Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου ΜΑΣ

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο στόχος του Συλλόγου ΜΑΣ όταν εξαγγέλλεται αποχή από τον ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι η πτώση της … υποτελούς κυβέρνησης ή να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως διατείνεται εκτός των άλλων ευτράπελων αλλά και επικίνδυνων για τον κλάδο μας ο Χαλκιαδάκης. (Είναι για όλους μας αυτονόητο ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός Ν.Π.Δ.Δ. Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών).

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας πήρε για πρώτη φορά στις 6-12-2014 μία γενναία απόφαση: Αποχή διαρκείας, παρ’ ότι γνωρίζαμε ότι οι αποχές διαρκείας είναι δίκοπο μαχαίρι για έναν κλάδο που δεν μπορεί να τις αντέξει. Η αποχή θα άρχιζε στις 10-12-2014. Ποιο ήταν το σκεπτικό μας και ο στόχος μας; Η μεγαλύτερη δυνατή πίεση, κυρίως για τον Κ.Πολ.Δ., του οποίου η συζήτηση θα άρχιζε στη Βουλή στις 16-12-2014. Αν η συζήτηση θα είχε αρχίσει την ημερομηνία αυτή, ο Κώδικας θα ψηφιζόταν μέχρι τουλάχιστον στις 19 με 20 Δεκεμβρίου και εκ των πραγμάτων η αποχή διαρκείας θα είχε τελειώσει, είτε είχαμε πετύχει διορθώσεις στον Κώδικα, είτε όχι.

Οι λόγοι αυτοί μετά τις εξελίξεις για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και μετά την συνάντησή μας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης εξέλιπαν. Διότι κανένα νόημα δεν θα είχε η συνέχισή της από την στιγμή που η συζήτηση για τον Κ.Πολ.Δ. δεν θα άρχιζε. Στη συνέχεια είτε θα άρχιζε στα μέσα Γενάρη (εφ’ όσον εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας), είτε θα πήγαινε ενδεχομένως στα … συρτάρια σε διαφορετική περίπτωση: (Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνάντηση που είχαμε με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μας απάντησε ότι σε περίπτωση που αναλάβουν την εξουσία θα αποσύρουν το νομοσχέδιο).

Ως γνωστόν η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας με συντριπτική πλειοψηφία (2 φορές) (και όχι ο Πρεκετές), καθώς και οι υπόλοιποι Σύλλογοι της χώρας έπραξαν με σύνεση και ανέστειλαν την αποχή. Τα πολεμοφόδια της αποχής τα κρατήσαμε για την ενδεχόμενη συζήτηση του Κ.Πολ.Δ. στα μέσα Γενάρη και δεν θέλαμε να τα εξαντλήσουμε μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου ή ακόμα παραπέρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα. Θα ήταν άσφαιρες ντουφεκιές.

Σημειώνουμε ότι ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων εγκλωβίστηκε στην απόφαση που έλαβε με το δημοψήφισμα και οι δικηγόροι δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Θα έπρεπε να αναστείλουν την αποχή τους με νέο δημοψήφισμα. [Σημείωση: Έτσι για την ιστορία. Στις προτάσεις των δικηγόρων προς το Υπουργείο για τις παρατηρήσεις του στον Κ.Πολ.Δ. βλέπουμε: Άρθρο 960: Η κατάργηση του άρθρου 960, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 973, καταργεί τις περιλήψεις κατασχετήριας έκθεσης (τα λεγόμενα επαναληπτικά προγράμματα), ρύθμιση που πιστεύουμε ότι κινείται στην σωστή κατεύθυνση, καθώς περιορίζονται τα άσκοπα έξοδα εκτέλεσης του οφειλέτη!!]. Να ληφθεί υπ’ όψη ακόμα ότι για τους δικηγόρους είναι κλειστά τα δικαστήρια το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Οι δικαστικοί επιμελητές όμως, ως γνωστόν, στο τέλος του χρόνου πρέπει να εργαστούν για πολλούς και διάφορους λόγους και όχι μόνο για τις παραγραφές.

Η συνέχιση λοιπόν της αποχής μας θα γινόταν μόνο για να ηδονίζονται και να παίζουν συνδικαλιστικά παιχνίδια κάποιοι με ανόητες, φθηνές, αριστερίστικες πρακτικές και κάποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν πρακτικές συνδικαλιστικές μιας άλλης ξεπερασμένης εποχής.

