ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΔΕ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή μας όταν μας ανατίθεται να αναρτήσουμε πρόγραμμα διεξαγωγής πλειστηριασμού που επισπεύδει η Α.Α.Δ.Ε. είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

  1. ΠΡΩΤΑ Θα αποστέλλει η επισπεύδουσα Δημόσια Υπηρεσία στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων (fax:210-5296188 υπ’ όψιν κ. Ζαμάνογλου), επιστολή-εντολή επίσπευσης με τα στοιχεία του/της Δικαστικού/ής Επιμελητή/τριας στον/ην οποίο/α έχει ανατεθεί η δημοσίευση (έχει εκδοθεί από την Α.Α.Δ.Ε. υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται ρητά ότι η ανάρτηση γίνεται ΑΔΑΠΑΝΩΣ για το Δημόσιο.
  2. Αφού λάβει το fax η κ. Ζαμάνογλου, συνδεόμαστε στην ιστοσελίδα deltio.tnomik.gr  με τους προσωπικούς κωδικούς που έχουμε λάβει από το Τ.Ν. και συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Να επισημάνω ότι όταν εκπλειστηριάζονται περισσότερα ακίνητα με το ίδιο πρόγραμμα είναι προτιμότερο να μην συμπληρώνουμε το πεδίο «τιμή πρώτης προσφοράς» γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να καταχωρηθεί πάνω από μία,  άλλωστε το πεδίο είναι προαιρετικό. Aφού συμπληρώσουμε την πλατφόρμα, πατάμε την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ» και αφού το ελέγξουμε για μια ακόμη φορά, πατάμε την ένδειξη «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ».
  3. Τέλος, καλούμε την κ. Ζαμάνογλου, η οποία είναι αρμόδια για τις δημοσιεύσεις κατά ΚΕΔΕ, στο τηλ. 210-5296197 και την ενημερώνουμε για την οριστικοποίηση της δημοσίευσής μας, οπότε αυτή κάνει έναν τελευταίο έλεγχο και «ανεβάζει» στην ιστοσελίδα το κείμενο της δημοσίευσής μας.

 

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, εξυπηρετείται καλύτερα και η αρμόδια υπάλληλος, οπότε η ανάρτησή μας πραγματοποιείται άμεσα και σίγουρα.

 

Σας επισυνάπτω υπόδειγμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ κατά ΚΕΔΕ σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, προκειμένου να διευκολυνθείτε αν σας ανατεθεί η σύνταξή του.

Μαρία Μπρουζούκη

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)