ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

Επειδή έχουμε δεσμευθεί πως θα ενημερώνεστε για όλα τα συμβαίνοντα – φανερά ή κρυφά – και επειδή κάποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν ψεύτες ή τρελούς, διαβάστε παρακάτω:    Εστάλη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ της χώρας το κάτωθι έγγραφο:

P1

Στη συνέχεια εκδόθηκε και απεστάλη προς όλους τους Συλλόγους το κάτωθι έγγραφο:

P2

Τίθενται λοιπόν τα αμείλικτα ερωτήματα:

 • Γιατί ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ εστάλη τέτοιο έγγραφο ;!;
 • Ποιος ιθύνων νους το σκέφτηκε και κυρίως γιατί ;;;
 • Ποιός θέλει να ανοίξει το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή ;;;
 • Σε τι και σε ποιους ακριβώς θα είναι χρήσιμη αυτή η πληροφορία ;;;
 • Μήπως “κάποιοι” σκέφτηκαν πως αφού οι υποψήφιοι είναι σαφώς λιγότεροι από τις κενές θέσεις να μην γίνουν οι εξετάσεις και τις θέσεις να καταλάβουν οι υποψήφιοι με μια απλή κανονιστική πράξη (υπουργική απόφαση) και μέσα εκεί να χώσουμε και την παράταση της μεταβατικής διάταξης ;;;
 • Ποιός θέλει να καταργήσει τις εξετάσεις [και] δια των οποίων διασφαλίζεται ο κλειστός αριθμός των οργανικών θέσεων ;;; Συνεχής επιδίωξή μας ήταν η μείωση των οργανικών θέσεων. Άλλαξε κάτι ;;;
 • Ποιος απεργάζεται την καταστροφή μας ;;; Ποιος πασχίζει να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ;;;
 • Eνώ είχε – στο παρελθόν – κλειδώσει το κεφάλαιο απελευθέρωση του επαγγέλματος, ποιος το φέρνει από την πίσω και (πάντα) ύπουλη πόρτα ;;; Κι αν ακόμα κάποιος ήθελε ισχυρισθεί πως προσωρινά θα ισχύσει, έχουμε να του πούμε: ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ !!!
 • Σέβεται κανείς τις δομικές επιτυχίες του Κλάδου μας ;;;
 • Ο ΚΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;; ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ [Σύλλογοι και Ομοσπονδία] ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;; θα αντιδράσει κανείς ;;; Θα ερευνήσει το θέμα και θα μας ενημερώσει ;;;
 • Ο Σύλλογος της Αθήνας πότε – ακριβώς – το έλαβε και τι ενέργειες έχει ήδη κάνει ;;; (Και οι επτά [7] άλλοι Σύλλογοι το έλαβαν]. {δεν ξέρουμε αν κάποιοι – εντελώς αθώα ή επιπόλαια– έχουν ήδη απαντήσει}.

       Οφείλουμε να συγχαρούμε την Προϊσταμένη του Τμήματος που σε χρόνο άμεσο ανακάλεσε αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.     Τα ερωτήματα όμως παραμένουν.

      Θα προστατεύσει κανείς τους εν ενεργεία δικαστικούς επιμελητές ;;   Θα πάψουν να αραδιάζουν ψέματα και φούμαρα του τύπου «αν είμαστε ολιγομελής κατηγορία επαγγελματιών θα είναι εύκολες οι επιθέσεις εναντίον μας» ;;   Είδαμε και τους δικηγόρους (που έχουν τη μισή Βουλή συναδέλφους) ή τους πολιτικούς μηχανικούς (που έχουν Πρωθυπουργό και Υπουργούς μέλη τους) τι προστασία απολαμβάνουν. !!!

      Συνάδελφοι γρηγορείτε!!! Κάντε τους να καταλάβουν πως μόνο για τους εν ενεργεία οφείλουν να πασχίζουν – με επιχειρήματα και σοβαρότητα.   Οι απόκριες πέρασαν και μπήκαμε στην Μεγάλη Σαρακοστή. Ας συμπεριφερθούμε όπως απαιτούν οι καιροί.    Νηστεία δεν σημαίνει πείνα.   Αν δεν αντιδράσουμε εκεί θα μας καταντήσουν.

Συντακτική Ομάδα

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)