ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Α Ι Τ Η Μ Α

 ΤΩΝ:

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ του Ιωάννη
  2. ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΠΟΤΟΥ του Κωνσταντίνου
  3. ΚΟΤΤΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Νικολάου
  4. ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ του Σωτηρίου

Με την ιδιότητά τους ως εκλεγμένων Συμβούλων στο Δ.Σ.

                                                          ΠΡΟΣ:

                                                    Τον κ. Πρόεδρο  του Δ.Σ.

                                           του  Συλλόγου Αθήνας- Πειραιά-

                                             Αιγαίου-Δωδεκανήσου-Λαμίας-

                                           Βορείου Αιγαίου & Ευβοίας

——————————-

     Aιτούμαστε σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τηλεφωνικά, με θέματα:

  1. Να μας γνωστοποιηθεί εγγράφως με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα, από το προς τη διανομή μέρισμα, σύμφωνα με το άρθρο 48 του ν.1210/72, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου μας.
  2. Τη λήψη απόφασης για έκτακτη ενίσχυση των μελών του Συλλόγου μας από το ανωτέρω κονδύλιο.
  3. Να πραγματοποιηθεί η διανομή μερίσματος έως την Mεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 ανά Εφετειακή Περιφέρεια στα μέλη του Συλλόγου μας.
  4. Να ληφθεί απόφαση και να σταλεί newsletter επειγόντως με την επισήμανση του κατεπείγοντος σε όλους τους συναδέλφους και με προθεσμία ολοκλήρωσης των ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία της ηλεκτρονικής τους πιστοποίησης, προκειμένου να έχουμε όλοι ηλεκτρονική υπογραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις.
  5. Να παρθεί απόφαση, ώστε να κάνει ο Σύλλογος όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πληρωθούν οι συνάδελφοι άμεσα τα οφειλόμενα από ΤΑΧΔΙΚ και Δημόσιο.

      Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων σας παρακαλούμε η συνεδρίαση να γίνει άμεσα και να μην τηρήσουμε την προθεσμία των 15 ημερών που προβλέπει ο Κώδικάς μας, διότι το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης κι αυτό προβλέπεται να ενταθεί τους επόμενους μήνες.

Στις πρωτόγνωρες αυτές στιγμές που βιώνουμε, ο Σύλλογος πρέπει να επικοινωνεί με τα μέλη του και να τα στηρίζει ακόμη και ψυχολογικά, για να αισθάνονται όσο γίνεται ασφαλείς και σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό ακόμη και υπό καθεστώς πανδημίας, άλλωστε αυτό είναι ένα από τα κυριότερα καθήκοντά μας. Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, η ενημέρωση, η στήριξη και οι ενέργειες του Προέδρου είναι στοιχεία ανύπαρκτα και θεωρούμε ότι η στάση του Συλλόγου πρέπει ν’ αλλάξει άμεσα και αποτελεσματικά.

    

ΑΘΗΝΑ 03/04/2020

Μετά τιμής

Οι αιτούντες 

NIKOΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΤΟΥ  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΤΙΚΙΑΣ 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

202004031216

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δυστυχώς ο Σύλλογος για μια ακόμη φορά είναι ανύπαρκτος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου είναι στο χωριό του και δε σηκώνει και το τηλέφωνο του. Τουλάχιστον σε εμένα που τον έχω καλέσει τρεις φορές. Εάν τον βρείτε κάντε τηλεδιάσκεψη.Στη γιορτή μας ξέρει μόνο να τηλεφωνεί και να δίνει ευχές. Αλλά γιατί να απαντήσει στον απλό δικαστικό επιμελητή;
Όσο για τις κινήσεις που έχουν γίνει από τη μεριά Συλλόγου και Ομοσπονδίας δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση, προφανώς θα είναι ανύπαρκτες γιατί αλλιώς θα τις διατυμπάνιζαν. Μάλλον είμαστε η ουρά των δικηγόρων και περιμένουμε να κερδίσουμε κάτι από τις ενέργειες αυτών.
Η μοναδική ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η συμβολή στην προστασία της δημόσιας υγείας και στην ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωναϊού, δεν γίνεται με λόγια αλλά με πράξεις και καλούνται οι συνάδελφοι να υπηρετήσουν πιστά και απαρέγκλιτα την οδηγία, ώστε να αποφευχθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες. Σοβαρά; και η προστασία της δικιάς μας ψυχικής υγείας και επιβίωσης που δεν γίνεται ούτε με λόγια αλλά ούτε και με πράξεις αλλά μόνο με πειθαρχικές και ποινικές απειλές. Αχ συγνώμη μωρέ, τι λέω; Θα πάρουμε τα 600 Ευρώ για το ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης. Συγχαρητήρια.

Καλή δύναμη.

Μετά τιμής

Ιωάννης Μανώλης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)