ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Στράτος Καραμιχαήλ

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,

   Στις επικείμενες εκλογές συστρατεύομαι ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.  και με τον καλό φίλο μου Νίκο Αντωνίου, άξιο διεκδικητή της ηγεσίας του Συλλόγου μας, αλλά και με εξαιρετικού ήθους, γνώσεων και μαχητικότητας συναδέλφους Δικαστικούς Επιμελητές, που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

    Βιώνουμε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών. Ιδίως η περίοδος της πανδημίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλοι μας, απέδειξαν ότι οι επερχόμενες εκλογές πρέπει να αποτελέσουν ορόσημο για να μπορέσει να επανέλθει το λειτούργημά μας στη θέση που του αξίζει.

    Αυτό απαιτεί έναν σύγχρονο Σύλλογο, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις του σήμερα, μπροστά από τις εξελίξεις, αλλά πάντοτε δίπλα στον κάθε συνάδελφο, απαγκιστρωμένο από λαϊκισμούς, συντεχνιακές αντιλήψεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.  

    Πέρα από την φροντίδα και την μέριμνα των του οίκου μας, δεν λησμονούμε ότι ο Δικαστικός Επιμελητής είναι φύσει και θέσει υπερασπιστής του Κράτους Δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Μετά τιμής

Στράτος Καραμιχαήλ 

Υποψήφιος Σύμβουλος 

Δικαστικός Επιμελητής Εφετείου Αθηνών

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)