ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Ιωάννης Χάμπας

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ονομάζομαι Ιωάννης Χάμπας του Σπυρίδωνος και της Όλγας και είμαι Δικαστικός Επιμελητής στο Εφετείο Αθηνών διορισμένος από το 2013.

Η  παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. με κέρδισε απ την περίοδο που ήμουν  ακόμη ασκούμενος, ο πύρινος λόγος της, οι αξίες της και το ήθος των μελών της συνδέθηκαν άρρηκτα με τις δικές μου ιδέες και τα πιστεύω και μέχρι σήμερα δικαιώνει την επιλογή μου!

Μακρυά από μικρότητες, λασπολογίες και ανυπόστατες κατηγορίες πορευόταν πάντα με το πνεύμα του νικητή στο στίβο του συνδικαλισμού κρατώντας τον κλάδο σε δύσκολους καιρούς στην αίγλη και στο επίπεδο που επιβαλλόταν να έχει.

Στηρίζω λοιπόν σε αυτές τις σημαντικές για τον κλάδο εκλογές τον συνάδελφο αλλά πάνω απ’ όλα καλό μου φίλο Νίκο Αντωνίου, έναν άνθρωπο που ο λόγος του κάνει ακόμη και τα κωφεύοντα ώτα ορισμένων ν’ακούσουν τα κρίσιμα για τον Κλάδο γεγονότα!!

Κλείνοντας θα ήθελα να εστιάσω στην κρισιμότητα των επερχομένων εκλογών, με την ψήφο μας στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. εκσυγχρονίζουμε τον Κλάδο μας, λέμε ναι στη νέα εποχή και δηλώνουμε ηχηρό παρόν αφήνοντας πίσω μας την εποχή του σκοταδισμού που ερήμωσε σε γνώση τον Κλάδο και κινδύνεψε ακόμη να τον «αφανίσει».

Η αποχή δεν είναι έκφραση της θέλησης αλλά παραδοχή της ήττας, την 12η Μαρτίου θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τη νέα εποχή, την εποχή της αλλαγής και της προόδου.

Καλή δύναμη.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)