Και αυτό έγινε στο Σύλλογό μας Οι Χαλκιαδάκης και Μήτσης σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο κλάδο πήραν μία απόφαση ακατανόητη, διχαστική, διασπαστική που ευτελίζει διεκδικητικούς αγώνες.

Συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του κλάδου μας, ο Σύλλογος να μην σέβεται απόφαση του ανωτάτου οργάνου σε εθνικό επίπεδο των δικαστικών επιμελητών που είναι η Ομοσπονδία, για θέματα που αφορούν όλο τον κλάδο, και να γράφονται επίσης απίστευτες ανοησίες για τα όργανα του κλάδου που προκαλούν απέχθεια σε κάθε εχέφρονα συνάδελφο.

Η αντίθετη αυτή απόφαση θα αποτελεί μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Συλλόγου μας. Του Συλλόγου μας που σήμερα μία περιστασιακή πλειοψηφία τον οδηγεί στην ανυποληψία.

Για την περιστασιακή αυτή πλειοψηφία και τον «Πρόεδρο του Συλλόγου» φταίμε και εμείς ως παράταξη, που σας τον «στείλαμε» (το ομολογούμε γιατί μας κατηγορείτε γι’ αυτό), και σας ζητάμε συγγνώμη.

Εδώ να κάνουμε μία παρένθεση και να σας πούμε ότι ο Μήτσης από την στιγμή που έστηνε «παράγκα» μέσα στην ΠΡΟΣΥΔΕ για λόγους που θα σας αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή, δεν θα μπορούσε να είναι πλέον μαζί μας.

Τί κατάφεραν λοιπόν οι Χαλκιαδάκης και Μήτσης μέχρι τώρα με τις ανήκουστες μονομερείς αποφάσεις ενός μόνο Συλλόγου, περί συνέχισης της αποχής;

Ούτε βεβαίως να διώξουν την … Κυβέρνηση, ούτε να δίνουν λύσεις για τον Κ.Πολ.Δ., ούτε βεβαίως για τις οφειλές του Δημοσίου ,ούτε θα βρούν λύση στο … ασφαλιστικό, ούτε θα αποτρέψουν οι ίδιοι την απαγόρευση κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, ούτε … ούτε …

Κατάφεραν όμως να φέρουν σε αμηχανία τους συναδέλφους της Αθήνας και άλλους συναδέλφους Εφετείων (που ανήκουν στο Σύλλογο) να έχουν αγανακτήσει και οργισμένους να θέλουν να φτιάξουν δικούς τους Συλλόγους και να ξεσπούν δικαίως σε όλους μας. Και εξευτέλισαν την ιερή έννοια της αποχής. Διότι, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του Συλλόγου της Αθήνας ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ. Και οι υπόλοιποι που πάνε στο Σύλλογο για άδειες, παίρνουν υπογραφές για το σύνολο των επιδόσεων, ακόμη και για … εξώδικα!!

Ο Χαλκιαδάκης εκεί στόχευε και πέτυχε το σκοπό του. Μία απίστευτη «βαβούρα» που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα φθηνών, αριστερίστικων (όχι αριστερών) πρακτικών, για να έχει λόγο συνδικαλιστικής ύπαρξης. (Χαρακτηριστικό είναι ότι υποστήριζε ότι η αποχή πρέπει να συνεχιστεί μόνο μέχρι την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου γιατί … φοβόταν ότι θα μας γέλαγε ο Υπουργός και θα άρχιζε τότε την συζήτηση του νομοσχεδίου -τάχα- αιφνιδιάζοντάς μας).

Θα περίμενε κανείς έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες και να ενδιαφερθούν για το καλό του κλάδου αν τους έχουν απομείνει έστω και ψήγματα συνδικαλιστικής ευθιξίας.

Συνάδελφοι

Σας καλούμε να αξιολογήσετε τέτοιου είδους άθλιες πρακτικές, να τις απομονώσετε με την σοβαρότητα που αρμόζει πάντα σε δημόσιους λειτουργούς και να κρατήσετε τις δυνάμεις σας για αγώνες που θα ακολουθήσουν. Με την ενότητα του κλάδου να είναι αδιαπραγμάτευτη και μακριά από αυτές τις πρακτικές.

ΥΓ 1. Απάντηση ως Πρόεδρος της ΟΔΕΕ: Οι ύβρεις από ανυπόληπτους ή αναξιόπιστους «συνδικαλιστές» προς εμένα είναι ΕΠΑΙΝΟΣ. Πάει να πεί πως σωστά κάνω, με δημοκρατικές διαδικασίες, τη δουλειά μου. Εάν αντίθετα, οι ίδιοι, με «επαινούσαν» έπρεπε να προβληματιστώ διότι σίγουρα κάτι θα είχα κάνει λάθος.

