και ετοιμότητα γι άλλη μια φορά να δώσει τις λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον και με προτάσεις για αυτά αυτά που έρχονται.

Λοιπόν καμιά ψήφος δεν πρέπει να χαθεί, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο για μια Δυνατή και πλειοψηφική εκπροσώπηση στο Σύλλογο μας καθώς και μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία ώστε η παράταξη μας να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων!


Θα είμαι και εγώ πάνω σε αυτό το άρμα με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου ώστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. να είναι πρώτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές.


Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους .

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)