ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Χάρισε σε κάθε άνθρωπο το αυτί σου, αλλά σε λίγους τη φωνή σου. Πάρε από τον καθένα την άποψή του, αλλά φύλαξε τη δική σου κρίση.

Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

 H τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον διαρκούς αλληλεπίδρασης, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να γίνονται δημόσια συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, ιδίως σε επίσημο επίπεδο.

 Σας ζητάμε να ανταποκριθείτε με ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις νέες προκλήσεις της εποχής, απαλλαγμένοι από τα παρωχημένα συνδικαλιστικά «βαρίδια» που επιμένουν να ζητάνε την ψήφο μας χωρίς να έχει προηγηθεί καν η στοιχειώδης ενημέρωσή μας!

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την ανταπόκρισή σας και σε αυτή την πρωτοποριακή μας προσπάθεια που ελπίζουμε να στηρίξετε, όπως κάνετε καθημερινά με τη σελίδα μας, και σας ευχαριστούμε ειλικρινά για αυτό∙ μας δίνετε με τον τρόπο αυτό τη δύναμη να συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε το κοινό μας μέλλον και να ανοίγουμε πανιά για ένα καινούριο ταξίδι, στο οποίο πρέπει να συνταξιδεύσουμε…….

 Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία, καταθέσαμε προτάσεις για τον τρόπο υλοποίησης του άρθρου 139 και την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού που χρόνια ταλανίζει τον κλάδο.

 Θέτουμε λοιπόν τα ερωτήματα για διαβούλευση και δημοψήφισμα :

  • Για την πρότασή μας σχετικά με το Άρθρο 139 παρ. 2 Ν 2318/95.
  • Για την πρότασή μας σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Γραμματέας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)