ΥΓ 2. Απάντηση ως Πρόεδρος της ΠΡΟΣΥΔΕ: Ο συνδικαλισμός δεν είναι επάγγελμα. Είναι αποστολή. Στη διαδρομή αυτής της αποστολής μπορεί να βρείς μπροστά σου “φασιστοειδή με προβιά αριστερίστικη”, που επιθυμούν, με φασιστικό πάντα τρόπο, να σε ποτίσουν ρετσινόλαδο. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ όμως τα φασιστοειδή τούτα, δεν τα φοβάται. Τ α  π ε ρ ι φ ρ ο ν ε ί.

ΥΓ 3. Απάντηση ως Θύμιος: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Οι συμπεριφορές αυτές ανήκουν στην σφαίρα του ακατανόητου ή … της ψυχιατρικής. Νόμιζα ότι σου είχαν απομείνει ψήγματα, όχι μόνο συνδικαλιστικής αλλά και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Να μην ξεχάσω. Πέρασε και από την «παράγκα» να σε κεράσουν το … κάτι τις τους!!

Ευθύμιος Πρεκετές

Κωνσταντίνος Τσάλας

«Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν».

(Οι πόλεις χάνονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια τους κακούς από τους καλούς).

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ

Νίκος Αντωνίου

Πρόεδρε,

Με κάλυψες απόλυτα με την απάντησή σου σαν Νίκο, σαν μέλος της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και σαν Γραμματέα της Ο.Δ.Ε.Ε., πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να γίνει κατανοητή από τους στενόμυαλους και λαϊκιστές συνδικαλιστές που απευθύνεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι θα καταλάβουν το «παιχνίδι» που παίζεται και αναρωτιέμαι τελικά μήπως πρέπει να αφήσουμε το χρόνο να το αποκαλύψει και να μην ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους. Όσον αφορά την αποχή, Κε Χαλκιαδάκη, την ήθελες έστω και εκφυλισμένη, όπως δήλωσες στη Γραμματεία της ΟΔΕΕ στη Θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι γιατί άραγε? Για να «πουλάτε» στους συναδέλφους άδειες για επίδοση ακόμη και εξωδίκων εγγράφων χωρίς καθόλου έλεγχο προθεσμιών ή παραγραφών με απώτερο σκοπό να τους κάνετε να αισθάνονται υποχρέωση απέναντί σας προκειμένου στις ερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν τη Συμμαχία σας? Πιστεύετε ότι θα εμπιστευτούν έναν συνδικαλιστή που για να κάνει «συνδικαλιστικό θόρυβο» απαξιώνει τα Πρακτικά που τηρούνται στην ΟΔΕΕ, αμφισβητεί τον εκλεγμένο με απόλυτα νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο Πρόεδρό της και τελικά δεν διστάζει (για να ευχαριστήσει και τους συμμάχους του) να απαξιώσει και την ίδια την Ομοσπονδία? ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ………..

