ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Γεώργιος Γρηγόρης – Γληγόρης

Κυρίες και κύριοι – αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στην πορεία της έως σήμερα, είναι αυτή που πρότεινε, εργάστηκε και πέτυχε ιστορικές μεταρρυθμίσεις στον Κλάδο μας.

Είναι η παράταξη που πρώτη στον κλάδο εισήγαγε τη διαδικτυακή Δημοκρατία, διενεργώντας άψογα, πολλαπλές  και αδιάβλητες ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.

(Δυστυχώς η πρόταση της για εφαρμογή τους και στον κλάδο μας σε αυτές τις εκλογές, συνάντησε τοίχο)

Είναι η παράταξη που  χρησιμοποιώντας καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία έσπασε τη μοναξιά τους μήνες της απομόνωσης, δίνοντας επιπλέον δυνατότητες επικοινωνίας.

Η παρέα που με σύγχρονες μεθόδους και διαδικτυακά σεμινάρια έλυσε τις απορίες σε κάθε νέο θέμα που ανέκυπτε.

Το τηλέφωνο που κάθε φορά, σε κάθε δύσκολη στιγμή, μπορούσες να καλέσεις για να λυθούν οι όποιες απορίες.

Η ιστοσελίδα που έβρισκες πάντα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Είμαστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και  δεν φοβόμαστε την έλευση των νέων τεχνολογιών στο χώρο του Δικαίου, δεν κρύβουμε το κεφάλι μας κάτω από την άμμο, περιμένοντας να περάσει το κακό και ξέρουμε πως  η λελογισμένη ενσωμάτωσή τους στη λειτουργία μας μόνο οφέλη θα έχει για τον Κλάδο μας.

Είμαστε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και ποτέ δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο για το σύνολο των Επιμελητών, ακόμα κι αν στο διάβα αυτής της προσπάθειας μπορεί να υπάρξουν και αποτυχίες.

Γιατί η Απαισιοδοξία ποτέ δεν κέρδισε καμία μάχη, γιατί η μοναδική μάχη που δεν κερδήθηκε είναι αυτή που δεν δόθηκε κι έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε στο μέλλον.

Είμαι ο Γεώργιος Γρηγόρης – Γληγόρης του Άλκη Ηλία, Πρόεδρος αυτής της ιστορικής Παρατάξεως.

Ήδη από το 2016 με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας εκλέγοντας με, με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αντιπρόσωπο στην Ο.Δ.Ε.Ε., ενώ έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Δικαστικών Επιμελητών (2015-2018) και σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος τόσο στο Σύλλογο, όσο και στην Ομοσπονδία.

Την περίοδο 2022 – 2025, πρέπει να εργαστούμε ώστε να εξαλείψουμε τις παθογένειες που ταλανίζουν τον κλάδο μας, έχοντας ως στόχο  τη μετάβαση στον Δικαστικό Επιμελητή της ψηφιακής εποχής.

Βασική προϋπόθεση για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι ο Σύλλογος μας να καταστεί ένα όργανο λειτουργικό, σύγχρονο, χρήσιμο και υποστηρικτικό προς τα μέλη του και με Πρόεδρο του Συλλόγου μας το Νίκο Αντωνίου, είναι δεδομένο πως θα τα καταφέρουμε.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)