Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Αντωνίου

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να απευθύνω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σε εκείνες και εκείνους τους συναδέλφους που πορεύτηκαν εξ αρχής με την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε, αλλά και σε εκείνες και εκείνους τους συναδέλφους που στον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών στήριξαν κάποια άλλη παράταξη, αλλά διέκριναν, στην υποψηφιότητά μου, την καθαρότητα, την ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό των απόψεων και των θέσεών μας και αποτέλεσα την τελική επιλογή τους για τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας.

Τιμώ όμως, και τους συναδέλφους που επέλεξαν να υποστηρίξουν το συνυποψήφιό μου κ. Νικολάου, τον οποίο και συγχαίρω.

Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από την θέση του Προέδρου, δεσμεύομαι απέναντί σας, απέναντι σε όλο το σώμα, ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά.

Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια ώστε ο τρόπος λειτουργίας και διοίκησης του Συλλόγου να εδράζεται σε ένα πνεύμα συνεργασίας και συμπόρευσης με όλες και όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους σας, ανεξαρτήτου παρατάξεως, με σκοπό το μέγιστο δυνατό θετικό αποτέλεσμα για κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο, για την επίλυση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που θα ανακύπτει.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να αναγεννήσουμε το Σύλλογο μακριά από διχασμούς, λαϊκισμούς και ακρότητες.

Σε αυτό προσβλέπω και αυτό θα επιδιώξω.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Νίκος Αντωνίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)