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημήτρης Γέμελος

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός συνδικαλιστικού αμοραλισμού χωρίς προηγούμενο. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί, παρά τις όποιες συνδικαλιστικές διαφορές, για τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου είχα σχηματίσει την άποψη ότι διέθεταν ένα ειδικό βάρος και ότι τουλάχιστον λειτουργούσαν θεσμικά, κάτι που από τα γεγονότα διαψεύδεται πανηγυρικά.
Όλοι μας, αυτές τις μέρες, παρατηρήσαμε μια απίστευτη προχειρότητα και μια αίσθηση πανικού που έχει κυριεύσει τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς βομβαρδιζόμαστε από sms και e-mails που αυτοαναιρούνται (θυμίζω τη διευκρίνιση με sms ότι το δημοψήφισμα είναι ανεξάρτητο από την απόχη που είχε ήδη προκηρυχτεί στις 24.11 και σκοπό είχε τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης του συλλόγου), με αποκορύφωμα αυτά της 12ης Δεκεμβρίου με τα οποία ενημερωθήκαμε ότι «Μετά το Δημοψήφισμα κτλ» ο Σύλλογος αποφάσισε 48ωρη αποχή για την Δευτέρα και την Τρίτη. Βασιζόμενος, λοιπόν, ο Σύλλογος σε μία διαδικασία που δεν προβλέπεται από πουθενά, αποφασίζει αντίθετα από Ε.Γ. της Ομοσπονδίας και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας είχε αποφασίσει την αναστολή της αποχής. Νέο sms την 16η Δεκεμβρίου για συνέχιση της αποχής για τις 22-23-24 και 29 Δεκεμβρίου και διαρροές ότι είναι νέα αποχή δεν έχει σχέση με αυτή που ανέστειλε η ομοσπονδία και γίνεται πρωταρχικά για τα οφειλόμενα στους συναδέλφους που δουλεύουν με ΚΕΔΕ.
Συνάδελφοι, η αλήθεια είναι ότι η διεξαγωγή ενός «γκάλοπ», όπως ονόμασε το «δημοψήφισμα» ο Χαλκιαδάκης, θα έπρεπε κατ´ αρχήν να προβλεπόταν από τον κώδικά μας ή έστω να είχαν συμφωνηθεί οι διαδικασίες ψηφοφορίας-φυσικής ή ηλεκτρονικής- (αφού με άλλο sms μάθαμε ότι ψηφίζουμε και ηλεκτρονικά), η φύλαξη της κάλπης (μιας και παρέμεινε 2 βράδια στα γραφεία του συλλόγου), η καταμέτρηση, η εφορευτική επιτροπή και το ποσοστό συμμετοχής σ’ αυτό προκειμένου να έχει υπόσταση το αποτέλεσμα κ.α.
Η αλήθεια, επίσης, είναι ότι εάν ο Σύλλογος ήθελε πραγματικά να πλήξει την κυβέρνηση και να σταθεί δίπλα στους πολίτες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χαλκιαδάκη, δεν θα παρείχε αφειδώς άδειες προκειμένου να εκτελεστούν παραγγελίες του Δημοσίου και θα άφηνε να παραγραφούν οι οφειλές, προκαλώντας έτσι ουσιαστική βλάβη στην κυβέρνηση.
Και τέλος, η αλήθεια είναι, ότι ο καταγγέλλων για πραξικοπηματία τον Πρεκετέ θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο στον κόκκινο καθρέφτη του, γιατί νομίζει ότι με το 18,5 % στις τελευταίες εκλογές (ποσοστό σεβαστό και διόλου ευκαταφρόνητο ) θα διοικεί το σύλλογο και την ομοσπονδία ή να στρέψει το βλέμμα του σ’ αυτούς που νομίζουν ότι το ποσοστό της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ στις εκλογές του 2013 είναι αυστηρά δική τους επιτυχία. Ας πληροφορηθεί, λοιπόν, ότι στη χώρα και στον κλάδο ακόμα λειτουργεί η δημοκρατία και διοίκηση ασκεί η πλειοψηφία.
Θα ήθελα τέλος να απευθύνω (αν και νεότερος) μια συμβουλή στον Χαλκιαδάκη, που νομίζει ότι κατέχει την πραγματική αλήθεια και μέσα από την «ενωτική» του γραφή απαξιώνει συνεχώς τον πρόεδρο, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της παράταξης μιλώντας για νεκραναστάσεις, αρρωστημένες παρατάξεις κ.α. Σύντροφε Γιάννη, …πέφτει μόνο αυτός που τρέχει. Όποιος σέρνεται δεν πέφτει ποτέ.
Υ.Γ. Ειλικρινά εύχομαι η αποχή μας να είχε τη δύναμη εκτός από το να ρίξει την κυβέρνηση, να μπορούσε να εξαλείψει την παγκόσμια φτώχια, να βρει την θεραπεία του Έμπολα και να πραγματοποιήσει επιτέλους την ευχή κάθε υποψήφιας «miss» για παγκόσμια ειρήνη.
Μαζί με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και μια ευχή για γιορτή των Φώτων, καλή Φώτιση σε όλους

