Ημέρα της Γυναίκας

Image201503081102

Συναδέλφισσες,

Σίγουρα δεν πιστεύουμε πως οι γυναίκες πρέπει να γιορτάζουν μόνο μια φορά το χρόνο για όσα έχουν πετύχει και έχουν προσφέρει στην κοινωνία μας, η αναγνώριση και ο σεβασμός πρέπει να είναι καθημερινή από το συνάδελφο, τον εργοδότη, το σύζυγο τον φίλο, τον πατέρα και γενικά τον αντρικό πληθυσμό που πρέπει ισότιμα να τις αντιμετωπίζει. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. θέλει να σταθεί λίγο στη γυναίκα – δικαστική επιμελήτρια που ο ρόλος της λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματός μας είναι ακόμη δυσκολότερος. Σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα όχι μόνο εδραιώθηκε με την αξιοπρεπή παρουσία της αλλά βοήθησε και στην αναβάθμισή του αγωνιζόμενη και μέσα από το συνδικαλιστικό στίβο φέρνοντας την διαφορετική αισθητική που μας έλειπε, νέα πνοή και φρέσκες ιδέες στον Κλάδο μας, ιδέες που σίγουρα μπορεί να «γεννήσει» μόνο ένα γυναικείο μυαλό! Με θέληση, θάρρος, αποτελεσματικότητα, απολύτως ισότιμα με τους άντρες συναδέλφους αντιμετωπίζει τους καθημερινούς κινδύνους σε επιδόσεις και εκτελέσεις και παράλληλα ανταποκρίνεται με θαυμαστή αντοχή στις αναρίθμητες υποχρεώσεις και ευθύνες της σαν μάνα, νοικοκυρά και σύζυγος. Κυοφορεί τα παιδιά της και είναι ενεργή σχεδόν μέχρι το τέλος κάτω από αντίξοες επαγγελματικά συνθήκες για μια έγκυο και ακόμη κι έτσι τα καταφέρνει, συνεχίζει να τα καταφέρνει και με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται όταν πρέπει να θηλάσει, να σταθεί δίπλα στα παιδιά της τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, να βιώσει όπως δικαιούται το θαύμα της μητρότητας, συνεχίζει καθημερινά να αγωνίζεται πληρώνοντας ως τίμημα πολλές ώρες απουσίας από τα παιδιά που με κόπο έφερε στον κόσμο, για να πολεμήσει για έναν καλύτερο δικό τους κόσμο!! Είναι σίγουρο πως πλέον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το επάγγελμά μας χωρίς αυτές τις άξιες γυναικείες παρουσίες που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τις απεριόριστες ικανότητές τους, άλλωστε αυτό γίνεται απόλυτα κατανοητό αν κάνουμε μια αναδρομή στο πάλαι ποτέ «ανδρικό» παρελθόν του Κλάδου, πιστεύουμε λοιπόν πως πρέπει να ανέβουν ακόμη ψηλότερα και στην ιεραρχία και στην εκτίμησή μας, γιατί πολύ απλά ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Χρήστος Μότσος

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες που ομορφαίνουν την ζωή μας. Ούτως ή άλλως πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα κρύβεται μία σπουδαία γυναίκα. Και ειδικά εσείς που επιλέξατε ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα σαν και το δικό μας, χωρίς ωράριο, χωρίς ποιότητα ζωής, αξίζετε διπλά. Καλό κουράγιο και εύχομαι να δούμε και γυναίκα Πρόεδρο……. Χ.Γ.Μ.

Νίκος Αντωνίου

http://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc

Αφιερωμένο εξαιρετικά στις: ΜΑΡΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΛΕΝΗ, ΣΤΕΛΛΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ, ΙΣΑΒΕΛΛΑ, ΚΙΚΗ, ΙΛΙΑΝΑ, ΑΡΓΥΡΩ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΑ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΛΓΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΑ, ΣΟΦΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΑΝΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΘΕΑΝΩ, ΜΑΝΘΩ, ΕΥΘΥΜΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ…………….
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε.
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΥΛΑΚΗ

ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΒΡΕ ΠΙΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)