ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Αλέξανδρος Δηλανάς

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Δηλανάς του Σταματίου και είμαι Δικαστικός Επιμελητής Εφετείου Αθηνών.

Ασκώ το επάγγελμα για περισσότερο από 15 χρόνια και ως εκ τούτου έχω βιώσει όλες τις σημαντικές μεταβολές του Κλάδου. Είναι πια κοινός τόπος ότι έρχονται μεγαλύτερες αλλαγές στο χώρο της Δικαιοσύνης, της οποίας οι Δικαστικοί Επιμελητές αποτελούν βασικό μοχλό για την ορθή απονομή της. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να αφουγκραστούμε τις νέες απαιτήσεις, να προσαρμοστούμε στα νέα αιτήματα και να διεκδικήσουμε συνειδητά το μερίδιο που δικαιούμαστε στη νέα επαγγελματική πραγματικότητα που δημιουργείται.

Ηλεκτρονικότητα, νέα ύλη, συνεργασία με όμορους κλάδους είναι ορισμένα από τα πλέον κρίσιμα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., μέλος της οποίας είμαι από την αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας, έχει συντελέσει έως σήμερα τα μάλα για την εξέλιξη και ενίσχυση του Κλάδου τόσο κατά την διάρκεια της πολυετούς οικονομικής κρίσης και των σοβαρών μεταβολών που αυτή επέφερε στο χώρο της Δικαιοσύνης όσο και κατά την διάρκεια της πανδημίας. Και πάλι σήμερα με το πρόγραμμα και τις προτάσεις που καταθέτει, απαντά στις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος, εκσυγχρονίζει τον Κλάδο και συνάμα μεριμνά για την καθημερινότητα του Δικαστικού Επιμελητή.

Γι’ αυτό στις προσεχείς εκλογές θέτω υποψηφιότητα με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις τον αξιόλογο συνάδελφο Νίκο Αντωνίου, ο οποίος με ήθος, συνέπεια και όραμα έχει υπηρετήσει και υπηρετεί τον Κλάδο.

Καλή επιτυχία σε όλους τους  υποψηφίους

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)