Μαρία Μπρουζούκη

Πρόεδρε,
Ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω ενταχθεί σε μία παράταξη η οποία καθημερινά προσπαθεί με ήθος και συνέπεια να ενημερώνει τους συναδέλφους παρουσιάζοντας τα πραγματικά περιστατικά και τους βοηθάει έτσι να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, χωρίς να τους θεωρεί πρόβατα που άγονται και φέρονται από προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες επικίνδυνων συνδικαλιστών που ονειρεύονται προεδρικές καρέκλες και στο βωμό αυτό θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και αδιαφορούν παντελώς για τον Κλάδο. Ποιός απ’ αυτούς θα είχε παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο ενώ διαφαινόταν ολοκάθαρα η νίκη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στις εκλογές? (Το έκανε ο Πρεκετές όταν παρέδωσε στον Μήτση και παρέμεινε μόνο Πρόεδρος της Παράταξης το 2010). Μήπως παραιτήθηκε κανείς από τη θεσούλα του στο Σύλλογο ενώ παραιτήθηκαν από την Παράταξη με την οποία είχαν εκλεγεί? Όχι βέβαια! Έχουμε αναρωτηθεί γιατί? Είναι άραγε κατάπτυστος ο Πρεκετές και εμείς όλοι που ανήκουμε σ’ αυτή την παράταξη η οποία κατάφερε όσα έχουμε βιώσει επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια παλεύοντας χωρίς φανφάρες και λαϊκισμούς? Και βέβαια έχουν γίνει λάθη αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει, όσους έχουμε μείνει στην Παράταξη τουλάχιστον, ότι ζημιώσαμε τον Κλάδο για προσωπικά μας οφέλη, ότι δεν είπαμε την αλήθεια ακόμη κι όταν αυτό θα μας έβλαπτε συνδικαλιστικά. Αρκεί μόνο με ψυχραιμία κάποιος να διαβάσει τα άρθρα της “κόκκινης γραμμής” και του δικού μας site για να καταλάβει ποιός είναι εμπαθής, φασίστας και λυσσαλέα προσπαθεί ρίχνοντας λάσπη να κατοχυρώσει ψηφαλάκια γιατί προφανώς μόνο έτσι έχει οντότητα και μπορεί να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του. Εμείς συνάδελφοι δεν έχουμε σαν αυτοσκοπό τη νίκη στις εκλογές, αλλά τη δημιουργία νέων στόχων και οραμάτων που θ’ ανοίξουν τον επαγγελματικό και συνδικαλιστικό δρόμο στους νέους κυρίως συναδέλφους, χωρίς να τους τρομοκρατούμε αλλά απλά να τους προβληματίσουμε δημιουργικά για να γίνουν συνοδοιπόροι μας. Ο Πρόεδρός μας έχει δείξει το δρόμο αυτό εδώ και πολύ καιρό και αυτό όπως αποδείχθηκε δεν άρεσε σε κάποιους που θέλουν να είναι πάντα στο επίκεντρο. Συνάδελφοι μην τους πιστεύετε και φοβάστε, να φοβάστε μόνο το συνδικαλιστικό μέλλον που σας προτείνουν…….

Βασίλειος κουτρουμπης

Γιατί τέτοια σπορά τρόμου-ύβρις-χολής, από πλευράς Ριζοσπατικης Παρέμβασης; Μήπως γιατί είναι το μόνο που δεν απαιτεί περισσότερα , και εινα το ποιο εύκολο; (Ανάλογα βέβαια τον τροπο που έχει ο καθένας να σκέφτεται να διαφωνεί και να εκφράζεται)
Ίσως και να είναι αυτό…. Ίσως….
Αλλά ποσό επικίνδυνο είναι δημόσιοι λειτουργεί εκτός από κυνήγι μαγισσών και ύβρεις στο πρόσωπο του προέδρου της ΟΔΕΕ και πρόεδρο της ΠΡΟΣΥΔΕ, να δημοσιεύει επι λέξη “”(με την αποχή .. ) Να μην εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και μέσα από την πτώση της κυβέρνησης, να αποσυρθεί και το ν/σ”””;
Όχι κύριοι…..
Οι Δικαστικοί Επιμελητές συντεταγμένα και σεβόμενοι τους θεσμούς, θα πιέσουμε με την αποχή μας να αποσυρθεί το ν/σ.
Τα υπόλοιπα τα θεωρώ τουλάχιστον επικίνδυνα να εκφράζονται στο όνομα Δημοσιων Λειτουργών.
Η ΠΡΟΥΔΕ και ο Πρόεδρος αυτής έχει αποδείξει με τα έργα της όλα αυτά τα χρόνια την κατεύθυνση που ο συνδικαλιστικός της αγώνας κινείται, και έχει πείσει με τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων ότι προασπίζεται τα συμφέροντα των Δικαστικών Επιμελητών και της Δημοκρατίας.
Κύριοι
Καλό “κυνήγι”, αλλά με αυτόν τον τροπο διεκδίκησης δικαιωμάτων και ύφους άσκησης συνδικαλισμού (αμφισβητώντας εκλεγμένα όργανα και δημοκρατικούς θεσμού) καμία φορά για το αύριο τρομάζω……

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)